eşim

Kusura bakmayın ama esiniz cok terbiyesiz saygisizmis. Maasinizi sakin vermeyin. Ben bunun altında art niyet aradim nedense

O nedemek ya , hadsiz terbiyesiz adam. Bence verme maaşını o adama

Maasini bence sakin verme canim nasil bi soz yatakta iyi degilsin sinir olmamak mumkun degil

Maasini vermeyin.karakterinizi bilmiyorum tabi kendinizi rahat hissedecekseniz zaten dedigini yaparsiniz.
Yatakta ise farkli beklentileri var ise bunu soylemenin yeri kavga esnasinda vurarak olmaz.normal bir zamanda insanlar beklentilerini aciklar ki bu dogaldir.bu sekilde cirkinlesmek oluyor.
Kaldi ki ben olsam sende bi sins degilsin yavrum diyiverirdim duydugumda ne kadar ayip etmis.
Bu soze bozuldugunuzu belirtin ve beklentilerimizi birbirimize soylemeliyiz zaten normal zmnlarda bu derece les bir tavira gerek yoktu diyin en azindan

Ben maasin hepsini veriyorum ama soyle oluyor duzen kendisi esnaf odemeler yapildiktan sonra paranin yeri bellidir istedigimi alip harciyorum harcamaniza laf etmeyecekse ve guveniyorsaniz sorun olmaz ama sizi sizden once dusunmesi gerek

Herşeyi kabul ederim de şu maaş kartını verme olayını ııı ıhhh... yeni evli misiniz? Bebek de varmış ama nasıl şimdiye kadar aşamadınız bu sorunu? Verme kart falan sakın. Tek elden işleri halletmek istiyorsa sana versin kartını , internet bankacılığından herşeyi 5 dakikada halledersin. Kartı almaya çalışması direk ekonomik şiddet oluyor.

Yatakta kötüsün deyince sen çok süper mi zannediyorsun kendini deseydin keşke muhtemelen ilk ilişkin eşinle olduğu için bu kadar cesur konuşmuş! Yoksa bu lafın karşılığını duyma ihtimali bile yeterdi böyle bir cümleyi aklından bile geçirmemesinde. Terbiyesiz adam!

Valla bizde işler öyle olmuyor. Ben bir yıldır çalışmıyorum eşimin maaşı cekilip bana geliyor ben şirketin verdiği ticket kartına dokunmuyorum +400 veriyorum ona kalanı bende duruyor :) gerekli harcamaları gerekli yerlere ben yapıyorum. Kalanında biriktiriyorum. Eeee ne demişler yuvayı dişi kuş yapar :)) ek olarak yatak konusuna gelirsek eşin yürek yemiş valla hem o kadar ileriye gidecek hemde banka kartı vereceğim başka bir arzusu varmıymış???

Sen kartı verince oda gider daha iyisini arar bir daha rüyanda görürsün kartını :) kesinlikle kartını verme gerekirse ay başında havale yap belli bir miktar ama ASLA KARTINI VERME!!!

Kartımi ben olsam vermezdim. Yatak odası muhabbeti yalnis olmuş. Keşke şikayeti varsa da güzel dille söyleseydi. Ne var yani güzel dil kullanılsa sanki çok zor.

Sen yatakta firtinalar estiriyosun ya de

Bence o laf sadece seni iste bu konuma getirmek icin canini acitmak kafana biseyler taktirmak icin

Esin calismiyo mu neden senin maasini istiyo onu anlamadim

Belki de eşin yatakta pek ilgili değildir. Bence o çok ilgili olmuş olsa senin odun gibi duracak halin yok ya. İlk önce kendini düzeltse belki sen neler yapmayacaksin. Ayrıca bebegin var belki emziriyorsun. Bazen yorgun da oluyorsundur. Onun beklentisinin yüksek olması da hoş değil ki. Sen eğer onda sorun varsa söylemiş olsan nasıl surat asardi. Ama sana söylerken söylüyor. Keşke seni kirmamis olsaydi

Hayır kimseye paranı vermiyosun. Teklif dahi edilemez. Rica dahi istenmez! Sen al asıl onun kartını mağdem yuvayı dişi kuş yapar onarır ee bu da sen oluyosun.. Giderler ortaktır evet. Aynı gün alınıyosa maaşınız koyarsınız ortaya çıkarırsınız gider listesini şu şuraya bu buraya.. Ha ayrı günlerse öncelikli ödemeler yapılır. Elektrik su doğalgaz tel faturaları vs.. Sonrasında evin giderleri gıda çocuğun ihtiyaçları vs. Yani neyse işte giderleriniz taksitleriniz borçlarınız. Ha bana kalırsa değil o adama para vermeyi bırak üstüne para alsam yine yapmam o kadınlığı... Çok istiyosa dışarda bu işi istediği gibi yapacak kadın çok...

Yahu adam karısına yatakta iyi değilsin der mi.Tek gecelik ilişkisine bunu demez insan.Ne kadar kaba...Bana böyle birsey söylese eşim aklıma hep o cumle gelir rahat edemezdim hatta ozguvenimi bile zedelerdi bu.Para konusunda valla ben kazandığımı esime vermezdim ve evde tum ihtiyaclari o karşılar.Yerinde olsam kenarda biriktirmeye baslardim vermek yerine.Paran sende kalsın demiyor da getir sana harçlık veriyim diyor Allah Allah...

Yatakta iyi değilsin diyebilen tıynette birisi aldatır da seni söyliyim
Allah muhafaza
Kartını falan verme yarın birilerine(anladın sen onu)yedirir başını taşlara vurursun
Yatakta da çık üstüne al kırbacı al sana kart al sana kart yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…