Esim askerdeyken bir rahatsızlıgi olmuş ve bu yüzden varikosel ameliyatı olmuş bebeğimiz oldu bizimde tedaviye başladığımizda esimdexe bendede bir problem yoktu 6 ay tedavi gördük aşılama ile hamile kaldimMerhaba. 1 buçuk yıldır evliyiz evliliğimizin başından beri korunmuyoruz buna rağmen bir gebelik söz konusu olmadı. Eşimde bende hastaneye gitme kararı aldık benim muayenemde birşey çıkmadı herşey yolunda ancak eşimde varikosel çıktı. Doktor uzun süren bir tedavi olucağını söyledi ve şu an araştırılma aşamasındayız morelimiz çok bozuldu çok üzüldük bu şekilde eşinde sorun olupta hamile kalanlar oldu mu acaba merak ediyorum??
Tedavisizmi oldu Alalh bağışlasin..bazen onca tedViye ragmen mucize gibi geliyorlar derler...Benim eşim de varikosel ameliyatı oldu düzeldi ama bende başka sorunlar vardı yeni oldu çocuğumuz 11 yıllık evliyim..
Rabbimin OL emri geldimi olur inşallah herşey bir bahane..
Yüreğinizi ferah tutun ALLAH büyük
Tedavisizmi oldu Alalh bağışlasin..bazen onca tedViye ragmen mucize gibi geliyorlar derler...
Merhaba. 1 buçuk yıldır evliyiz evliliğimizin başından beri korunmuyoruz buna rağmen bir gebelik söz konusu olmadı. Eşimde bende hastaneye gitme kararı aldık benim muayenemde birşey çıkmadı herşey yolunda ancak eşimde varikosel çıktı. Doktor uzun süren bir tedavi olucağını söyledi ve şu an araştırılma aşamasındayız morelimiz çok bozuldu çok üzüldük bu şekilde eşinde sorun olupta hamile kalanlar oldu mu acaba merak ediyor
Merhaba. 1 buçuk yıldır evliyiz evliliğimizin başından beri korunmuyoruz buna rağmen bir gebelik söz konusu olmadı. Eşimde bende hastaneye gitme kararı aldık benim muayenemde birşey çıkmadı herşey yolunda ancak eşimde varikosel çıktı. Doktor uzun süren bir tedavi olucağını söyledi ve şu an araştırılma aşamasındayız morelimiz çok bozuldu çok üzüldük bu şekilde eşinde sorun olupta hamile kalanlar oldu mu acaba merak ediyorum??
Merhaba benim eşimde de varikosel var . Gittiğimiz hiç bir doktor varikosel ameliyatı önermedi ama tüp bebek yapalım dediler. Bizim de kafamiz çok karışık gittiğiniz doktor ve ilaç ismini bize de söyler misinizEşimde varikosel teşhisi konmuştu sperm değerleri çok düşüktu ameliyat oldu ameliyat sonrası Dr değerleri yükseltecek ilaç verdi 3 ay sonrasında hamile kaldım aradan 4 yıl geçti yine aynı ilaç kullanarak ikinci bebeğim oldu bizede tüp bebek demişlerdi ama bu durumlarda Dr çok önemli
Şuan biz de aynı durumdayiz doktor ameliyat olmasın diyorlar ama eşimin 4 senedir kullanmadığı şey kalmadı bı turlu hamile kalamadim bazen diyoruz 4 sene boşa mi bekledik diyeBenim eşim de de varikosel cıktı ama doktor ameliyatlik bi durum olmadığını söylediler gıda takviyesi kullanıyor eşim de ben de ne yapmalıyız bilemedim burda herkes ameliyat olmaktan bahsediyor biz de mi ameliyat olmamiz gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim
Eşimde varikosel teşhisi konmuştu sperm değerleri çok düşüktu ameliyat oldu ameliyat sonrası Dr değerleri yükseltecek ilaç verdi 3 ay sonrasında hamile kaldım aradan 4 yıl geçti yine aynı ilaç kullanarak ikinci bebeğim oldu bizede tüp bebek demişlerdi ama bu durumlarda Dr
4 senedir doktorlar neden bekletiyor ki ameliyat olmanız gerekmiyor mu bu kadar sürede. Ya da siz söyleyin ameliyat deneyelim olmaz mi gibisindenŞuan biz de aynı durumdayiz doktor ameliyat olmasın diyorlar ama eşimin 4 senedir kullanmadığı şey kalmadı bı turlu hamile kalamadim bazen diyoruz 4 sene boşa mi bekledik diye
Korkuyoruz açıkçası ya ameliyattan sonra değerlerimiz daha kotu olursa diye biz de ne yapacağımızı şaşırdık4 senedir doktorlar neden bekletiyor ki ameliyat olmanız gerekmiyor mu bu kadar sürede. Ya da siz söyleyin ameliyat deneyelim olmaz mi gibisinden
Ameliyat olanların hiçbirinde değer düşmedi aksine yükseldiğini duyuyorum okuyorum burdan da ayrıca. Neden öyle bi düşünceye kapıldınız ki o zaman burdaki kimse ameliyat olmazdıKorkuyoruz açıkçası ya ameliyattan sonra değerlerimiz daha kotu olursa diye biz de ne yapacağımızı şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?