Esimde Bitmeyen kiskanclik hatta hastalik

Bosanmak cozum degil ki simdi bebegimiz olacak bosansak bebek konusunda surec uzayacak veya konusmak zorunda kalacagiz. Hem aa hadi tamam bosanalim madem yolun acik olsun deyip bitirmeyecek her sekilde saldiracak biliyorum. Belki elestireceksiniz ama esimi seviyorum cunku bu onda hastalik onun disinda herseye yardim eden paranin lafini etmeyen evine bagimli ickisi kumari olmayan biri. Bence bizim asil sorunumuz asiri sevgisi cok sevdigi icin ve kaybetme korkusuna boyle yaptigini dusunuyorum. Bu durum kaybetmeye goturuyor bunun farkinda degil.
Resmen birbirine tıpatıp benzeyen iki kişiden bahsediyoruz.. ama benim içimde bişey kalmadı be arkadaşım, sevgiyi tüketti böyle yaparak.

Kıyamam telini falan da karistiriyordur senin o?
Nerden giriyorsun bu siteye?
Telden mi pcden mi?
Gorur falan mazallah buralara yazdigini,
Daha fena olur.
Ruh hastasi adam sonucta.
Sen beni millete mi anlatiosun diye isi siddete kadar goturur dikkat et.
Telefondan giriyorum normalde burda surekli milletin anilarini okudugumu biliyor cunku tek yaptigim sey bu telefonda burdan yazilanlari okumak. Telefonumu kurcaliyodur kurcalasinda nabayim kiz arkadaslarim var bi iki tane merhaba merhaba oyle ozel muhabbet falan etmiyorum gizliyecek biseyim de yok hic bi ozelimde. Burayi da gorsun nabayim ruh haline bagli gorup normalde ksrsilayabilir sinirlenip kizadabilir

Bosanmak cozum degil ki simdi bebegimiz olacak bosansak bebek konusunda surec uzayacak veya konusmak zorunda kalacagiz. Hem aa hadi tamam bosanalim madem yolun acik olsun deyip bitirmeyecek her sekilde saldiracak biliyorum. Belki elestireceksiniz ama esimi seviyorum cunku bu onda hastalik onun disinda herseye yardim eden paranin lafini etmeyen evine bagimli ickisi kumari olmayan biri. Bence bizim asil sorunumuz asiri sevgisi cok sevdigi icin ve kaybetme korkusuna boyle yaptigini dusunuyorum. Bu durum kaybetmeye goturuyor bunun farkinda degil.
Yani kendine göre bi mantık oluşturmaya çalışıyorsun ama bu yaptığın kendini yaşadığın hayata kabullendirmek. Yani zaman gelecek ki sen seni çok kısıtlamadığında paranoyak olacaksın acaba beni sevmiyor mu diyerek. Buradaki yazılanları iyi oku canım düşün. Geçen senin yılların olacak ömürünü içinde kalan şeyler için ağlamakla mı geçireceksin. Ayrıca seven sevdiği kişinin mutlu olmasını ister ve bunun için çabalar çyle değil mi ? Bu adam seni mutsuz ediyor. Kendine köle yalnız kalmamak adına bi nefes olarak görüyor. Kendine gel ve durumu kabullenme derim ben.

