Erkek İnfertilitesi Eşimde Azosperm Sorunu Vardı Ve Hamileyim İlginç Hikayem

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya bu bizim problemimize benziyo ama bizimki bitaz daha kötü bi bölgede y mikrodelesyonu var azf b bölgesinde biz hiç dnem yapmadık inş.1 ay sonra başlıycaz inş. olut.ben internetten araştırdım azfc bölgesinde olunca sperm bulunma ihtimali çok yüksek ama azf a ve b de mikrodlesyon olunca bulunamaya biliyomuş.sizinle tanışmak isterdim.

ben yeni katıldım aranıza bişey daha sorcam anatolya hakkında bilginiz varmı aceba.siz nerde yaptırcaksınız tüp bebegi 1 aya kadar biz buraya gitmeyi düşünüyoz.bide azfb bölgesinde mikrodeelesyon olan varmı aramızda yani benim eşimin sonucu böyle allah yardımcımız olsun.

hayırlı olsun canım bebeğin inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder bizimde sorunumuz azo biz tesa yaptıdık 2 yıl öce bulunmadı çıkmadı malesef şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyoruz ama ankarada özel bir hastanede yaptıracağız nisanda olacaktı eşim microtese ama şimdilik erteledik sonbahara falan eşim bitkisel haplar kürler falan kullanıyor şimdi hiç değilse belki ameliyata kadar faydalı olur neyse allahtan ümit kesilmez sizde baya sorunlar çokmuştu ama bizde sadece sperm yoktu tüm tahlilleri çok güzeldi dr bu tahlillere göre çıkması lazımddı dediler ama nasip değilmiş daha şimdiki dr muzda tıp çok ilerledi o zaman microtese yoktu hiç umudunuzu kaybetmeyin sizin gibi birçok hastada çktı dedi hemde sizin yaptırdığınız hastanede yaptırıpta bulduklarımız var bizim dedi bakalım hayırlısı

siz daha önce nerde yaptırmıştınız acebe .kür olarak ne kullanacaksınız,bide siz kromozom analizi baktırdınızmı.bende 1 aylık sürede kür hazırlamak istiyorum.çok saolun.

canım biz daha önce ankara hacettepe üniversite hastanesinde tüpbebek bölümünde yaptırdık ama çıkmadı şimdiki dr çok parça alındığını bu yüzden eşimin ağrılarının uzun sürdüğünü sıkıntı çektiğini söyledi .ben şimdi eşimin yediklerine içtiklerine çok dikkat ediyorum devamlı vitamin takviyesi yapıyorum bide bitkisel haplar kullanıyor yarında çinko haplarından alacağım int.sipariş vereceğim bir iki ilaç daha var onada başlayacağız bide lllkeçi boynuzu kürünü yapıyorum devamlı olmasada bunun diğer işte pekmezi tozunu kullanıyor çakır otu suyunuda içirmeye çalışıyorum ....ya çıkacak yada hepten kökten gidecek bu kadar takviyeyle eşim zehirlenmezse ....bizden kromozon testi istemediler bilmiyorum niyeyse

yasahin canım sana bişey soracaktım.siz tedavi zamanında nerde kaldınız?yada hastanenin kalacak bi yeri var mı?bizde alman yada umudu düşünüyoruzda.canım bide mesela ilk tedaviye başlandığında aralıklı kontrole gidiliyor yani kısacası iğne kullanmaya başladığın süredede o hastanede mi olman lazım.mesele ben ilk tedavimime ankara başkentte başlamıştım.ama konyada da başkent olduğu için kontrolere burda devam etmiştim.son günde eşimin tese ameliyatı için oraya gitmiştik.yani burdaki doktorla iletişim halindeydiler.burda başka bi doktorla devam edip en son istanbula gitsek olurmu acaba.bi bilgin var mı.istanbulda eşimin akrabaları var ama 1 ay nasıl kalalım.cevaplarsan sevinirim canım.

