Eşimde Cinsel İsteksizlik var Ne yapabilirim

eşinizle haftada kaç gün birlikte oluyorsunuz

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .

reyhan400

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
10
0
286
49
İstanbul
Arkadaşlar 8 senelik evliyim 2 çocuğum var doğum yapalı 2 ay oldu ama daha eşimle ilişkiye girmedik çünkü onda hiç bir istek göremiyorum doğumdan öncede 3 ay birlikte olmamıştık 5 ay oldu tam yani zamanın uzaması eşimde isteği arttırı diye düşünmüştüm ama tam aksine hiç bana yanaşmıyorr ne yapacağımı bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum:çok üzgünüm:

her zaman karşıdan bekleme belki o da senden bekliyordur,bir şansını dene,bakımlı ol kendine özen göster kadınlığını kullan unutma sen anne olduğun kadar eşsindir de,boş boş durursan daha çok zaman kaybedebilirsin,hem ozaman belli olur seni isteyip istemediği,gurur yapma yanaş devamı gelir inşallah,hadi kolay gelsin...

bence senden bekliyodur yeni doğum yaptığın için seni isteyip istemediğini yaşadıktan sonra anlıyabilirsin.endişelenme bence.sen üzerine düşeni yap gerisi ona kalmış

canım yaa üzüle herşey inş. yoluna girer sen yaklaşsan biraz
özel msj kutunu açmamışsın açarsan ordanda yazışırız

sence benden beklemesi normalmi ben yeni doğum yapmışımm hazır olup olmadığım konusundamı? anlayamadımm ama bu konuları konuştuk onunla ben im için bi sorunun olmadığını söyledim kendisine ama konuştuğumuz halde bi adımda atmadı o konuda bende ondan bekliyorumki gerçekten bi sorun olup olmadığını anlamam için

canım benim belki senin hazır olmadığını düşünüyodur konuştuk diyosun ama hiç yakınlık göstermedin mi yaklaşan sen ol bakalı ozaman nasıl davranacak

canım yaa üzüle herşey inş. yoluna girer sen yaklaşsan biraz
özel msj kutunu açmamışsın açarsan ordanda yazışırız
saol canım ama artık umudum kalmadı zaten duygusal anlamdada yeterli değill bana yakındeğil birde üzerine oda gelince iyice boşlukta hissettimm dediğim gibi ben bu konuyu açtım ve konuştum daha ne yapayım ama başlatma olayına girmem

canım benim belki senin hazır olmadığını düşünüyodur konuştuk diyosun ama hiç yakınlık göstermedin mi yaklaşan sen ol bakalı ozaman nasıl davranacak

ya bu konuda açık açık konuştuk neden olmuyor senden bi hareket görmüyorum felan dedimm sen lahusasın seni düşünüyorum felan dediii ama ben çıktım dedim lahusalıktan dedimm olabilr artık dedim tamam felan dedi ama ben nasıl yakınlık gösteriyim erkek olan o doğumdan çıkan sorunlarım olan da benim onun birşeyler yapması gerekmiyormuu sence?

neden sen yaklaşmıyosun hala anlayamadım canım önce sen at bakalım adımı belki seni düşüğndüğünden yanaşmıyodur bebekten yorulduğunu düşünüyo olabilir

canim esin doguma falan girdi mi? yani doguma sahit oldu mu? bazi erkekler bundan cok etkileniyormus... ama senin bir de dogumdan onceki sogukluk var galiba dimi. esinin kendince bir sikintisi olabilir. cinsel yonden ya da stress vs. senden kaynaklanabilcek birseyin olmadigindan eminsen, sorunun ne olabilecegini anlamaya calis. insallah hersey yoluna girer.

bende doğum yaptıktan sonra eşimden hiç ilgi görememiştim çok donuktu bana karşı hiç yakın değildi benimle hiç ilgilenmezdi tabi sonradan araştırmalar yaparak öğrendimki başka bi bayandan hoşlanmış onunla arkadaş olmuş bana uzak olmasının sebebide buymuş malesef

Hayır eşim doğuma şahit olmadı bende de bi soğukluk var tabii ama onda bi istek görürsem ben bu soğukluğumu atarım diye düşünüyorum işte sorun burda o yüzdenn ondan bekliyorummm. ama nne yapacağımı şaşırdımm uffff.....

yaa çok üzüldüm inşallah benimde başıma gelen bu değildir canımmm yaaa ee sonra sen ne yaptın halletinmi bari sorunlarınııı

canım o senin eşin çekinme bence sen yakınlaş
ne farkeder ki ha o ha sen
sonuçta istediğin birşey değil mi bu kadar bekleme
eğer o zaman da istemezse bir sorun var anlamına gelir
bence şimdi çekindiği için yaklaşamıyordur seni düşünüyor bence

bak reyhan herkes aynı şeyi söylüyor,bunlar evli bayanlar,dinle hanımları arkadaşım klava: .ben da eşime sordum beklemesin yanaşsın dedi.seni çok iyi anlıyorum istendiğini görmek istiyorsun ama bunun için bişeyler yapmak lazım kendine özen göster ve ilk sen yanaş ondan sonra buzlar erir şeytanın bacağı kırılır o da sonra ilk adımı atma cesaterini bulur.:1hug: gurur yapma araya soğukluk girerse hepten ipleri koparırsınız allah korusun.:1no2: hadi bakalım şimdi akıllı ol da kocanı baştan çıkar senin çocuktan sonra da işinin bitmediğini görsün :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…