• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim

Parani verme sakin, gider yatakta çok iyi olan başka bir kadinla yer mazallah, sen de kalirsin ortada allah korusun, her şeyi düşünmek lazim önceden değil mi?

Bende paramı vermek istemiyorum ama sıkıştırıp duruyor.Ben ayarlıcam giderleri falan diyor.Yatak olayını bende hiç unutamıyorum.Neden böyle söylemiş olabilir
Sen de beni yatakta doyuramiyorsun zaten desenize. Kendini cok erkek sanmasin.

Sonuçta cinsel hayatınız coşkulu değilse bu onunla da ilgili.

ben böyle bir adama kartımı vermezdim.kendi payına düşen ödemeleri yapıp kalnına kesinlikle karıştırmazdım.ne demek harçlık vermek.hem sana saygısı yok hem de çocuk gibi harçlık versin sana. ekonomik özgürlüğünü kendi ellerinle eşine verme.kavgadaki mevzuyu da sankin bir zamanda konuş.hoşlanmadıgını ve eğer bir sorun varsa da istekler belirtilerek karşılıklı çözülebiliceğini söyle.rabbim yardımcın olsun

ben böyle bir adama kartımı vermezdim.kendi payına düşen ödemeleri yapıp kalnına kesinlikle karıştırmazdım.ne demek harçlık vermek.hem sana saygısı yok hem de çocuk gibi harçlık versin sana. ekonomik özgürlüğünü kendi ellerinle eşine verme.kavgadaki mevzuyu da sankin bir zamanda konuş.hoşlanmadıgını ve eğer bir sorun varsa da istekler belirtilerek karşılıklı çözülebiliceğini söyle.rabbim yardımcın olsun
Amin canım şuan benimle konuşmuyor aynı evin içinde annem de var napıcagımı bilmiyorum ben de o konuşana kadar konuşmayıp uzatsam mı

anneniz misafir mi yoksa devamlı sizde mi kalıyor. eğer misafirse yansıtmayın annenize.akşam anneme yansıtma gidene kadar diyin.gidince de sakince oturup konusursunuz.

Tabi ki de cilveli olmalısın soru mu bu canım süslen güzel güzel giyin otur karşına hatta mini giy falan yani eşine yapmalısın böyle şeyleri maaş konusuna gelince o bana biraz saçma geldi ama senin bileceğin iş bana hep evliliğin yüzde yetmişi eşinle olan durumun derlerdi

Tabi ki de cilveli olmalısın soru mu bu canım süslen güzel güzel giyin otur karşına hatta mini giy falan yani eşine yapmalısın böyle şeyleri maaş konusuna gelince o bana biraz saçma geldi ama senin bileceğin iş bana hep evliliğin yüzde yetmişi eşinle olan durumun derlerdi
bebek bakımı için annesi evlerinde kalıyomuş.pek baş başa kalma durumları yok sanırım

Himmm ama odalarina geçince suslensin derim ben o zaman biraz annenyi göz ardı etmeli bence çünkü eşi cilve istiyor yani

Cinsellik mi yüzde yetmişi

ya ben kendi adıma konuşıyım evde annem varken rahat edemezdim açıkcası.ses gider anlar falan diye.ne biliyim.geçim zor çoçuklu çalışmak zaten apayrı zor.bazı şeyleri idare etmesi gerekiyor eşinin.haftasonu annen evine dönüyor mu peki.haftaiçinin telefisini yapabilirsin böylece

ya ben kendi adıma konuşıyım evde annem varken rahat edemezdim açıkcası.ses gider anlar falan diye.ne biliyim.geçim zor çoçuklu çalışmak zaten apayrı zor.bazı şeyleri idare etmesi gerekiyor eşinin.haftasonu annen evine dönüyor mu peki.haftaiçinin telefisini yapabilirsin böylece
bazen dönüyor köyden geldiği için

annenin evde olmadıgı dönemlerde telafi edebilirsin mesela.baş başa kalmaya birlikte vakit geçirmeye özen gösterin derim ben

Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
1- mumkunse paran sende kalsın.
2- yatakta dümdüz yatan veya sadece aynı şekilde duran bir kocam olmasını istemezdim.
sen artık yazdıgımdan kendine pay cıkart.. :)

Eşim şuan benimle küs konuşmuyor hatta yatakda ayağı ayağıma değecek diye ödü kopuyor.Değişik şekiller içerisinde ben de konuşmuyorum hiç bi şekilde sadece annem de oldugu için bazı durumlarda konuşmak zorunda kalıyorum ben şimdi napıcam ne yapmalıyım sizce

Back
X