- Konu Sahibi asii nuran
sakın maaşını verme çok pişman olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıldırma politikası canım bunlar,pes etme...İşten sakın ayrılma,diğer sorunları zamanla düzeltmeye bak...faturaları falan sen yatır diyo kendime hiç bişey yapamıyorum söyleyince çık ozaman işten diyor
bende çalışan bir bayanım eşm hiç istemez maaşımı ama cebimiz ortaktır o elektirği suyu yatırır ben pazar alışverişini yaparım o et i balığı alır bu şekilde gideriz ama hiçbir zaman maaşını bana ver demez ... cilveli konusuna gelince bence evet ama onun için değil kendin içinde görev şeklinde olamamak kaydı ileMerhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
verme ikiniz de birlestirin ortak karar verinMerhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
Sakın maaşını verme. Bu köleliğinin kabulü olur. Değerin düşer onun gözünde. Sadece çalışıp eve para getiren hizmetçi gibi görür seni.Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
maasini verme.Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşini mutlu etmeye çalışabilirsin kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama birbirinizin ihtiyaçlarına isteklerine göre hareket edebilirsiniz. Yalnız bi şekilde söyleyen bir kocaya yapmak benim içimden gelmezdiEvet vermicem maaşımı istediği kadar konuşsun cinselliği konuştum çok donuksun falan dedi ama benim yapım bu utanıyorum
Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Canım yanlış anlama kaç senelik evlisinEvet vermicem maaşımı istediği kadar konuşsun cinselliği konuştum çok donuksun falan dedi ama benim yapım bu utanıyorum