• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimde şiddet eğilimi var !

arkadaşım eşin çocuguna resmen şiddet uygulamış..sen yumurtanın geri kalanını yemekten filan bahsediyorsun..benim boğazımdan geçmezdi..bi de ilişkimizi zedeliyor diyorsun..hala ilişkinin derdinde misin..adam resmen çocuguna şiddet uygulamış..

Canım benimki fırlatmazdı direk eliyle vura vura parçalardı birkeresinde ablamla konuşuyorum msn da çoçukda anne süt ver dedi bende dur kızım teyzeyle konuşuyorum birazdan vercem dedim çoçukda baba süt ver anneden istedim vermedi derdemez tuttu wireless kaplosunu kesti inanırmısınız ev telofınunu parçaladı benim iletişim kurabileceğim ne varsa paramparça yaptı :KK61:bu adam tedavi olup zoru başardıysa herkes başarır benimde aldığım seanslar ona çok fayda etti türkiyede varmı bilmiyorum ama yurtdışında o kliniği başvurduğun an devlet ücretsiz bütün servisi peşpeşe ilave etti anında çok yol katettik ama değdi bugün o adamdan eser yok :KK68:

buda yapıyor elinde parçalıyor cnm. Türkiyede varmı bilmem yardım için konu açtım ama yargılandım maalesef:(
hiçbir bilgim yok özele randevu alcam bugün

arkadaşım eşin çocuguna resmen şiddet uygulamış..sen yumurtanın geri kalanını yemekten filan bahsediyorsun..benim boğazımdan geçmezdi..bi de ilişkimizi zedeliyor diyorsun..hala ilişkinin derdinde misin..adam resmen çocuguna şiddet uygulamış..

ayyyy nasıl okuyorsunuz anlamıyorum. yumurta yapmış iki tane çocuk yemeyince bağırmış tabağı fayansa fırlatmış sonra yememişler ikiside tabi gürültüye uyandım ben dövdü diye koştum hemen çocuğun odaya. çocukta tık yok ağlamaklı soruyorum vurdumu tık yok

neyse salona gittim eşim köpürüyor ne oldu dedim yemedi diyor bağırıyor neyse sakin ol olabilir midesi bulanmıştır dedim tmm dedi öptü beni gitti çocuğu öperken tekrar sordum vurmadı gibisinden kafasını salladı

sonra dedim şu çocuktan kalan yumurtayı yiyeyim mutfağa girmemle şok geçirmem bir oldu yani onlar çıkınca gördüm paramparça tabağı. hemen aradım eşimi zaten sonrasında buraya konu açtım işte

buda yapıyor elinde parçalıyor cnm. Türkiyede varmı bilmem yardım için konu açtım ama yargılandım maalesef:KK43:
hiçbir bilgim yok özele randevu alcam bugün
Başında olmayan yargılar çünkü hiç yaşamıştır bilmez ne olduğunu ilk işde boşan derler ama inanarak azimle onla birlikde aşdık çok şükür darısı başına inşaallah bana verilen terapilerde çoçukla onun yalnız kalmamasına çok dikkat et sakın yalnız bırakma demişlerdi öfkelendiği an hemen çoçuğu al dışarı çık eve kimseyi davet etme diye söylemişlerdi gerçekdende uydum söylediklerini yaptım iyi yapmışsın canım özelden randevu alıp nezaman olursa olsun geç değil inşaallah oda düzelir duam sizinle

yok cnm çocuklarım diye yanlışlıkla yazmışımdır yeğenler flnda var onlara da kızım diyorum heralde ondan
çocuğum tek benim ikinci düşündük olmadı
ders konusunda tepki vermeye başlamadı başından beri dersleri kötü idi

uzman yardımı alıyoruz dikkat eksikliği :KK43: dedi . çocukta bir sorun yok yani

psikoloğu evle ilgili bir orunundan bahsetmediğini arkadaşlarıyla ilgili şeylerden bahsettiğini söyledi. ders konusunda yapamayacağını zannediyor dedi

yalnız ebru hnm eşimin öfke sorununu anlatabilmek için konu açtım çocuğumla ilgili diğer konuyu buraya taşımaktaki maksadınız nedir. ben çocuğumla ilgileniyorumki konu açmışım yardım almışım götürüp getiriyorum,
çocukla ilgili konumda ders başarısızlığı idi psikolojik bozukluk değil

