Eşimde ki kötü enerji :(

yanlış anlamam da bunun içinde beni suçlayacaksın diye korkmuyor değilim açıkçası

Yok
Ama etkisi vardır belki. Çünkü körle yatan şaşı kalkar. Ya sen ona benzeyeceksin ya da o sana benzeyecek. Biz evlendiğimiz zaman bende olmayan bazı huyları eşimden kaptım, o da öyle.
Anlamadığım apartmanda neden en çok temizlik giderini sizden alıyorlar?
Evlenmeden önce de böyle miydi eşin?
Genel yapısı böyleyse öz güven sorunu vardır.
Bunun da sorumlusu ailesidir. Ailesine bir eğil derim.
Küçükken kocanı pek dinlememiş olabilirler.

Ama herhangi bi kitap degil mutlaka %100 dusunce gucu ile baslasin. Zaten kitabin ilk sayfaya baktigi zaman mutlaka gerisi gelicektir.
Eşim öğretmen ama hiç kitap okumuyor
daha çok netten haber okumayı falan sever
ama karar verdim ona bu kitabı alıp okutucam
inanır mısın önceleri kızardım gün içerisinde beni aramıyorsun diye
şimdi ise arasın istemiyorum çünkü çok tırsıyorum kötü haber verecek diye
sanırım bende onun gibi oldum

Her haltı zorla yaptırırsın ama kitabı ancak 10 sayfa zorla okutursun alışkanlığı yoksa.

bizim evliliğimizde kötü düşünüp konuşan eşim ona teselli verende benim ne yazık ki
bide sözde eşim hipnozludur
ne kadar doğrudur bilmem ama hipnozlu insanlar çok pozitif olurmuş

hipnozlumu :) o ne ya nereli eşin? hipnozlu :)
ne kızım o büyülü filan gibi tövbe tövbe

ailesel olduğunu sanmam
ailesinden çevresinden müthiş ilgi görmüş burnu havada bir adamdı eşim
şimdi biraz daha mütevazı ama yeterince değil
ben çok olumluyum
herşeyi beğenirim
hatta bana der ki bişeyide beğenmesen şaşarım
ama kendisi bir acayip
sadece temizlik gideri değil ki her konuda yolunuyoruz
herkes bize karı koca ikiside çalışıyor bunların parası çoktur muamelesi yapıyor
mesela benim arabam vardı
eşim gitti bi tanıdığına sattı
5,000 tl zarar ile
3 ay oldu daha parasını vermedi adam
iste diyorum eşime yaa adam yazık eli dar şu bu diyo
ama ben kredisini ödüyorum bankaya çatır çatır
sonrada ben talihsizim diyor
gaza geldim fena halde bak

Her haltı zorla yaptırırsın ama kitabı ancak 10 sayfa zorla okutursun alışkanlığı yoksa.

Yok yokk:) benim esimde kitap gorunce suya dusen kedi gibi tirsiyo. Ama ben o kitabi okurken merak etti degisikmis bakiyim diye aldi elimden epey okudu.

hipnozlumu :) o ne ya nereli eşin? hipnozlu :)
ne kızım o büyülü filan gibi tövbe tövbe
kız yok bee
şu psikologların yaptığı hipnoz
eşim 1 yıl kadar bu seanslara gitmiş
onun etkisiyle sanırım sakin yumuşak bir adam kolay sinirlenmez
yani kendisi hipnoz sayesinde böyle olduğunu söylüyor.
görümcemde hipnoz seanslarına gitmiş uzun süre
matematiği o şekilde anladım diyor bana
şimdi iyi bir üniv.maliye okuyor
ben anlamam onların yalancısıyım

Ay deniz sen kendi parana sahip çıkmazsan elbette sömürürler. Sen de çalışıyorsun ama senden daha iyi maaş alan onca insan vardır ama aynı muameleyi yapamazlar. Bir kere yasalara aykırı. Makbuz kesilir onun karşılığında ödeme yaparsın. Sen de bunu bilerek eğer susuyorsan suçun çoğu sizdedir.
Araba örneği de aynı şekilde.

