• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim

Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
bende çalışan bir bayanım eşm hiç istemez maaşımı ama cebimiz ortaktır o elektirği suyu yatırır ben pazar alışverişini yaparım o et i balığı alır bu şekilde gideriz ama hiçbir zaman maaşını bana ver demez ... cilveli konusuna gelince bence evet ama onun için değil kendin içinde görev şeklinde olamamak kaydı ile

Bence verme.
Ortak kullanın ya da. İkiniz de paranızı birleştirin, harcamaları çıkartın, sonra da bölüşün kalanı.

Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
verme ikiniz de birlestirin ortak karar verin

Yatakta iyi olmadığınız için maaşınızı alıp haraca mı bağlayacakmış sizi densiz:işsiz:

Çok kaba eşiniz o nasıl bir uslup:oha::oha:

Maaşı tabi kide verme hesabını yapacaksa o sana versin siz yapın bizde maaş kartları bende eşim kendi isteğiyle veriyor:kahve:

çalıştığınız maaşı kaptırmayın
herşeyi elinde toplamaya başlarsa tekrar dizginlemeye çalışsanız da olmayabilir

benim babam da öyleydi
bir zamanlar hep paralar elinde toplanan adam şuan bankada parası var
ama mecburi masrafımız olacak onları vermek istemiyor sürekli öteliyor ve mecburi olarak ne kadar da ötelese o paranın bir şekilde ödenmesi lazım ve bankada çok çok çok fazlası var

senin için gerekli olan birşey ona fuzuli gelince para vermez ve daha çok sıkıntı çekersin

kavgada etseniz taviz vermeyin çeken biri olarak söylüyorum, tartışsanız da bir iki güne normale dönersiniz ama her maaş zamanı olur bu durum sakın taviz vermeyin
çünkü sonrasında maaş zamanı tartışsanız da çalışıp da cebinizde para olmayınca daha kötü oluyor
çünkü neye ihtiyacın var ki boşuna para harcama deyip cebinde para olması gerektiğini düşünmez sen sinir olursun çalışıyorum ama cebimde para yok diye hastalık sahibi olursun yaşayan biri olarak uyarayım dedim...

siz siz olun muhakkak birikiminiz olsun (gizliden)
kimseye güvenmeyin

Kaba adam.. Bence verme paranı herşeyini eline sunma. Bence parasını kazanan bir kadın kocasının önünde her zmana 1-0 öndedir. Geriye düşürme kendini yeri geldiğinde lazım olduğunda isteyebileceğini söylersin..

Sakın maaşını verme. Bu köleliğinin kabulü olur. Değerin düşer onun gözünde. Sadece çalışıp eve para getiren hizmetçi gibi görür seni.
Bu arada eşin seni yavaş yavaş sindirmeye çalışıyor. Önce yatak meselesiyle senin kendini değersiz yetersiz hisstemeni sağlamış, şimdi de maaşını istiyor. Asla verme. Gücü yetmiyorsa evlenmeseydi.
Şunu unutma bir erkek değer verdiği kadına para harcarmış, ya da para harcadığı kadına değer verirmiş. Onların kafaları öyle çalışıyor. O yüzden bırak maaşını verme, gerekirse sen de maaşından evine katkı yap ama onun eline teslim etme. Harcamaların çoğunu o yapsın ki değerini yitirme.

Sakin verme parani pisman olursun bir arkadasim yapmisti oyle biz kizlar toplanir maasjmizi cekmeye gittigimizde birseylerde yerdik bir aylik yorgunlugun tadini cikarirdik ama o arkadasim katilamazdi cunku maas karti esindeydi o cekemezdi imrenerek bizi dinlerdi cok uzulurdum ona.
Ben suan calismiyorum ama calistigim donemlerde hep bende dururdu kartim ve biz esimle plan yapartik gelir gider tablosu ortak oderdik kalan paralari paylasirdik ekstra birsey ciktigi zaman esim oderdi senin yaninda para bulunsun sen bayansin der bana kizardi paran dursun derdi.
Ah ah calistigim gunler geldi aklima cok ozledim ya Allahim tez vakit hayirli is nasip et yarabbim.
Bu arada tekrar soyluyorum senden maas karti istemek cok buyuk bencillik bunu istiyorsa dusunce iyi degil sana yaptigi yatak muhabbeti hic hos degil cok cirkin birsey yorum yapmak bile istenmiyorum uyelik tarihimden itibaren hic ban yemedim bu saatten sonrada niyetim yok ama esin terbiyesiz.:sinirli:

Aklın yolu bir
Sakın maaşınızı vermeyin
Yatak olayını dillendirdiği anda keşke sizde cevap verseydiniz
Ben olsam " sende benim beklentimi karşılamıyorsun ama ben bunu dile getirmemiştim ayrıntılı konuşalım istersen bunu" derdim -:)

Arkadasım bizde karı koca çalışıyoruz ben kira doğalgaz öderim kalan maaşım olduğu gibi bende kalır eşimde geri kalan ödemeleri yapar bence maaş olayı senin durumunda 2.planda kalmalı çünkü daha önemli bir sorunun var kimse cinselliği anasının karnında öğrenmiyor kendisi bu kadar bilgiliyse sanada öğretsin bu nasıl bir asağılamadır yahu bence al esini karşına sakin bir dille anlat bu sözün seni ne kadar yaraladığından bahset varsa bir sıkıntısı düzgün bir dille anlatmasını iste umarım anlar

maasini verme.

Evet vermicem maaşımı istediği kadar konuşsun cinselliği konuştum çok donuksun falan dedi ama benim yapım bu utanıyorum

Evet vermicem maaşımı istediği kadar konuşsun cinselliği konuştum çok donuksun falan dedi ama benim yapım bu utanıyorum
Eşini mutlu etmeye çalışabilirsin kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama birbirinizin ihtiyaçlarına isteklerine göre hareket edebilirsiniz. Yalnız bi şekilde söyleyen bir kocaya yapmak benim içimden gelmezdi

Eşimle ikimizde birbirimizin tam maaşlarını bilmeyiz. Masrafları bölüştük (fatura,aidat,kredi,benzin,araç vergisi sigortası gibi). ben para biriktiremediğimden masrafların çoğunu aldım ama yinede aydan aya eşime kenara koyması için destek yapıyorum. sakın ola kartınızı fln vermeyin. Ben öderim diyin masrafı üstlenin ama 1aylık çalışmanızın üstüne harçlık almayın eşinizden.

Bencede verme onun sana vermesi gerekiyor hem sen evin ne ihtiyaci oldugunu daha iyi bilirsin bu gun masi ver yarin sacini supruge et adam bi baskasiyla aldatsin neymiş yatakta iyi degilsin herhalde yatakta iyi olanlari görmüş tovbe tovbe takma canim valla verme parani kendini de ezdirme sanki kumarda kahvede mi harcayacan

Bunlar yildirma politikasi. Önce guzelce konusur, ikna edemiyorsa baski kurar yine ikna edemiyorsa seni zayif noktandan vurmaya calisir cunku beyefendinin.istedikleri olmuyor ve bunu gururuna yediremiyor. Sakın verme

Back
X