Eşimde hiç duygu yok

Selvisevgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
25
4
3
31
Merhabalar, eşimle yeni evliyiz ve bir süredir aynı evi paylaşıyoruz. Benim sorunum şu ki kısmen güzel bir evliliğimiz var, ara sıra sohbet edip birlikte birşeyler yaptığımız oluyor ama daha önce dile getirdiğimde eşim elinden geleni yapacağını söylediği halde bana karşı duygusal olarak hiç yaklaşmıyor ve sevdiğini bile artık çok nadir söylüyor. Evlenmeden önce azda olsa yansıtıyordu diye düşünüyorum. Ben ona karşı sevgimi fazlasıyla gösterebiliyorım ama her kadın gibi bende sevgiyi, ilgiyi hissetmeyi ve bana karşı duyarlı olduğunu göstermesini bekliyorum. Ne yazık ki bunları göremiyorum. Bunun eksikliğini hissettiğim zamanlar oluyor ama ona artık bunu söylemek istemiyorum ve bu konuda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
Sanki aslında hiç ilgili değilmiş de ilgili olmak için söz verdirerek evlenmişsiniz ben öyle anladım. İlgili zorla sözle bi yere kadar olunur. Onun da bi kıymeti yok bence. Çok gerçekçi bir söz alarak evlenmemişsiniz eşinizle. O yüzden şaşırmamak lazım şimdi ilgili olmadığına.

boyle dusunuyorum ben de,
hani bir sure sonra seni seviyorum demez zaten insanlar,
ama ornegin markete gittiginde gelirken sevdigim cikolatayi getirmesi seviyorum demek gibi bisey
Yada sen dinlen ben çocukları dışarı çıkartayim benim için en güzel sevgi göstergesi şuan 😂

Davranışlariyla da olsa sevgiyi hissetse sorun etmez bence.

Birde konuştum elinden geleni yapacağını söyledi yazmış, sözle olacak şeyler değil ki bunlar, insanın içinden gelir. Evlenmeden önce de böyleyse cok şey beklememek lazım.

Evlilik öncesi sevdiğini daha sık söylüyordu, azda olsa göstermeye çabalıyordu

Ille sürekli "seni seviyorum" demesine gerek yok bence, ama ne bilim gelip aniden sarilip, öpüyormu seni? Beraber zaman geçirip mutlu oluyormusunuz? Mesela beraber bir diziye bakmak, oyun oynamak, yada sohbet etmek.

Siz görücü üsülümü evlendiniz?

Şaşalı, törensel sevgi gösterileriyse evlilikte öyle şeyler olmuyor. Sevgiyi gösteren şunlar evlilikte: tek bir çikolata kaldıysa sana vermesi öncekileri sen yiyip bitirmiş olsan bile, çarşıya pazara sen yorulma diye gidip alış veriş edip yorulmuş olmasına rağmen gelip yemeği bulaşığı bile yapabilmesi, hastayım dediğinde çorba yapması, dışarıdan ne müdahele olursa olsun seni koruması.... gibi gibi. Yani sevgililikteki yok evlenme teklifi etti, yok her hafta sonu kahvaltıya gittik, yok doğum günümde şöyle hediye aldı gibi gibi şeyler olmadı diye ilgi göstermiyor diyemeyiz. Durum ne tam olarak?

Merhabalar, eşimle yeni evliyiz ve bir süredir aynı evi paylaşıyoruz. Benim sorunum şu ki kısmen güzel bir evliliğimiz var, ara sıra sohbet edip birlikte birşeyler yaptığımız oluyor ama daha önce dile getirdiğimde eşim elinden geleni yapacağını söylediği halde bana karşı duygusal olarak hiç yaklaşmıyor ve sevdiğini bile artık çok nadir söylüyor. Evlenmeden önce azda olsa yansıtıyordu diye düşünüyorum. Ben ona karşı sevgimi fazlasıyla gösterebiliyorım ama her kadın gibi bende sevgiyi, ilgiyi hissetmeyi ve bana karşı duyarlı olduğunu göstermesini bekliyorum. Ne yazık ki bunları göremiyorum. Bunun eksikliğini hissettiğim zamanlar oluyor ama ona artık bunu söylemek istemiyorum ve bu konuda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Evlenmeden öncesinde sevgisini "az da olsa yansıtıyordu" demişsiniz. O zaman bile yeterli görmemişsiniz.

Yeni evli olan biri için "kısmen güzel bir evliliğimiz var" demek de bunun kanıtı.

Neden evlendiniz?

Sevginin ilginin köpeğiyim eşimi seçerken ilk kriterlerden biri de bu oldu. Hem davranışta hem sözde gözde dokunuşta öpüşte sevişte hissetmezsem duramam yerimde. Böyle adamlar kolay kolay değişmez. Bu adam önceden de böyleydi de siz fark etmediniz bence.

Oğlak burcu gerçekten sevdiği aşık olduğu insanı sevgiye boğar. Ama gerçekten sevmeli aşık olmalı. Yoksa kılını kıpırdatmaz
Oğlak burcu genel olarak soguktur, ideal evlilikten beklenti sürekli sıcak bir ilgiyse bunu vermeyebilir.
Ben ve eşim Oğlak burcuyuz öyle mic mic bir ilişkimiz yok açıkçası ama mutluyuz. Öyle olmadan da sevildigimizi biliyoruz. Çocuğu da oglaga denk getirmek istedik olmadi :))

ben yeni evliyim.. Eşimle biz de sohbet eder şakalaşırız bazen. Bazende yorgun olur uzanır.. Erkekler evlendikten sonra biraz sorumluluk durumundan öyle davranabiliyor. yani evin yükü karıma yeter miyim düşüncesi .. bakın mesela eşim haftasonları bile bazen çalışır birlikte kaç hafta kahvaltı yapmadığımız zamanlr oluyor karşılıklı .. Para lazım eksiklerimizi alalım borçlarımızı alalım senn eksiklerini alalım . daha guzel bir geleceğimiz olsun bilmem ne der. bazen bende bu durumdan hoşlanmam . benm eşim durumu söyluyor ama demekki sizinki söylemiyor. Koşturmaktan nefes alamıyordur bence böyle de düşünn . siz yakınlık gösterin o öle davranıyor diye kendnizi çekmeyin sakın. yani benm eşimde seni seviyorum demez. Ama mesela bir şey istediğimde hemen yapar. düşünür bana çikolata alır :) mesela dün akşam istedim diye mısır patlattı .. İşleri yogun olabilir , işte streslidir , kafası iştedir. Belki size söyleyemediği ailesi ile ilgili bir şey vardır. Kişisel algılamayın. Biraz zaman verin sonra karşınıza alır güzellkle söylersenz durumu..

Back
X