yasahin canım sana bişey soracaktım.siz tedavi zamanında nerde kaldınız?yada hastanenin kalacak bi yeri var mı?bizde alman yada umudu düşünüyoruzda.canım bide mesela ilk tedaviye başlandığında aralıklı kontrole gidiliyor yani kısacası iğne kullanmaya başladığın süredede o hastanede mi olman lazım.mesele ben ilk tedavimime ankara başkentte başlamıştım.ama konyada da başkent olduğu için kontrolere burda devam etmiştim.son günde eşimin tese ameliyatı için oraya gitmiştik.yani burdaki doktorla iletişim halindeydiler.burda başka bi doktorla devam edip en son istanbula gitsek olurmu acaba.bi bilgin var mı.istanbulda eşimin akrabaları var ama 1 ay nasıl kalalım.cevaplarsan sevinirim canım.

biz almana gitmeyi planlıyoruz oralarda pansiyon yada eşyalı kiralık ev arıyoruz aslında oradaki doktorların kontrolünde olmak daha doğru gibi geliyor bana ama hayırlısı canım siz daha önce tese mi mikrotese mi oldunuz

umudumnerde eşime tese uygulanmıştı.siz ne zaman başlıyorsunuz.bizim ilk deneme 1 ay önce olmuştu.2.ciyi eylül-ekim gibi düşünüyoruz.alman yada umutu düşünüyorum.int.araştırdığımı göre şuan onlar iyi gibi.ama işte kalma işini napıcaz bilmiyorum.siz bi araştırın bakalım,banada bilgi verirsen sevinirim.

2 aylık hamileyim çok mutluyum sorularınızı bekliyorum hem eşimde varikoselde vardı doktorumuz varikosel ensonki problem dedi eşimde 26sperm bulundu sizlerle paylaşıcağım çokşey var sorularınızı bekliyorum
:nazar:canım ne güzel bi haber bu allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebegini darısı hepimizin başina inşallah..:Saruboceq:

benim eşimdedemi tıkanıklık var acaba ya eşim ameliyat olunca bizden çok sayıda sperm çıktı 4 tüp dondurdular ve sperm varmış gecende vavelya arkadaşımız( yazın hastanede tanışmıştık) mesaj atmış o kadar sperm bulunduysa neden sperm menide çıkmıyor dye acayip kafama takıldı arkadaşlar

merhaba arkadaşlar.bu haberleri duymak gerçekten moralimi düzeltti.benm de eşimde azosperm var.hormon testi yaptırdık hepsi normal ama prolaktin yüksek çıktı(50).doktor azosperme sebep bu olabilir dedi.sanırım bu ilaçla tedavi olabiliyor ama hala içimiz rahat değil tekrar doktora gidicez araştırmaya devam yani.eşinde prolaktin yüksek çıkan varsa bana biraz bilgi verebilir mi?

merhaba arkadaşlar.Allah hepinize sabır ve kolaylık versin,dileklerinizi yerine getirsin hayırlı evlatlar versin.Benim eşimde azosperm durumu vardı.Sanırım doktorun söylediğine göre ergenlik döneminde geçirdiği ateşli hastalıktan kaynaklanmış sorunu.Biz ilk kez 1999 yılında Ank.Üniversitesi Tıp Fakültesinde mikroenjeksiyon yöntemini denedik.O zaman eşimden parça alındı ve iki adet sperm bulundu.Bende fazla ilaç kullanmaktan dolayı şiddetli ödem oluştu.Üç gün hastanede yatarak tedavi gördüm.Sonra iki adet embriyo transferi yapıldı.Ama sonuç negatifti.Bu dönemde eşim ve ben gerek gerek fiziksel gerkse ruhsal olarak büyük bir yıkım yaşadık.Ve uzun süre hiçbir şekilde çocuk düşünmedik.Ancak 2005 yılının Aralık ayında özel bir merkezde son bir kez daha denemeye karar verdik.Bunun için Ankara'da Ankara Tüp Bebek merkezine gittik.Aslında aynı gün Ankara'da başka merkezlerle de görüşecektik.Fakat bu merkezde görüştüğümüz doktor fazla ümit vermesede inanılmaz bir güven verdi.Bunun üzerine diğer merkezlere görüşmeye gitmedik.Eşimde ameliyatla çok sayıda sperm bulundu.Ben de 18 adet yumurta oldu.Bunun 15 adetine işlem uygulandı 3.günün sonunda sadece 5 embriyo kalmıştı ve bunların da çok kalitesiz olduğunu söylediler.Embiriyo tarnsferi gerçekleşti ama şansımızın az olduğu söylendi.Fakat 12.günde yapılan Bhcg testinde sonuç pozitifti.2006 Ekim ayında ikizlerimiz dünyaya geldi.Şuanda 2.5 yaşındalar.Allah yavrularımızı bize bağışlasın ve isteyen herkese versin.

