- 16 Şubat 2016
- 31
- 9
- 86
- Konu Sahibi hatice2021
-
bızımde herseyımız normal. baya baya ıyı. adetlerım duzenlı. yumurtlamam normal. spermde sorun yok. tüpler açık. ama 1 senedir hamıle kalamadım ben.Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Bu Forumu Takip Ediyorum ALLAH Hepinizden Razı Olsun..
Ben 25 Yaşında 1 Yıldır Evli Bir Bayanım.Eşim 26 Yaşında.Evlendigimiz Günden Beri Korunmuyoruz.İlk Evlendigimiz Ay Hamile Kaldım Daha Sonra Düşük Yaptım.Ogünden Beri Hamile Kalamıyorum.Eşimin Sperm Tahlili Yapıldı.Sperm Sayısı 115.000 Morfoloji %6..Doktor Çok İyi Dedi.Benim Hormon Tahlillerim Yapıldı Hiçbir Sorun Yok..Hsg Çekildi Tüpler Açık.Ama Hamile Kalamıyorum.Aranızda Böyle Şeyler Yaşayan Varmı ? Nasıl Bir Yol İzlemeliyiz.Direk Aşılama Yaptırmalımıyım ? lütfen Yardımcı Olun Fikir Verin
Unuttuğun bi an olcak görürsün bak yeterki kafandan at çünkü bu sana stres yaptırıyor eğer ki bi sorun yoksa zaten olur hayatı yaşa allah inşallah en yakın zamanda verir. Bu arada folik asit kullan derimMerhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Bu Forumu Takip Ediyorum ALLAH Hepinizden Razı Olsun..
Ben 25 Yaşında 1 Yıldır Evli Bir Bayanım.Eşim 26 Yaşında.Evlendigimiz Günden Beri Korunmuyoruz.İlk Evlendigimiz Ay Hamile Kaldım Daha Sonra Düşük Yaptım.Ogünden Beri Hamile Kalamıyorum.Eşimin Sperm Tahlili Yapıldı.Sperm Sayısı 115.000 Morfoloji %6..Doktor Çok İyi Dedi.Benim Hormon Tahlillerim Yapıldı Hiçbir Sorun Yok..Hsg Çekildi Tüpler Açık.Ama Hamile Kalamıyorum.Aranızda Böyle Şeyler Yaşayan Varmı ? Nasıl Bir Yol İzlemeliyiz.Direk Aşılama Yaptırmalımıyım ? lütfen Yardımcı Olun Fikir Verin
bizimki de sebepsiz inferilite 2 senede 1 kimyasal gebelik oldu sadece. aşılama yaptirdim tutmadi, 2 ay klomen kullandım gonal f kullandim yumurtalar buyuyo2 çatlıyor ama sonuç negatifMerhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Bu Forumu Takip Ediyorum ALLAH Hepinizden Razı Olsun..
ya zaten kafama takmamaya çalışıyorum çünkü gün içerisinde ugraştıgım çok şey oluyor istesemde düşünmeye vaktim yok ama olmuyor işte..aşılama ve tüp bebek olaylarında bildiginiz en iyi doktor kimdir ? şehir dışı olması farketmez.
LÜTFEN YARDIM EDİN
adetten 7 gün sonra başla bir fincan konyak iç 7 gün boyunca hergün iç 2 günde 1 birleşme olsun 7 gün sonunda beline yakı bandı yapıştır iki gün boyunca kalsın o ay olmasan ikinci ay hamilesin ayagını yakmayacak derecede sıcak suda beklet en az günde 1Merhaba canim bende senin yasadiklarini birebir yasadim seni cok iyi anliyorum.Bizde en kisa zamanda tahlilleri yaptirmaya basliycaz umarim temiz cikar hepsi.İnsallah tez zamanda bebisimize kavusuruz.
Ben sebepsiz 33 ay hamile kalamadim.en sonunda asilama denedik olmadi.tup bebek bana cok uzak geliyodu.bir degil iki degil tam ucuncu tup bebek denemesinde bebegimi kucagima alabildim.cok sukur ama planladigim zamanda bebegim olmadigindan yasim 35 oldu.iki seneye kadar dogal yoldan yine olmazsa tekrardan tup bebek tedavisi gormeyi dusunuyorum.allah ne dilerse o oluyor.hakkimizda hayirlisiBende 17 aydır hamile kalamıyorum nerdeyse bir buçul sene olacak.eşimin morfolojisi yüzde on iki benim tahlillerimde iyi arada proloaktinim yüksek çıkıyor önceden gittiğim doktor polip gördüğünü söyledi ama sis yapıldı ondada olmadığını görüldü rahmi im üstten basıkmış o hiç engel değilmiş ama olmayınca olmuyor işte yumurta takibine başlıcam önümüzdeki ay
Aynen arkadaşım bende tüp bebek yaptım çok şükür ilk denemede tuttu inşşaallahh sağlıkla bebeğime kavuşabilirim Allahım evladını sana bağışlasın be bir de kardeş bersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?