Yok yokk:) benim esimde kitap gorunce suya dusen kedi gibi tirsiyo. Ama ben o kitabi okurken merak etti degisikmis bakiyim diye aldi elimden epey okudu.
bence bende okutabilirim o kitabı eşime
onu hemen bulmam lazım :)

ben kişisel gelişim kitapları öneriyorum
çok iyi gelecektir
iyi düşünün iyi olsun lafının bir esası var yani

Bende aynı eşiniz gibiyim şansız olduğuma inanıyorum.
Ben ayakkabı beğenirim sorarım numarası var derler almaya giderim kalmadı derler.
Aynı dediğin gibi kasaya gideriz tıkır tıkır işleyen kasa ben gelince durur filan hatta düğün hazırlıkları yapıyorduk nişanlıydık banyo dolabı filan bakıyoruz ben kardeşimle önden gittim mağazaya beğendim neyse personel geldi yardımcı oluyor aa o modelden kalmadı dedi.
Neyse aradan 5 dk geçmeden eşim yanımıza geldi beğendiniz mi filn dedi konuşuyoruz dedim beğendim ama bu modelden kalmamış eşim tekrar personele sordu şimdi mal girişi yapıyoruz o ürün geldi dedi güler misin ağlar mısın? Kardeşim diyor abla gerçekten kötü enerji yayıyorsun neyi beğensen yok diyorlar.Ve personel yardımcı oldu ürünü aldık çıktık düşün yani canım

Ben lise üniversite sınavlarında bile hep yüksek puanlar yaptım ama tercihlerden kaybettim ben düşük puanlı arkadaşlarım anadolu lisesi filan okudular.Şimdi kpss ye hazırlanıyorum ve çok korkuyorum tercih hatası yapmaktan.Hep dua ediyorum aklıma getirmemeye dilime almamaya çalışıyorum ama olmuyor elimde değil. :18: :18: :18: :18:

Dile almamak akla getirmemeye çalışmak bi nebze rahatlatır belki eşinizi.Ama bende bu konuda ne yapıcamı bilmiyorum konunu takip edicem :)) Bakalım bi çaresi var mı ? :))

Son düzenleme:
evet bizde suç üstünde durmuyoruz ama daha çok eşimde
böyle umursamasın sonrada ben parasızım talihsizim desin aman yaaa

Allah allahhh
eşine çok yaramış o zaman ne diyim :)

Ama sonunu getiremez. Yani çok genel konuşmuş oluyorum ama maalesef sevmeyen insanları çok iyi tanıyorum.

Bu durum icin bol bol dua ederek gune basla ve mumkunse ben sanssizin kelimesini sil kafandan

eşimde aynı böyle
geçen hafta ben evde yoktum kapıya bi kadın gelmiş anket falan bişeylerden bahsetmiş eşimde uyku sersemiymiş tamam olur falan demiş çekiliş yapmış kadın
size 400 tlkik saat veriyoruz karşılığında da 100tl vereceksiniz demiş
yani nerde bi aksilik var eşimi buluyo dolayısıyla beni
dedim hayır diyemedin mi?
ben ne bileyim yaa deyip geçiştirdi
nası acayip bi adam yaa..

ben kişisel gelişim kitapları öneriyorum
çok iyi gelecektir
iyi düşünün iyi olsun lafının bir esası var yani

Valla o tür kitaplar bana fasa fiso geliyor nedense. Ha adamlar boşuna yazmamış mutlaka ama benim bir sürü denemem oldu anlık gaz aldım ama sonu aynı.
Kitap okumak da alışkanlık müptelalık meselesidir. Okumayı sevmeyen bir insana hele ki bu tür kitapları okutacağına evin tüm camlarını sildir daha kolay yapar.

sadece senin yazdığını okudum tüm cevapları okuyamadım neden karadeniz o kısmı merak ettim

ya şimdi acıkcası öyle bakılırsa bende kendimdem örnek vereyim
millet evlenir hemen ilişki olur dimi bende olmaz , hemen bebek olur bende olmaz, e nadirde insanlar ayrılıyor ben ayrılırım :) milletin halay cekerek halelttiği şeyler için ben en az 2 posta takla atmak zorunda kalıyorum ama ben hayata olumlu bakıyorum yanı yapım bu hala bu kadar seye ragmen sanslı oldugumu dusunuyorum bende hep ugrasıyorum canım dıyorum :)
o degılde basıma en sık gelen sey magazan aldıgım kıyafetlerde ınan cok azından tersı olmustur bu alarmıda benle gelıyor yanı, su ara beshkada bir deri çeket gördüm bedeni yok kaç magaza aradım yok ama yolda adım başı bu çeketi birinde görüyorum :) gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…