:nazar:
merhaba arkadaşlar.Allah hepinize sabır ve kolaylık versin,dileklerinizi yerine getirsin hayırlı evlatlar versin.Benim eşimde azosperm durumu vardı.Sanırım doktorun söylediğine göre ergenlik döneminde geçirdiği ateşli hastalıktan kaynaklanmış sorunu.Biz ilk kez 1999 yılında Ank.Üniversitesi Tıp Fakültesinde mikroenjeksiyon yöntemini denedik.O zaman eşimden parça alındı ve iki adet sperm bulundu.Bende fazla ilaç kullanmaktan dolayı şiddetli ödem oluştu.Üç gün hastanede yatarak tedavi gördüm.Sonra iki adet embriyo transferi yapıldı.Ama sonuç negatifti.Bu dönemde eşim ve ben gerek gerek fiziksel gerkse ruhsal olarak büyük bir yıkım yaşadık.Ve uzun süre hiçbir şekilde çocuk düşünmedik.Ancak 2005 yılının Aralık ayında özel bir merkezde son bir kez daha denemeye karar verdik.Bunun için Ankara'da Ankara Tüp Bebek merkezine gittik.Aslında aynı gün Ankara'da başka merkezlerle de görüşecektik.Fakat bu merkezde görüştüğümüz doktor fazla ümit vermesede inanılmaz bir güven verdi.Bunun üzerine diğer merkezlere görüşmeye gitmedik.Eşimde ameliyatla çok sayıda sperm bulundu.Ben de 18 adet yumurta oldu.Bunun 15 adetine işlem uygulandı 3.günün sonunda sadece 5 embriyo kalmıştı ve bunların da çok kalitesiz olduğunu söylediler.Embiriyo tarnsferi gerçekleşti ama şansımızın az olduğu söylendi.Fakat 12.günde yapılan Bhcg testinde sonuç pozitifti.2006 Ekim ayında ikizlerimiz dünyaya geldi.Şuanda 2.5 yaşındalar.Allah yavrularımızı bize bağışlasın ve isteyen herkese versin.
:nazar:amin canım ne güzel darısı bizleerin başına inşallah.

merhabalar arkadaslar bende sızınle aynı kaderı paylasıyorum.esımede varıkosel amelıyatı olması gerektıği söylendi izmirde bu işi yaptırabileceğimiz güvenilir bir yer varmı ve dr. ferruh zorlu hakkında bi bilginiz varmı.

canım tebrik ederim seni. darısı başımıza inşallah. bizde eşim varikosel ameliyatı oldu bekliyoruz yüce rabbim istedikten sonra herşey olur

konuyu acan arakdş son durumun ne hamileliğin sağlıklı devm edıyormu ehrsey yolunda dımı sağlıklakucagına alin inşbebğinizi

bebeğim 15 haftalık oldu arkadaşlar çok guzel gidiyo dualurınızı bekliyorum rabbim inşaalah hepinize nasip eder benim hikayemi okumuşsunuzdur çok zor durumduydım o yüzden umudunuzu hiç kaybetmeyin rabbim ol deyince oluyo hep beraber bebek isteyen çiftlerimize dua edelim dualarım sizinle

Back
X