Evet korktugum ve olacaklari bildigim icin guc gostermeye cesaret edemiyorum. Bi yandanda asiri sevgi degil tamam seviyorum ama bende asiri olan sey baglililik tek konustugum kisi esim icine cektigi durum sonucu herseyim esimden ibaret bide evden ibaret. 30 yil hapiste kalip disari cikan bi insan nasil disardaki degisiklige alisamaz garipserse bende de oyle olacak biliyorum cunku dahs simdiden disarda hic biseyden zevk almiylrum artik kendim de cikmak istemiyorum.
Ya zaten bu durumun kabullenmenin sonucu olmus.
Yani kendine bakmiyorsun sacin basin giyimin kusamin vs. Umursamiyorsun suslenirsem giyinirsem ondan da bir sonuc cikarip saldiriya gecer diye.
O kadar cok geri cekilmissin ki cekilecek yer kalmamis. Esin bile farkina varip sokaga cik demis.
O vur demis sen öldūrmūssūn
Sirf seni anlasin diye kiskanilacak bir durumum yok diye cekildikce cekilmissin hayattan.
Cunku artik biliyorsun ki giyinip kusansan sokaga da ciksan sonuclarini göze alabilecek durumda degilsin.
Hic gerek yok kavga gurultuye kiskanclik krizlerine. Evde paspal otururum dertsiz basima dert almayayim dersin.
E peki eşin ne zamana kadar sevecek bu halini.
Hep boyle degildin herhalde seni boyle taniyip bu yikik harap pasif halinle sevmedi herhalde.
E istedigini de elde etmis kendi istedigi insana dönüstûrmüs.
Simdi kimden neyden beslenecek.
Sıkılacak zamanla muhtemelen.