Çocuğunuzla ilgili konu açtığınızı ve endişelerinizi anlayabiliyorum.
Çocuklar benim en hassas olduğum konudur.
Belki çok geç anne olabilmem, ya da çocukları çok sevmem aşırı düşkünlüğüm.
Eski konularınıza baktım evet çünkü her zaman mı böylesiniz başka ne sorunlar var diye..
Gerçekten durum vahim olmasın istiyorum.
Çocuklara hiç kıyamadığımdan tabi ki..
Psikoloğunuzun evdeki sorunlarla ilgili bişey söylememesine gerçekten çok şaşırdım çünkü onların ilk soruları arasında evdeki değişiklikler ve sorunlardır.
Her iki çocuğum için de ki sizinkilerden çok çok küçükler uzun süredir terapiye gidiyoruz evdeki ya da ebeveynlerinin davranışlarından ne kadar etkilendiklerini konuşuyoruz.
Ben de sizinki gibi bir babanın yaptıklarının çocuğunuzda travmaya neden olabileceğini düşündüm. Hala da öyle düşünüyorum.
Kusura bakmayın..
Neyse ki eşiniz öfke kontrolüyle ilgili yardım almayı kabul etmiş.
Umarım başarırsınız. Bunu sadece evladınız için çok istiyorum..

öncelikle tedavi olmayı kabul etmesine çok sevindim..
yalnız önerim hem psikolog hem de psikiyatrist olacaktır..yani hem ilaç tedavisi hem de terapi şeklinde....
bence bu kararınızı oğlunuzla da paylaşın.aile oalrak oturun konuşun.babası bir sorunu olduğunu oğluna da söylemeli..özür dilemeli..ve bu sorunu için tedavi olacağını söylemeli..hem çocuğunuz için hem eşiniz için faydalı olur bence..çocuk için de babsının yanlış yaptığını bilmesi ve görmesi öenmli..
bu süreci ben de yaşıyorum yazdım daha önce..tedaviyi bırakmasın yeter ki herşey güzel olacak :)

Keske aile düzeninizi ilk önce oturtup sonra cocuk yapsaymissiniz.

Başında olmayan yargılar çünkü hiç yaşamıştır bilmez ne olduğunu ilk işde boşan derler ama inanarak azimle onla birlikde aşdık çok şükür darısı başına inşaallah bana verilen terapilerde çoçukla onun yalnız kalmamasına çok dikkat et sakın yalnız bırakma demişlerdi öfkelendiği an hemen çoçuğu al dışarı çık eve kimseyi davet etme diye söylemişlerdi gerçekdende uydum söylediklerini yaptım iyi yapmışsın canım özelden randevu alıp nezaman olursa olsun geç değil inşaallah oda düzelir duam sizinle

çok teşekkür ederim böyle iyi niyetli yardımsever yorumlara o kadar ihtiyacım varki:KK68:

burada uzunca vakit geçiririm elimden geldiği kadar yorum da yaparım ama gördüğüm bişi var sadece benim için değil bu burada konu açan insanlara karşı bir saldırı yargılama sorgulama aşağılama durumu var nasılmı

boşanmıyorsan sende suçlusun şöylesin böylesin kırıcı sözler konuyu çarpıtmalar. bir dönüp bakıldığında hiç kimseye kırıcı yorum yapmadığım görülür konularda. hemcins olarak birbirimize destek olmamız gerekiyor

