Eşimde hiç duygu yok

Oğlak burcu genel olarak soguktur, ideal evlilikten beklenti sürekli sıcak bir ilgiyse bunu vermeyebilir.
Ben ve eşim Oğlak burcuyuz öyle mic mic bir ilişkimiz yok açıkçası ama mutluyuz. Öyle olmadan da sevildigimizi biliyoruz. Çocuğu da oglaga denk getirmek istedik olmadi :))
Oğlak oğlağa denk gelince olur öyle normal 😂😂 partner önemli partner 😁 ben 3 yıldır pamuk şeker oldum oğlaklığım kalmadı 😬

Yada sen dinlen ben çocukları dışarı çıkartayim benim için en güzel sevgi göstergesi şuan 😂

Davranışlariyla da olsa sevgiyi hissetse sorun etmez bence.

Birde konuştum elinden geleni yapacağını söyledi yazmış, sözle olacak şeyler değil ki bunlar, insanın içinden gelir. Evlenmeden önce de böyleyse cok şey beklememek lazım.

Üstelik " beni sev, sevdiğini söyle , ilgi goster cumleleri fazlasıyla karşı tarafı geri iyiyor.

Daha çok yapmamaya başlıyor.

Oğlak burcu genel olarak soguktur, ideal evlilikten beklenti sürekli sıcak bir ilgiyse bunu vermeyebilir.
Ben ve eşim Oğlak burcuyuz öyle mic mic bir ilişkimiz yok açıkçası ama mutluyuz. Öyle olmadan da sevildigimizi biliyoruz. Çocuğu da oglaga denk getirmek istedik olmadi :))
Eşim Oğlak ben Kova benim yükselenim oğlak ama bizde öyle asker arkadaşı gibiyiz :) sevildiğimi biliorum o bana yeter zaten aşırı sevgi ilgi beni darlar

Oğlak oğlağa denk gelince olur öyle normal 😂😂 partner önemli partner 😁 ben 3 yıldır pamuk şeker oldum oğlaklığım kalmadı 😬
Eşinizin burcu ne?bizim akşamları muhabbetimizi ay çocuğumuz söyle tatlı böyle güzel, borsada onu yaptım bunu yaptım, yarın faiz arttırımı olursa döviz alsak mı ve ücretsiz izni ne kadar uzatabilecegim vs..bildiğin Bayaa sıkıcıyiz :))

Bende öyle düşünüyorum malesef, sanırım her evlilikte yaşanan bir sorun bu
2 yıllık evliyim. Öncesinde 1 yıl nişanlılık 2 yıl flört dönemi vardı. Evliliğimin öncesiyle sonrasını kıyaslamayı geçtim, evlendiğimiz günle bugünü kıyasladığımda bile değil eksilme katlanarak artan saygı, sevgi ve paylaşım var. Her evlilikte yaşanmıyor yani..

Eşinizin burcu ne?bizim akşamları muhabbetimizi ay çocuğumuz söyle tatlı böyle güzel, borsada onu yaptım bunu yaptım, yarın faiz arttırımı olursa döviz alsak mı ve ücretsiz izni ne kadar uzatabilecegim vs..bildiğin Bayaa sıkıcıyiz :))
Terazi 😁

Kova da olurdu😊

2 yıllık evliyim. Öncesinde 1 yıl nişanlılık 2 yıl flört dönemi vardı. Evliliğimin öncesiyle sonrasını kıyaslamayı geçtim, evlendiğimiz günle bugünü kıyasladığımda bile değil eksilme katlanarak artan saygı, sevgi ve paylaşım var. Her evlilikte yaşanmıyor yani..
Sizce aranızdaki paylaşımın, sevgi ve saygının bu denli artmasındaki en önemli etken nedir, ne yaptınız mesela?

Kovayi da saturn yonettigi için o da böyle mantiksaldir pek duygusal degildir. Çocuğu bogaya denk getirebildik yükseleni de ikizler. Yer içer gezer bol bol, bizde peşinden koşarız artık napalm:))
Yükselen oğlak ikizler olarak söyleyebilirim ki çocuk çok ters olmuş size😊

Yükselen oğlak ikizler olarak söyleyebilirim ki çocuk çok ters olmuş size😊
Evet ikizler her şeyi öğrenmek ister merak duygusu yüksek sosyaldir ama çabuk sıkılır..oglaklarsa uzun dönemli projelerin insanidir istikrarlidir gösterilen hedefe kosar.
Çocuk 5 aylık şimdiden hep sokakta olmak istiyor eve girince bir süre ağlıyor...bilemiyorum bakalım nasıl başa cikcaz...

Back
X