Sen doktora gitsen de doktordan sonra yine o eve doneceksin. O yasantiya. Durum degismedigi surece bu cozum degil. Bu katlanilir bir sey degil. Bosanmayi dusunmuyorsun sanirim. Ailenle de mi gorusturmuyor seni? En azindan onlarla konusup desarj olabilirsin. Sindirmis esin seni. Pismissin. Erkeklik karisini eve kapatmak degildir. Ailece birileriyle de mi vorusmuyorsunuz? Esinle beraber gittiginiz arkadaslariniz yok mu? Gezmeye goturmez mi seni?
Evde kavga cikmasin diye onun herseyine boyun egmissin. Onun sana yaptigi hersey normal gelmeye baslamis. Bu normal degil oysa. Seven kiskanir ama bu durum kiskanclik otesi. Esin ruhsal olarak rahatsiz. Yapilacak tek sey ya bu duruma katlanmaya devam edip kafayi yiyeceksin. Ya o terapiye gidip kendindeki durumun anormalligini fark edecek. Ya da bosanacaksin.
Ailemle konusursam sorun olur demissin de konusmasan da sorun hep var. Adam gordugu rutayi bile sorun yapiyor. En azindan ailwn ezdirmesin seni. Kizimi eve kapatamazsin desin. Biz kole degil es verdik sana desin. Sorun da cikarsa ailen seni ceker alir.
Kendi her yere goturuyor beni diyorum ya ruh hali iki turlu denizde kendi isteyince bikini giydiriyor kiskanmiyor isteyince herkesin acik oldugu yerde kolsuz degil yarim kollu giyeceksin diye tutturuyor. Disari cikalim diyor istemiyorum sunu yapalim diyo istemiyorum o da diretmiyor evde oturup film izliyoruz. Aile olarak gorustumuz yok ozeniyorum mesela evli ciftler ayni yas gruplari birlikte biseyler yapmasina gorusmesine bizde yok. Aileme kinlenirse kotu olur hersey bebegimiz dogsun bi sene daha dayanip ondan sonra artik yeter diye basbas bagiracagim. Hel huzursuz ortam olsa simdi yapayim ama bazen duseliyor bi kac ay hic sorun olmuyor oyle dusunmedigi gormedigi zamanalr gulluk gulustanlik hersey makyaj yapsana evde sikildiysan disari cik biraz git alisveris yap vs vs

Evet sizin asıl sorununuz aşıri sevdanız(!)
Öyle ki sevgi selinde bogulup öleceksiniz.
E madem şikayet etmeyip durumu kabullenin zaten kabullenmissiniz.
Böyle işkenceli yavas yavas tūkenerek ölûmünüzü hazirlayin kendi ellerinizle.
Sizin sorununuz sinmis olmaniz o kadar cok korkuyorsunuz ki.
Sūrekli isyan edilmesi tepki verilmesi durumunda esinizin kiyametin
kopartacagini vurguluyorsunuz.

Bu sevgi falan degil basbayagi korku.

Korkularinizin ustune gideceginize yenilgiyi kabullenip bir kosede sinip kalmissiniz herkesten herseyden hayattan uzak sözde yasiyorsunuz.
Bari mutlu olmaya bakin madem cesaretiniz yok savaş vermeye kölelik kosullarini renklendirin.

Evet sizin asıl sorununuz aşıri sevdanız(!)
Öyle ki sevgi selinde bogulup öleceksiniz.
E madem şikayet etmeyip durumu kabullenin zaten kabullenmissiniz.
Böyle işkenceli yavas yavas tūkenerek ölûmünüzü hazirlayin kendi ellerinizle.
Sizin sorununuz sinmis olmaniz o kadar cok korkuyorsunuz ki.
Sūrekli isyan edilmesi tepki verilmesi durumunda esinizin kiyametin
kopartacagini vurguluyorsunuz.

Bu sevgi falan degil basbayagi korku.

Korkularinizin ustune gideceginize yenilgiyi kabullenip bir kosede sinip kalmissiniz herkesten herseyden hayattan uzak sözde yasiyorsunuz.
Bari mutlu olmaya bakin madem cesaretiniz yok savaş vermeye kölelik kosullarini renklendirin.
Evet korktugum ve olacaklari bildigim icin guc gostermeye cesaret edemiyorum. Bi yandanda asiri sevgi degil tamam seviyorum ama bende asiri olan sey baglililik tek konustugum kisi esim icine cektigi durum sonucu herseyim esimden ibaret bide evden ibaret. 30 yil hapiste kalip disari cikan bi insan nasil disardaki degisiklige alisamaz garipserse bende de oyle olacak biliyorum cunku dahs simdiden disarda hic biseyden zevk almiylrum artik kendim de cikmak istemiyorum.