burası mahkeme değil kimse kimseyi yargılayamaz hakaret edemez üzüldüm gerçekten

Çocuğunuzla ilgili konu açtığınızı ve endişelerinizi anlayabiliyorum.
Çocuklar benim en hassas olduğum konudur.
Belki çok geç anne olabilmem, ya da çocukları çok sevmem aşırı düşkünlüğüm.
Eski konularınıza baktım evet çünkü her zaman mı böylesiniz başka ne sorunlar var diye..
Gerçekten durum vahim olmasın istiyorum.
Çocuklara hiç kıyamadığımdan tabi ki..
Psikoloğunuzun evdeki sorunlarla ilgili bişey söylememesine gerçekten çok şaşırdım çünkü onların ilk soruları arasında evdeki değişiklikler ve sorunlardır.
Her iki çocuğum için de ki sizinkilerden çok çok küçükler uzun süredir terapiye gidiyoruz evdeki ya da ebeveynlerinin davranışlarından ne kadar etkilendiklerini konuşuyoruz.
Ben de sizinki gibi bir babanın yaptıklarının çocuğunuzda travmaya neden olabileceğini düşündüm. Hala da öyle düşünüyorum.
Kusura bakmayın..
Neyse ki eşiniz öfke kontrolüyle ilgili yardım almayı kabul etmiş.
Umarım başarırsınız. Bunu sadece evladınız için çok istiyorum..

bende yorumunuza evladım adına teşekkür ediyorum o halde:KK57:

kadınlar kadınlardan ne ister hiç anlamam:KK43: benim için istemiyorsunuz yani sadece evladım için. her neyse polemiğe girmek için konu açmadım

bende yorumunuza evladım adına teşekkür ediyorum o halde:KK57:

kadınlar kadınlardan ne ister hiç anlamam:KK43: benim için istemiyorsunuz yani sadece evladım için. her neyse polemiğe girmek için konu açmadım

Niyetim polemik değil öncelikle onu belirteyim.
Sizin eşinize sevginiz çok büyük.
İnsan sevince herşeye katlanır.
Kendiniz dayanamasaydınız zaten evliliğinizi yürütmezdiniz.
Evet özellikle çocuğunuz için, onun mutluluğu ve huzuru için evinizdeki sorunların düzelmesini çok istiyorum..

14 yillik evli olman gercekleri degistirmiyorki canim, yani ilk önce bir evlilikde insanlar birbirini tanir. Ve siddet egilimi ve baska türlü türlü huylarini ögrenir, bunlarla bas edip edemeyecegini anlar. Bir cocuk mutlu bir yuvaya gelmeli.
Cözülmemis aile sorunlarinin icine degil.

Kaç sayfadır okuyorum ama yorumlarda görmedim: bence çocuğu bir pedagoga götürün, sorunlarını ve ruh halini bir uzman tahlil etsin zaten içine kapanık olduğunu belirtmişsiniz ki arkadaşlar da sinmiş bir çocuk olacak diye uyarmış sizi. Uzman görüşü neticesinde eşiniz de kendini düzeltmek için bir adım atabilir, madem ki çocuğunu seven bir baba.
Ama şu da var sorumsuz diye tüm sorumluluğu siz almışsınız, eşinizin alacağı telefonun bile kararını siz veriyorsunuz. Eşinizin davranışlarını huy haline getirdiğini söylemişsiniz. Aslında farkında mısınız bilmiyorum ama eşiniz ailesine yapamadığı nazı size yapıyor ama bunu şiddet yoluyla ifade ediyor çünkü konuşarak isteklerini belirtmeyi öğrenmemiş. Şu an belki de içindeki yaşayamadığı çocuk ile eşi ve çocuğu olan yetişkin bir adamın çatışmasını yaşıyor. Bu çatışma neticesinde de ifade güçlüğü çekiyor.
Bir de sorumluluklarını elinden alarak siz onu iyice işe yaramaz biri haline sokuyorsunuz (yani kendini yetersiz hissediyor ve çocuk gibi hükmedildiğini de düşünüyor olabilir bilinçaltında). Telefon mu almak istiyor gidin bir mağazaya birlikte beğenin, "hayatım şu telefon nasıl olur, beğendin mi" gibi. O bağırdığında sinmek zorunda kalmak yerine, onun da isteklerine kulak verin. Yani evet öfke kontrolü için tedavi olmalı bence de, ama bu öfke patlamalarını tetikleyen unsurlar da minimuma inmeli. Bir erkek kendini güçlü hissetmek ister siz onu aciz, işe yaramaz, çocuk pozisyonuna koymuşsunuz.

