- 2 Mart 2025
- 61
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi kafasikarisikbirisii
Merhaba hanımlar ben 25 yaşında iki aylık bir bebiş annesi kadınım. Eşim ise 31 yaşında severek evlendik önümüzdeki ay bir sene olacak evleneli fakat eşimde aylardır cinsel isteksizlik var. Evlenmeden önce de cinsellik yaşıyorduk hatta daha çok o beni arzuluyor ben sürekli olmaz yapamıyorum diyordum. Sürekli dediğim Hergün falan yani. Evlendik bir ay çok güzeldi bende kendimi aştım çok istedim o da. Fakat ne olduysa o bir ay sonra kavgalar baş gösterdi isteksizlik baş gösterdi zaten hamile kaldım birde üstüne. Eşim beni seviyor çocuk gibi öper koklar sarılmadan uyumaz ama biz aylardır sadece sarılıp yatıyoruz. Ben onun kadar cinselliğe düşkün olmadığım halde ben bile bıktım artık. O ilk bir ayı saymazsak kalan 10 ayda on defa bile birlikte olmamışızdır. 2 aya bir iki buçuk aya bir vs. Hep sorunları maddi sıkıntısı olduğunu söylüyor aklıma bile gelmiyor diyor. Düzeltecez diyor. En son kavga ettik konu buraya bağlandı diyor ki söyleyince daha çok utanıyorum istemiyorum dedim ama söylemeyince de sende bir çaba yok… neyse üç dört gündür sürekli istediğimi söylüyorum. Gündüzleri o tarz konuşmalar yapıyorum mesajlar atıyorum o gün oluyor iki kez. Tabi onun açısından iki kez. Ben yarım saat bir saat sonra tekrar istediğimde o istemiyor. Yarın yapalım diyorum hayır Hergün bende insanım diyor. Yapmıyor. Gece uykusundan uyandırıyorum yine yok. Odada sıkıştırıyorum kaçıyor. Çok özgüvenim düştü. Kendimde bir sorun arıyorum artık. Telefonunu çok karıştırdım aldatma yok. Ve işten direk eve geliyor zaten ayda yılda bir çıkıyor çocuk olduğundan beri. Ondan önce de her çıktığında kontrol ederdim. Fakat telefonunu karıştırdığımda biz evlendikten bir ay sonra arkadaşına çıplak kadın videosu attığını gördüm. Yani videoda bişey yok kadın iç çamaşırlı etli butlu sarışın yürüyor falan öyle. İki defa atmış bu kadını. Çok canım sıkıldı. Gözünün benden başka birşey görmemesi gerekirken o dönemde bunlara nasıl baktın ve ne diye arkadaşına attın?? Adam demeyecek mi bunun demek gözü dışarda gibi şeyler.? Konusunu da açmak istemedim arkadaşımla mesajımı mı karıştırdın diyecek diye. Bilmiyorum ilgisi çok azaldı. Kendimi de saldım hamileliğim benim açımdan iyi geçmedi ve arzulanmayan kişi olunca içinden bişey yapmak gelmiyor. Ama son zamanlarda dikkat ediyorum yapıyorum hani yine yok. Artık kendime birşey yakıştırmamaya başladım. Şık şeyler giyince kendimi düğüne gidecek gibi hissediyorum. Dışarıya bile çıkarmıyor beni. Evimiz şehre uzak villa. Pek insan yok otobüs geçmiyor tarlada bir yer. 20 gün evden dışarı çıkmadığımı biliyorum. Bugün bi çıktık avmye. O da en fazla bir erkek geçince diğer tarafıma geç diyor. Ne bi çok güzel olmuşsun ne bişey. Bakışı bile ne bilim ya işte çok zoruma gidiyor işte. Cinselliği bile artık sahte geliyor sırf ben kavga etmim üzülmeyeyim diye kandırıyor o o kadar istemiyor zevk almıyor gibi. Yada bunlar benim kafamda kurduğum şeyler bilmiyorum. Bir erkek borçu harcı için bu kadar cinsellikten uzaklaşabilir mi? Ev arkadaşı gibiyiz aylardır. Bende soğuyacağım bu gidişle.. ne yapayım yada birşey yapmalı mıyım? Dedikleri inandırıcı mı ? Ne düşünüyorsunuz ?
Düzenleme: kaç ay hamile kaç ay lohusa kaç ay evli kaldığım kimseyi ilgilendirmiyor. Ben isteksizlik konusunda soru sormuşum bunun cevabını vermek isteyen yardımcı olmak isteyen olsun. Diğerleri parmaklarını yormasın lütfen. Kararlarım beni ilgilendirir. Yargılamak kimsenin haddi değil.
Düzenleme: kaç ay hamile kaç ay lohusa kaç ay evli kaldığım kimseyi ilgilendirmiyor. Ben isteksizlik konusunda soru sormuşum bunun cevabını vermek isteyen yardımcı olmak isteyen olsun. Diğerleri parmaklarını yormasın lütfen. Kararlarım beni ilgilendirir. Yargılamak kimsenin haddi değil.
Son düzenleme: