Esimde Bitmeyen kiskanclik hatta hastalik

Yorgunbeden

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
140
86
18
Merhaba kizlar. Yaklasik iki yildir evliyim ve hamileyim. Esim asiri kiskanc biri herseyime karisir. Ilk zamanlarda sesimi cikarip tepki gosterdim ama huzursuzluk oldu hep. Bunun uzerine hadi onun istedigi gibi olsun deyip ne isterse oyle davrandim bu cozum olmadi. Soyle soyleyeyim evden cikmayan makyaj yapmayan pijamalar icinde oturan sosyal hesap kullanmayan arkadaslarima gidip gelmeyen hatta arkadasi kalmayan biri oldum. Artik kendim de istemiyorum evden cikmak ne bileyim ustume basima bakmak falan. Yok ama dur durak bilmiyor adam. Ruyasinda beni baskasi ile mesajlasirken goruyormus falan bunun psikolojisi ile bana ters davraniyor. Bu durum gecmiyor artik cok bunaldim. Bunun kendini kanitlamayla alakasi kalmadi ne yaparsam yapayim benden suphe duyan bi insan. Evin icinden cikmiyorum buna ragmen beni baskari ile dusunebiliyor. Insanin ruh hali hep ayni olmuyor moralim bozuk olsa ona durgun davransam beni sevmiyorsun vs vs dlyor. Psikiyatriye gitmek istiyorum ruh halimi bozdu artik. Erkek bi doktora gitsem kiskanacak. Bayan olsa sen bizim ozelimizi millete mi anlatiyorsun deyip kizacak. Kiz arkadaslarimla bile konusamiyorum bi sorunu anlatsam sen nasl bizi baskasina anlatirsn oluyor biktim yeminle biktim. Nasil duzelir bu durum. Akil verin lutfen. Bosanmak istemiyorum bu sorunu cozmek istiyorum

Kendi de soyluyo bazen paronaya hastasiyim ben herseyi kafamda kuruyorum diye. Sonra hastasin deyince sinirden kuduryor sen beni bu hale getirdin diye. Bi kac defa bosanmak istiyorum dedim once defol git dedi baktim kararliyim sen benden bosanamazsin seni oldururum dedi. Bosanmak is degilmis ondan bosandiktan sonra ilerde baskasi ile evlenmemi konusmami bile kaldiramazmis. Ben bosanmak istemiyorum seni kaybetmekte istemiyorum seviyorum nolur guven bana artik bizi yipratiyosun diyorum. Yemin ederim cok zoruma gidiyor adamin bu dusunduklerini hissettirecek en ufak bisey yapsam hadi tamam. Hic bisey yaptigim yokken bu ithamlar zoruma gidiyor.

Siz de onu kisitlayin madem öyle hayatı zehir edin. Esiniz psikoloğa gitmeli bence.
Kisitlayacagim biseyi yokki. Isten eve evden ise gidip geliyor. Iste iken gun icinde surekli konusuyoruz mesajlasiyoruz. Eve kosarak geliyor karimi ozledim diye. Tek konustugum insan o yani arkadasim falan yok artik oyle bi hale geldim ki arkadasim evime gelince kafam almiyor cumle kuramiyorum sikiliyorum icimden gitmesini istiyorum

Keşke önce eşinize terapi aldırıp öyle çocuk yapsaydınız..bazı sorunları çocuk çözemiyor.ikna edip çift terapisine gidin.

Böyle bir adamla nasil evlendiniz acaba?hayatta evlenmem kiskanc biriyle..hayati zehreder insana.tedavi olmaya yanasmiyorsa siz gidin anlatin psikologa durumu o sizi yonlendirir..Allah kolaylik versin ya cok zor

Doğuma nasıl gireceksin? Malum erkek doktorlar da giriyor doğumhaneye?

Nasıl bir ruh hali ile evleniyor ve evli kalmak istiyorsunuz böyle psikopatlarla??

Psikiyatriste gitmesi lazim. Cift terapisi filan yalan. Adam gibi bir psikiyatriste gitmesi lazim esinizin.

Paranoyak resmen.Senden önce o tedavi olmalı tatlım.Yoksa ne kadar dirensen de bir gün bir bakarsın ne duygu kalmış ortada ne evlilik.

Korunmamiza ragmen oldu bebegimiz ben bi kac sene daha dusunmuyordum. Ondan bosanmak istemiyorum istedigim tek sey Rabbim akil fikir versin gorsun hic bisey yapmadigimi duzelsin. Zoruma gidiyo bu durum
Boşanmak istemiyorsunuz düzelsin diye bekliyorsunuz.
Adam doktora gitmek istemiyor .
Nasıl olacak o iş ?
Bir gece rüyasında sizi başka adamla yatakta görse demek ki canınızı alacak

Töbe bismillah ruyasinda gördüğü şey için mi tavır yapıyo :KK57:
Ruyamda seni baskasi ile mesajlasirken gordum dedi bende agladim bu durum benim zoruma gidiyor dedim o zaman dedi biliyorum ama gorunce etkileniyorum takma kafana sen dedi. Bu durum ruh haline gore degisiyor bazen gorunce sinirle uyaniyor nefret doku gozlerle bana bakiyor. Kendide soyluyor bazen gorunce bkyle senden nefret ederek uyaniyorum diyo. Bazen ruya iste diyo kafasina takmiyor. Ama ben cok skldim. Bisey yapmadan once acaba yanlis anlasikma sorun olur mu diye dusunmekten. Heo kendimi ona ifade etme kanitlama zorunda hissediyorum

Boşanmak istemiyorsunuz düzelsin diye bekliyorsunuz.
Adam doktora gitmek istemiyor .
Nasıl olacak o iş ?
Bir gece rüyasında sizi başka adamla yatakta görse demek ki canınızı alacak
Yirmi yıl geçince sırtındaki yük taşıyamaz halde gelince kaybettiklerini anlayınca pişman olur ama iş işten geçmiştir

Back
X