Canım benimki fırlatmazdı direk eliyle vura vura parçalardı birkeresinde ablamla konuşuyorum msn da çoçukda anne süt ver dedi bende dur kızım teyzeyle konuşuyorum birazdan vercem dedim çoçukda baba süt ver anneden istedim vermedi derdemez tuttu wireless kaplosunu kesti inanırmısınız ev telofınunu parçaladı benim iletişim kurabileceğim ne varsa paramparça yaptı :KK61:bu adam tedavi olup zoru başardıysa herkes başarır benimde aldığım seanslar ona çok fayda etti türkiyede varmı bilmiyorum ama yurtdışında o kliniği başvurduğun an devlet ücretsiz bütün servisi peşpeşe ilave etti anında çok yol katettik ama değdi bugün o adamdan eser yok :KK68:

Şok oldum!
Vura vura parcalamak falan cok ilginc...
Sizdeki sabra da hayran kaldim, ne guzel beraber ustesinden gelebilmissiniz.
Turkiyede oyle merkezler var mi bilmiyorum, ofke kontrolu icin ilac ve telkin oluyor ama sizinki epey kapsamli birseymis, ustelik ucretsiz bir hizmet...
Konuyu siyasete getirmeyeyim, ozetle keske burada da olsa... statu farketmeksizin toplumca ihtiyacimiz var :KK43:

Ek: size de nazar degmesin, hep muhabbetli olun :)

bu nasıl seviyesiz bir mesaj böyle:KK57: çocuğu allak bullak edin karı koca:KK57: bakın burada konu açıyorum derdimizi açıyoruz yorumlara görede ciddi kararlar alıyoruz belki. veya bize doğru gelenin yanlış olduğunu yanlış gelenin doğru olduğunu anlıyoruz burada

kafanıza estiği gibi konuşmuşsunuz mesajlarımı bile okumadan . çalıştığımı annemim çocuğa baktığını ve yaşlı kadın uykusu geldi yattı diyor bu bir. ikincisi kahvaltı konusun da onlar 7 de ben 10 işe gittiğimi rahatsızlığımdan ötürü sabahları atak geçirdiğimi bir dk uykunun bile benim

için önemli olduğunu tekrar ediyorum.

hangi hakla kızdıysanız aynı hakla asıl ben çok kızdım size:KK62:
Cok seviyesiz demek. Sizin cocugunua davranislariniz davranislariniz cok mu seviyeli ? Esim fena dovdu cocugumu, elinden kurtaramadim demissiniz hatta bir mesajda, nevrim dondu. Yfacik bir sabiden bahsediyorsunuz. Cocuga devamli babasinin hakareti de cabasi. O cocuk ne halde yetisir farkindamisiniz ?
Uzgunum hastaliginiz icin ama cozumunuz nerde hani ? Cozumden bahsedince de biyle seviyesiz mesaj diye cevap veriyorsunuz. Benim mesajima bozulacaginiza, bunlari dusunun.
Sanki hakaret eden var size.

Diyer mesajlarinizi da okudum. Esiniz tedavi olucakmis sanirim. Aileniz adina sevindim. Kusura bakmayin ama ben kucuk cocuklarin gordugu hic bir siddete tahammul edemiyorum. Amacim polemik de deyildi.

Niyetim polemik değil öncelikle onu belirteyim.
Sizin eşinize sevginiz çok büyük.
İnsan sevince herşeye katlanır.
Kendiniz dayanamasaydınız zaten evliliğinizi yürütmezdiniz.
Evet özellikle çocuğunuz için, onun mutluluğu ve huzuru için evinizdeki sorunların düzelmesini çok istiyorum..

şöyle söyleyeyim o zaman :KK56:benim iyi temennim çocuğun, senin ve ailen için olurdu:KK66:
fazla iyi temenni göz çıkarmaz aksine karşıdaki insana iyi gelir onunda karşı iyi temennilerde bulunmasına sebep olur neyse dedimya bende polemiğe girmek istemem

öfke kontrol problemi var eşinin kesin
doktora gitmesi şart ama bu zihniyetle gitmez
şiddet döngüsü analttığınız
inş hatasını anlar olmadı danışmana gidin

Cok seviyesiz demek. Sizin cocugunua davranislariniz davranislariniz cok mu seviyeli ? Esim fena dovdu cocugumu, elinden kurtaramadim demissiniz hatta bir mesajda, nevrim dondu. Yfacik bir sabiden bahsediyorsunuz. Cocuga devamli babasinin hakareti de cabasi. O cocuk ne halde yetisir farkindamisiniz ?
Uzgunum hastaliginiz icin ama cozumunuz nerde hani ? Cozumden bahsedince de biyle seviyesiz mesaj diye cevap veriyorsunuz. Benim mesajima bozulacaginiza, bunlari dusunun.
Sanki hakaret eden var size.

Diyer mesajlarinizi da okudum. Esiniz tedavi olucakmis sanirim. Aileniz adina sevindim. Kusura bakmayin ama ben kucuk cocuklarin gordugu hic bir siddete tahammul edemiyorum. Amacim polemik de deyildi.

bakın burada derdimi açtım yorumlarada açık olmam lazım illaki. lakin şu cümleniz "masallah o cocugun piskolojisini allak bullak edin kari koca" ne kadar seviyesiz olduğunuzu ortaya koyuyor. saygılı olun.

yorumu kabul etmiyorsun demişsin sen bilip bilmeden ev hanımıymışım gibi yorum yapmışsın bende sana okumadan yorum yapmamanı tavsiye ederim.

ayrıca karşında kim var senin çocuk azarlar gibi yorum yapıyorsun. bilip bilmeden ahkam kesiyorsun çocuğumu koruyup kollamaya çalışıyorum evet boşanmayı düşünmüyorum diyede tepki almam gerekmez öyle değilmi. tedavimi de oluyorum yıllardır çocuğumun psikoloğu da var çözümde düşünüyorum merak etmeyin dr gitcez eşimle

ayrıca dediğim kızmaya ne hakkınız var bana:KK57: sanki hakaret eden var size demişsiniz dövcek gibi konuşmuşsunuz mesajlarınızda:KK57:

sakin olun sizin de normal olmadığınızı düşündüm ki çok saldırgansınız :KK66:zavallı çocuklarınıza ve eşinize acıdım bende

Şok oldum!
Vura vura parcalamak falan cok ilginc...
Sizdeki sabra da hayran kaldim, ne guzel beraber ustesinden gelebilmissiniz.
Turkiyede oyle merkezler var mi bilmiyorum, ofke kontrolu icin ilac ve telkin oluyor ama sizinki epey kapsamli birseymis, ustelik ucretsiz bir hizmet...
Konuyu siyasete getirmeyeyim, ozetle keske burada da olsa... statu farketmeksizin toplumca ihtiyacimiz var :KK43:

Ek: size de nazar degmesin, hep muhabbetli olun :)

Allah razı olsun son cümleniz de örnek olsun. bir tatlı dili esirgeyenlere.

evet eşimle aram iyi normalde . arada sorunlar oluyor. ben çocuğum için çok sinirlendim. ona davranışlarından ötürü.burada zannetmiyorum yoktur.

burada hemcins olarak bile bir güzel söz bir tatlı dil bir iyi temenniyi esirgeriz birbirimizden biz. dostça yaklaşamayız yargılarız sorguları kızarız tenkit ederiz nedenmi zaten düşmüştür bir tane biz vuralım deriz.

sonra kendi başımıza gelince burada konu açar veryansır ederiz. aynı şeyler başımıza gelir ama ders almayız. birazcık iyi niyet ve hoşgörü beklerdim. yardım yol yordam beklerdim

ama bazı arkadaşlarımında geçmişinde veya şu anda bir kuyruk acısı olduğunu düşünmeye başladımki. eşim bana maaşını vermesi bile sorun oldu. eşim maaş kartımı elimden alsaydı yinede veryansın ederlerdi ezdirme kendini diye şimdide ben ezmiş oluyorum.

neymiş çocuk
diye bahsetmişim he çocuk diye bahsettim üvey anayım sevmiyorum çocuğumu bu bile sorun oldu. niye öyle bahsettim biliyormusun çocuğum çocuğum diyecem sürekli bikaç kişi çıkar sadece senin çocuğun değil der diye düşündüm yemin ederim burada ne kadar küçük noktalara takılındığını konumun dağılmasını istemedim o bile sorun oldu

çocuğum dayak yedi diye ben suçlu oluyorum. hayat oturup klavyeden ahkam kesmek kadar kolay değil

kimse yanlış anlamasın beni sakın kırıldığım için yazdım bunları
mesajlarından ötürü herkese teşekkür ederim

Back
X