- 8 Ekim 2017
- 140
- 86
- 18
- Konu Sahibi Yorgunbeden
Merhaba kizlar. Yaklasik iki yildir evliyim ve hamileyim. Esim asiri kiskanc biri herseyime karisir. Ilk zamanlarda sesimi cikarip tepki gosterdim ama huzursuzluk oldu hep. Bunun uzerine hadi onun istedigi gibi olsun deyip ne isterse oyle davrandim bu cozum olmadi. Soyle soyleyeyim evden cikmayan makyaj yapmayan pijamalar icinde oturan sosyal hesap kullanmayan arkadaslarima gidip gelmeyen hatta arkadasi kalmayan biri oldum. Artik kendim de istemiyorum evden cikmak ne bileyim ustume basima bakmak falan. Yok ama dur durak bilmiyor adam. Ruyasinda beni baskasi ile mesajlasirken goruyormus falan bunun psikolojisi ile bana ters davraniyor. Bu durum gecmiyor artik cok bunaldim. Bunun kendini kanitlamayla alakasi kalmadi ne yaparsam yapayim benden suphe duyan bi insan. Evin icinden cikmiyorum buna ragmen beni baskari ile dusunebiliyor. Insanin ruh hali hep ayni olmuyor moralim bozuk olsa ona durgun davransam beni sevmiyorsun vs vs dlyor. Psikiyatriye gitmek istiyorum ruh halimi bozdu artik. Erkek bi doktora gitsem kiskanacak. Bayan olsa sen bizim ozelimizi millete mi anlatiyorsun deyip kizacak. Kiz arkadaslarimla bile konusamiyorum bi sorunu anlatsam sen nasl bizi baskasina anlatirsn oluyor biktim yeminle biktim. Nasil duzelir bu durum. Akil verin lutfen. Bosanmak istemiyorum bu sorunu cozmek istiyorum