- 5 Aralık 2014
- 333
- 122
- 73
- 34
- Konu Sahibi asii nuran
Parani verme sakin, gider yatakta çok iyi olan başka bir kadinla yer mazallah, sen de kalirsin ortada allah korusun, her şeyi düşünmek lazim önceden değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de beni yatakta doyuramiyorsun zaten desenize. Kendini cok erkek sanmasin.Bende paramı vermek istemiyorum ama sıkıştırıp duruyor.Ben ayarlıcam giderleri falan diyor.Yatak olayını bende hiç unutamıyorum.Neden böyle söylemiş olabilir
Senden mi izin alicam çalışmak için demelisiniz. Ne hadsiz adam yahuparamı vermicemi söyledim şuan benimle konuşmuyor ozaman çalışma dedi
Amin canım şuan benimle konuşmuyor aynı evin içinde annem de var napıcagımı bilmiyorum ben de o konuşana kadar konuşmayıp uzatsam mıben böyle bir adama kartımı vermezdim.kendi payına düşen ödemeleri yapıp kalnına kesinlikle karıştırmazdım.ne demek harçlık vermek.hem sana saygısı yok hem de çocuk gibi harçlık versin sana. ekonomik özgürlüğünü kendi ellerinle eşine verme.kavgadaki mevzuyu da sankin bir zamanda konuş.hoşlanmadıgını ve eğer bir sorun varsa da istekler belirtilerek karşılıklı çözülebiliceğini söyle.rabbim yardımcın olsun
yapar bu tarz konuşan bi adamdan beklenir haklıısınızParani verme sakin, gider yatakta çok iyi olan başka bir kadinla yer mazallah, sen de kalirsin ortada allah korusun, her şeyi düşünmek lazim önceden değil mi?
Bebeğime bakma için bizde kalıyoranneniz misafir mi yoksa devamlı sizde mi kalıyor. eğer misafirse yansıtmayın annenize.akşam anneme yansıtma gidene kadar diyin.gidince de sakince oturup konusursunuz.
anladım.ister istemez yansır annene.acaba annenin varlıgından dolayı rahat değil mi.bu yüzden mi sorun yaratıyorBebeğime bakma için bizde kalıyor
bebek bakımı için annesi evlerinde kalıyomuş.pek baş başa kalma durumları yok sanırımTabi ki de cilveli olmalısın soru mu bu canım süslen güzel güzel giyin otur karşına hatta mini giy falan yani eşine yapmalısın böyle şeyleri maaş konusuna gelince o bana biraz saçma geldi ama senin bileceğin iş bana hep evliliğin yüzde yetmişi eşinle olan durumun derlerdi
Cinsellik mi yüzde yetmişiTabi ki de cilveli olmalısın soru mu bu canım süslen güzel güzel giyin otur karşına hatta mini giy falan yani eşine yapmalısın böyle şeyleri maaş konusuna gelince o bana biraz saçma geldi ama senin bileceğin iş bana hep evliliğin yüzde yetmişi eşinle olan durumun derlerdi
bazen dönüyor köyden geldiği içinya ben kendi adıma konuşıyım evde annem varken rahat edemezdim açıkcası.ses gider anlar falan diye.ne biliyim.geçim zor çoçuklu çalışmak zaten apayrı zor.bazı şeyleri idare etmesi gerekiyor eşinin.haftasonu annen evine dönüyor mu peki.haftaiçinin telefisini yapabilirsin böylece
1- mumkunse paran sende kalsın.Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?