Erkek İnfertilitesi Eşimde Azosperm Sorunu Vardı Ve Hamileyim İlginç Hikayem

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bebeğim 15 haftalık oldu arkadaşlar çok guzel gidiyo dualurınızı bekliyorum rabbim inşaalah hepinize nasip eder benim hikayemi okumuşsunuzdur çok zor durumduydım o yüzden umudunuzu hiç kaybetmeyin rabbim ol deyince oluyo hep beraber bebek isteyen çiftlerimize dua edelim dualarım sizinle

gercekten tbler allah dularinizi kabul etmis kazasiz belasiz kucagina alirsin ins

merhabalar arkadaşlar

allah isteyen herkese sağlıklı sıhattli evlatlar nasip etsin bizimde problemimiz aynı eşim azospermi aynı zamanda varikosel önce amileyat oldu 3 aysonra test yapıldı sonuç yıne 0 sperm sayısında bi değişiklik yok şimdi smyrna tüp bebek tedeavisi için görüşmeye gittik ii bi görüşmeydi bu ay sonunda tedaviye başlamayı düşünüyorum uzun prtokol dediler ama tabi ben anlamıyorum uzunu kısayı ve arasında ne fark kımlere hangisinin uygulunıp uygulanmadıgını bilmiyorum smyrna yı bilen var mı uzun prtokolle kısa protokol arasındaki farkı bilen varsada bana bilgi verirseniz çok sevinirim

merhaba arkadaşlar, dün bebeğimin kız olduğunu öğrendim 20.haftasındayım.dualarınızı bekliyorum.Allah inşallah herhese nasip eder bizede kucağımıza almayı nasip eder.Birbirimize dua edelim.

ne güzel....
maşallah bebeğine.Rabbim kucağına almayı nasip etsin....
darısı da bizim gibi hasretle bekleyenlere olsun...

negüzel allahım tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım,,

merhaba ben de yeni öğrendim azosperm olduğunu eşimin inan hikayeni dinlerken ağladım zaten moralim çok bozuk sizdede mi sperm sıfırdı meni de yani hiç yoktu azosperm 5 milyonada azosperm diyolar onun için sordum. daha üroloğa gitmedi kendi sğlıkçı kendi hastanesinde baktırdı ama doktora gitmedi ya çok zor bir durum günlerce şoktaydı kendide inanamıyo hala ama ben çok yoruluyorum hem o üzülmesin diye gkendimi sıkıyorum ağlamamak için iki günde yemeden içmeden kesildim canım hiçbişey istemiyo.

benim eşimde azosperm çıktı birkez tüp bebek tedavisi yaptık ama tüp bebek tutmadı acaba 2. kez denememizde tekrar sperm çıkarmı bilgisi olana varmı şu an sadece klomen diye bir hap kullanıyor. kan testlerinde herşey normal çıkıyor. klomenden sonra fsh yükseldi acaba şansımız varmı

merhaba yasahin inşallah bebeğini kucağina almısındır.ben bugün"ilk defa giriş yapıyorum.benim eşimede azosperm teşhisi konuldu.çok üzülüyorum. 2 senelik evliyiz 1 senedir istedik fakat olmadı.eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum.kimseyle derdimi payşalamıyorum.benimle dertlerime ortak olursanız çok sevinirim.ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin.inşallah.

Benım eşimde azosper mıkrotese oldu persembe bellı olacak parcalardan sonumuz meçhulllll 5 senedır evlıyım yas 32 esımın ve benım

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

arkadaslar 2 ay sonra tup bebek bır buçuk yıldır KAAN AYDOS TEDAVIDEYIZ TUP BEBEK 2 AY SONRA İNŞ ÇIKACAKMI ÇIKMIYACAKMI TUTACAKMI TUTMUYACAKMI KAFAYI YIYECEM

arkadaslar 2 ay sonra tup bebek bır buçuk yıldır KAAN AYDOS TEDAVIDEYIZ TUP BEBEK 2 AY SONRA İNŞ ÇIKACAKMI ÇIKMIYACAKMI TUTACAKMI TUTMUYACAKMI KAFAYI YIYECEM
merhaba arkadaşım.bizde 1 yıldır tedavideyiz.bizde k.hoca mayıs haziran dedi ama işimiz gereği tahminen haziran sonu temmuz civarı isteyebiliriz randevuyu.herşey oluruna bırak.allaha havale et.bende de aşırı stres heyecan korku herşey var.ama dua etmekten başka çaremiz yok.seninle haberleşelim arkadaşım.k.hoca bize hastanede yapacağını söyledi.ama sizi bilmiyorum.allah yar ve yardımcımız olsun.

Arkadaslar burada kim bitkisel tedaviye bas vurdu acaba? Esinde azosperm olup da bitlisel tedaviye yüz tutan var mi? İbrahim Saraxoğlu kürlerini demeyen olmuş mu?

Back
X