saol canım ama artık umudum kalmadı zaten duygusal anlamdada yeterli değill bana yakındeğil birde üzerine oda gelince iyice boşlukta hissettimm dediğim gibi ben bu konuyu açtım ve konuştum daha ne yapayım ama başlatma olayına girmemcanım yaa üzüle herşey inş. yoluna girer sen yaklaşsan biraz
özel msj kutunu açmamışsın açarsan ordanda yazışırız
canım benim belki senin hazır olmadığını düşünüyodur konuştuk diyosun ama hiç yakınlık göstermedin mi yaklaşan sen ol bakalı ozaman nasıl davranacak
neden sen yaklaşmıyosun hala anlayamadım canım önce sen at bakalım adımı belki seni düşüğndüğünden yanaşmıyodur bebekten yorulduğunu düşünüyo olabilir[/QUOTE
ya bende anlayamıyorum kendimi ama sanırım arzulanmak istiyorum yani onun beni istediğini görmek benim daha çok hoşuma gidecek ama dediğim gibi duygusal anlamda da aramızda bi soğukluk var o çok donuk bu konulardaa
canim esin doguma falan girdi mi? yani doguma sahit oldu mu? bazi erkekler bundan cok etkileniyormus... ama senin bir de dogumdan onceki sogukluk var galiba dimi. esinin kendince bir sikintisi olabilir. cinsel yonden ya da stress vs. senden kaynaklanabilcek birseyin olmadigindan eminsen, sorunun ne olabilecegini anlamaya calis. insallah hersey yoluna girer.
bende doğum yaptıktan sonra eşimden hiç ilgi görememiştim çok donuktu bana karşı hiç yakın değildi benimle hiç ilgilenmezdi tabi sonradan araştırmalar yaparak öğrendimki başka bi bayandan hoşlanmış onunla arkadaş olmuş bana uzak olmasının sebebide buymuş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?