- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi deniz_1988
-
yanlış anlamam da bunun içinde beni suçlayacaksın diye korkmuyor değilim açıkçası
Eşim öğretmen ama hiç kitap okumuyorAma herhangi bi kitap degil mutlaka %100 dusunce gucu ile baslasin. Zaten kitabin ilk sayfaya baktigi zaman mutlaka gerisi gelicektir.
Eşim öğretmen ama hiç kitap okumuyor
daha çok netten haber okumayı falan sever
ama karar verdim ona bu kitabı alıp okutucam
inanır mısın önceleri kızardım gün içerisinde beni aramıyorsun diye
şimdi ise arasın istemiyorum çünkü çok tırsıyorum kötü haber verecek diye
sanırım bende onun gibi oldum
bizim evliliğimizde kötü düşünüp konuşan eşim ona teselli verende benim ne yazık ki
bide sözde eşim hipnozludur
ne kadar doğrudur bilmem ama hipnozlu insanlar çok pozitif olurmuş
ailesel olduğunu sanmamYok
Ama etkisi vardır belki. Çünkü körle yatan şaşı kalkar. Ya sen ona benzeyeceksin ya da o sana benzeyecek. Biz evlendiğimiz zaman bende olmayan bazı huyları eşimden kaptım, o da öyle.
Anlamadığım apartmanda neden en çok temizlik giderini sizden alıyorlar?
Evlenmeden önce de böyle miydi eşin?
Genel yapısı böyleyse öz güven sorunu vardır.
Bunun da sorumlusu ailesidir. Ailesine bir eğil derim.
Küçükken kocanı pek dinlememiş olabilirler.
hipnozlumu :) o ne ya nereli eşin? hipnozlu :)
ne kızım o büyülü filan gibi tövbe tövbe
Her haltı zorla yaptırırsın ama kitabı ancak 10 sayfa zorla okutursun alışkanlığı yoksa.
kız yok beehipnozlumu :) o ne ya nereli eşin? hipnozlu :)
ne kızım o büyülü filan gibi tövbe tövbe
ailesel olduğunu sanmam
ailesinden çevresinden müthiş ilgi görmüş burnu havada bir adamdı eşim
şimdi biraz daha mütevazı ama yeterince değil
ben çok olumluyum
herşeyi beğenirim
hatta bana der ki bişeyide beğenmesen şaşarım
ama kendisi bir acayip
sadece temizlik gideri değil ki her konuda yolunuyoruz
herkes bize karı koca ikiside çalışıyor bunların parası çoktur muamelesi yapıyor
mesela benim arabam vardı
eşim gitti bi tanıdığına sattı
5,000 tl zarar ile
3 ay oldu daha parasını vermedi adam
iste diyorum eşime yaa adam yazık eli dar şu bu diyo
ama ben kredisini ödüyorum bankaya çatır çatır
sonrada ben talihsizim diyor
gaza geldim fena halde bak
bence bende okutabilirim o kitabı eşimeYok yokk:) benim esimde kitap gorunce suya dusen kedi gibi tirsiyo. Ama ben o kitabi okurken merak etti degisikmis bakiyim diye aldi elimden epey okudu.
Yok
Ama etkisi vardır belki. Çünkü körle yatan şaşı kalkar. Ya sen ona benzeyeceksin ya da o sana benzeyecek. Biz evlendiğimiz zaman bende olmayan bazı huyları eşimden kaptım, o da öyle.
Anlamadığım apartmanda neden en çok temizlik giderini sizden alıyorlar?
Evlenmeden önce de böyle miydi eşin?
Genel yapısı böyleyse öz güven sorunu vardır.
Bunun da sorumlusu ailesidir. Ailesine bir eğil derim.
Küçükken kocanı pek dinlememiş olabilirler.
Arkadaşlar son günlerde kafama çok takılan bir sorunumu paylaşmak istiyorum.Başlıkta da yazdığım gibi eşimde bir tuhaflık var sanki çok negatif bir adam hep olumsuz düşünür hep kötüsüne odaklar kendisini ve ne hikmetse o düşündüğü olumsuzluk illaki gelir bizi bulur.
Mesela evimizi taşımayı düşünüyoruz
ev bakıyoruz tam tutacak gibi oluyoruz eşim diyor ki ''Bende ki bu şansla biz bu evi tutamayız'' diyor ve ne hikmetse ev ya başkasına veriliyor yaa peşinatı çok yüksek istiyorlar hep bi sıkıntı yani anlayacağınız.Ve biz bi türlü ev bulup taşınamıyoruz.
apartmanda ki temizlik giderleri için en fazla para bizden alınır.Kimsenin doğalgaz bağlantısında sıkıntı yaşanmaz bizimkisi sorunlu olur.
alışverişte kasaya gideriz ödeme yapmak için bizden öncekiler tak tak öder gider bize sıra geldi mi kasa kiltlenir ve daha aklıma gelmeyen bir çok örnek verebilirim.
Aslında benim aklıma böyle bişey gelmezdi bile ama eşim devamlı 'karadenize gitsem kuruturum,çok şansız bir adamım' diye diye bende öyle düşünmeye başladım.
Telefonum çalar iş yerindeyken eşim arar korka korka açarım olumsuz bişey diyecek diye
Eşime devamlı böyle konuşma günah diyorum
en azından benim yanımda böyle şeyler söyleme psikolojimi bozdun diyorum ama anlamıyor.
Sizce ne yapmalıyım eşime tavrım nasıl olmalı?
evet bizde suç üstünde durmuyoruz ama daha çok eşimdeAy deniz sen kendi parana sahip çıkmazsan elbette sömürürler. Sen de çalışıyorsun ama senden daha iyi maaş alan onca insan vardır ama aynı muameleyi yapamazlar. Bir kere yasalara aykırı. Makbuz kesilir onun karşılığında ödeme yaparsın. Sen de bunu bilerek eğer susuyorsan suçun çoğu sizdedir.
Araba örneği de aynı şekilde.
kız yok bee
şu psikologların yaptığı hipnoz
eşim 1 yıl kadar bu seanslara gitmiş
onun etkisiyle sanırım sakin yumuşak bir adam kolay sinirlenmez
yani kendisi hipnoz sayesinde böyle olduğunu söylüyor.
görümcemde hipnoz seanslarına gitmiş uzun süre
matematiği o şekilde anladım diyor bana
şimdi iyi bir üniv.maliye okuyor
ben anlamam onların yalancısıyım
Yok yokk:) benim esimde kitap gorunce suya dusen kedi gibi tirsiyo. Ama ben o kitabi okurken merak etti degisikmis bakiyim diye aldi elimden epey okudu.
Bende aynı eşiniz gibiyim şansız olduğuma inanıyorum.
Ben ayakkabı beğenirim sorarım numarası var derler almaya giderim kalmadı derler.
Aynı dediğin gibi kasaya gideriz tıkır tıkır işleyen kasa ben gelince durur filan hatta düğün hazırlıkları yapıyorduk nişanlıydık banyo dolabı filan bakıyoruz ben kardeşimle önden gittim mağazaya beğendim neyse personel geldi yardımcı oluyor aa o modelden kalmadı dedi.
Neyse aradan 5 dk geçmeden eşim yanımıza geldi beğendiniz mi filn dedi konuşuyoruz dedim beğendim ama bu modelden kalmamış eşim tekrar personele sordu şimdi mal girişi yapıyoruz o ürün geldi dedi güler misin ağlar mısın? Kardeşim diyor abla gerçekten kötü enerji yayıyorsun neyi beğensen yok diyorlar.Ve personel yardımcı oldu ürünü aldık çıktık düşün yani canım
Ben lise üniversite sınavlarında bile hep yüksek puanlar yaptım ama tercihlerden kaybettim ben düşük puanlı arkadaşlarım anadolu lisesi filan okudular.Şimdi kpss ye hazırlanıyorum ve çok korkuyorum tercih hatası yapmaktan.Hep dua ediyorum aklıma getirmemeye dilime almamaya çalışıyorum ama olmuyor elimde değil. :18: :18: :18: :18:
eşimde aynı böyleBende aynı eşiniz gibiyim şansız olduğuma inanıyorum.
Ben ayakkabı beğenirim sorarım numarası var derler almaya giderim kalmadı derler.
Aynı dediğin gibi kasaya gideriz tıkır tıkır işleyen kasa ben gelince durur filan hatta düğün hazırlıkları yapıyorduk nişanlıydık banyo dolabı filan bakıyoruz ben kardeşimle önden gittim mağazaya beğendim neyse personel geldi yardımcı oluyor aa o modelden kalmadı dedi.
Neyse aradan 5 dk geçmeden eşim yanımıza geldi beğendiniz mi filn dedi konuşuyoruz dedim beğendim ama bu modelden kalmamış eşim tekrar personele sordu şimdi mal girişi yapıyoruz o ürün geldi dedi güler misin ağlar mısın? Kardeşim diyor abla gerçekten kötü enerji yayıyorsun neyi beğensen yok diyorlar.Ve personel yardımcı oldu ürünü aldık çıktık düşün yani canım
Ben lise üniversite sınavlarında bile hep yüksek puanlar yaptım ama tercihlerden kaybettim ben düşük puanlı arkadaşlarım anadolu lisesi filan okudular.Şimdi kpss ye hazırlanıyorum ve çok korkuyorum tercih hatası yapmaktan.Hep dua ediyorum aklıma getirmemeye dilime almamaya çalışıyorum ama olmuyor elimde değil. :18: :18: :18: :18:
ben kişisel gelişim kitapları öneriyorum
çok iyi gelecektir
iyi düşünün iyi olsun lafının bir esası var yani
Bende aynı eşiniz gibiyim şansız olduğuma inanıyorum.
Dile almamak akla getirmemeye çalışmak bi nebze rahatlatır belki eşinizi.Ama bende bu konuda ne yapıcamı bilmiyorum konunu takip edicem :)) Bakalım bi çaresi var mı ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?