Kendi her yere goturuyor beni diyorum ya ruh hali iki turlu denizde kendi isteyince bikini giydiriyor kiskanmiyor isteyince herkesin acik oldugu yerde kolsuz degil yarim kollu giyeceksin diye tutturuyor. Disari cikalim diyor istemiyorum sunu yapalim diyo istemiyorum o da diretmiyor evde oturup film izliyoruz. Aile olarak gorustumuz yok ozeniyorum mesela evli ciftler ayni yas gruplari birlikte biseyler yapmasina gorusmesine bizde yok. Aileme kinlenirse kotu olur hersey bebegimiz dogsun bi sene daha dayanip ondan sonra artik yeter diye basbas bagiracagim. Hel huzursuz ortam olsa simdi yapayim ama bazen duseliyor bi kac ay hic sorun olmuyor oyle dusunmedigi gormedigi zamanalr gulluk gulustanlik hersey makyaj yapsana evde sikildiysan disari cik biraz git alisveris yap vs vs
Ben olabilecek cozum onerileri sundum. Sen bilirsin. Kolay gelsin Allah yardimcin olsun demekten baska bana soyleyecek bir sey kalmiyor. Sevgiyle kal. Gule gule kucagina alip buyut bebegini.

Evet korktugum ve olacaklari bildigim icin guc gostermeye cesaret edemiyorum. Bi yandanda asiri sevgi degil tamam seviyorum ama bende asiri olan sey baglililik tek konustugum kisi esim icine cektigi durum sonucu herseyim esimden ibaret bide evden ibaret. 30 yil hapiste kalip disari cikan bi insan nasil disardaki degisiklige alisamaz garipserse bende de oyle olacak biliyorum cunku dahs simdiden disarda hic biseyden zevk almiylrum artik kendim de cikmak istemiyorum.
Ya zaten bu durumun kabullenmenin sonucu olmus.
Yani kendine bakmiyorsun sacin basin giyimin kusamin vs. Umursamiyorsun suslenirsem giyinirsem ondan da bir sonuc cikarip saldiriya gecer diye.
O kadar cok geri cekilmissin ki cekilecek yer kalmamis. Esin bile farkina varip sokaga cik demis.
O vur demis sen öldūrmūssūn:KK57:

Sirf seni anlasin diye kiskanilacak bir durumum yok diye cekildikce cekilmissin hayattan.
Cunku artik biliyorsun ki giyinip kusansan sokaga da ciksan sonuclarini göze alabilecek durumda degilsin.
Hic gerek yok kavga gurultuye kiskanclik krizlerine. Evde paspal otururum dertsiz basima dert almayayim dersin.
E peki eşin ne zamana kadar sevecek bu halini.
Hep boyle degildin herhalde seni boyle taniyip bu yikik harap pasif halinle sevmedi herhalde.
E istedigini de elde etmis kendi istedigi insana dönüstûrmüs.
Simdi kimden neyden beslenecek.
Sıkılacak zamanla muhtemelen.

Nisanliyken de böyle değil miydi? Keske o zaman vazgecseymissin Evlenmek ten.

Bir ortak tanıdığınızı araya sokun derdinizi anlatın o eşinizle konuşsun. Durum vahimmiş benimde bir arkadaşım var yeni nişanlandı adam her şeyine karışıyor kız kardeşine bile gidemiyor yani bence böylelerinin kesinlikle psikolojik bir sorunu olmalı çok yazık ediyor kendisinede eşinede farkında değil

Pencereden disari bakmanada izin veriyormu ozguven yoksunu esin?. Sana guvenmiyorsa az kendine guvensin. Hem sana guvenmiyor niye seninle evlenmis ? Seven insan kiskanir falan hikaye. Tek sebep guvensizlik. Ya kendine yada karsindakine.

Benim Ablamin esi de ayni böyleydi ilk seneler. Simdi tatile bile gidiyor onsuz, bikini bile giyor valla..

Eşinin ruh durumu normal değil. Ne demek kendini kanıtlamak? Rüyasında gördü diye eziyet mi edilir ne biçim bilinç altı var niye seni aldatırlarmış görüyor? Senin trio atman küsmen gerek asıl, sen beni ne sanıyorsun diye üste çıkman lazım. Bence asıl o aldatıyor seni, bi eksikliği olmasa bu durumu takıntı yapmazdı. Üste çık tepin naparsan yap ikna et bi çift terapisine gidin. “Beni aldatıyorsun rüyamda gördüm, çocuğumla beni ortada bırakacaksın yapayalnız kimsesiz kaldım ben” diye bas feryadı. O seni toplamaya çalışsın
Haha gercekten Süper fikir :D

Kisitlayacagim biseyi yokki. Isten eve evden ise gidip geliyor. Iste iken gun icinde surekli konusuyoruz mesajlasiyoruz. Eve kosarak geliyor karimi ozledim diye. Tek konustugum insan o yani arkadasim falan yok artik oyle bi hale geldim ki arkadasim evime gelince kafam almiyor cumle kuramiyorum sikiliyorum icimden gitmesini istiyorum
Sen su anlattıklarının hepsini ama hepsini ben yaşadım eşimi 9 yıldır tanıyorum inan çok kez yeterrrr diyip noktayı koyacağım dediğim oldu sevıyordum yapamadım ve hala seviyorum eşimi çocuğumuz var bırtane.o kıskanç adam gitti bambaşka biri oldu.çok ama çok ornek bir baba parmakla gösterilecek bir eş.inan yazdıklarını okudugumda sok oldum benmiyim bu dedim.sabır seni cok sevdiğinden yapıyor bebeğin olunca göreceksin.mutlu ol canım.ben cıcugumla herşeyi yapıyorum arkadaş çevrede tekrar oluşmaya başladı.daha cok yazmak isterdim sana ama cookkk uzun sadece sabır diyorum.

Birde onun uzerine huzursuzluk cikarip iki gram huzuru da yok mu edeyim. Hem ben oyle olamam cunku cok bunaldim istedigin tek sey rahat nefes almak huzur
Sen eşinin her dediğini boyle kabullenmısken kurtulman zor.tamam sana yazdım benim eşimde aynıydı diye ama ben hıc bir xmana kendimi salmadım o yapma dedi yaptım ben kendimi niye salıyım kıskanctı ama bende yılmadım.sen kendini topla bı hersey tek taraflı değil.bence sende bıseylerden sklmıssın ve eşini bahane edip hayattan kopmussun.sonuçta hepimiz bayanız eşine şekil verebılırsın.

Çok kişi yazmıştır sanırım. Eşin hasta ve tedavi olmalı. Ama once hasta olduğunu kabul etmeli. Bu iş çok ciddi boyutlara ulaşabilir.
Bir adam karısına öylesine bile seni öldürürüm diyemez. Umarım durumun ciddiyetini gerçekten farkedersin.

Edit:yazim hatası.

Merhaba kizlar. Yaklasik iki yildir evliyim ve hamileyim. Esim asiri kiskanc biri herseyime karisir. Ilk zamanlarda sesimi cikarip tepki gosterdim ama huzursuzluk oldu hep. Bunun uzerine hadi onun istedigi gibi olsun deyip ne isterse oyle davrandim bu cozum olmadi. Soyle soyleyeyim evden cikmayan makyaj yapmayan pijamalar icinde oturan sosyal hesap kullanmayan arkadaslarima gidip gelmeyen hatta arkadasi kalmayan biri oldum. Artik kendim de istemiyorum evden cikmak ne bileyim ustume basima bakmak falan. Yok ama dur durak bilmiyor adam. Ruyasinda beni baskasi ile mesajlasirken goruyormus falan bunun psikolojisi ile bana ters davraniyor. Bu durum gecmiyor artik cok bunaldim. Bunun kendini kanitlamayla alakasi kalmadi ne yaparsam yapayim benden suphe duyan bi insan. Evin icinden cikmiyorum buna ragmen beni baskari ile dusunebiliyor. Insanin ruh hali hep ayni olmuyor moralim bozuk olsa ona durgun davransam beni sevmiyorsun vs vs dlyor. Psikiyatriye gitmek istiyorum ruh halimi bozdu artik. Erkek bi doktora gitsem kiskanacak. Bayan olsa sen bizim ozelimizi millete mi anlatiyorsun deyip kizacak. Kiz arkadaslarimla bile konusamiyorum bi sorunu anlatsam sen nasl bizi baskasina anlatirsn oluyor biktim yeminle biktim. Nasil duzelir bu durum. Akil verin lutfen. Bosanmak istemiyorum bu sorunu cozmek istiyorum
Ay benim eski sevgili aynı bu tür ama o bendne ayrıldı haahah ama inan evlenmeden de arkadaşlarım gitti evden çıkmayan sacma bir insana çevirdi beni. Demek insana tak ediyormuş bir gün. Bunlar ne yiyoda böle oluyor ya

Back
X