- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
- Konu Sahibi asii nuran
-
O nedemek ya , hadsiz terbiyesiz adam. Bence verme maaşını o adamaMerhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
Maasini bence sakin verme canim nasil bi soz yatakta iyi degilsin sinir olmamak mumkun degilMerhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?