Eşimdeki Değişikliklerin Sizce Sebebi Ne?

Şimdi biz istediğimiz kadar normal şöyle böyle desek de eşini en iyi sen tanıyorsun. Nacizane fikrim çok üstüne varmadan ona belli etmeden takipte ol. Ortada bişey yoksa da çok bunaltmış olma yani.

ATATÜRK... öyle yazmak istedim.

Şimdi biz istediğimiz kadar normal şöyle böyle desek de eşini en iyi sen tanıyorsun. Nacizane fikrim çok üstüne varmadan ona belli etmeden takipte ol. Ortada bişey yoksa da çok bunaltmış olma yani.

Şuan öyle yapıyorum... Hatta o büyük tartışmadan sonra bile hiç bir şey olmamış gibi sıcak ve yakın davranıyorum... Hafta sonu dışarı çıktık mesela, üzerine eski bir T-shirt giymiş dedim neden bunu giydin Aşkım, doğru düzgün bir şey giyseydin ya. O da sana da yaranılmıyor, kendime bakıyorum kızıyorsun, salıyorum yine kızıyorsun dedi. Ben de ben yanındayken kendine bak, ben yanında değilken değil dedim. Pazartesi sabahı işe yine bakımlı, şık bir şekilde gitti. Şimdi adam benimle birlikteyken bakmıyor kendine ama işe giderken bakıyor... Nasıl işkillenmeyeyim ben??? İş yerinde kendini beğendirmeye çalıştığı biri var diye düşünmekte haksız mıyım...

Boşanırdım veya kendisiyle evlenmezdim.
Nişanlıyken de bu durumu bilip bile bile evlendiyseniz suç sizin ne yazık ki kabul ederek evlenmişsiniz...

Ya evet böyle bakınca bende işkillenirim açıkcası. Siz gene çok tepki vermeden takipte kalın. eğer öyle bişey varsa illa ki bir açık verecektir.

Boşanırdım veya kendisiyle evlenmezdim.
Nişanlıyken de bu durumu bilip bile bile evlendiyseniz suç sizin ne yazık ki kabul ederek evlenmişsiniz...

Maalesef evlendikten sonra değişti. Neden oldu, nasıl oldu, hep mi böyleydi de evlendikten sonra aslına döndü bilmiyorum. Evlenmeden önce 3 yıllık flört ve nişanlılık dönemimiz oldu. Her şey masal gibiydi... Bana yaptığı jestlerin 1/10 ini bile çoğu kadın görmemiştir eşinden, sevgilisinden... Herkesten, her şeyden önce ben gelirdim. Annesi gelin olarak beni hiç istememiş mesela sırf İzmirliyim diye (evlendikten bir kaç yıl sonra öğrendim bunu) ailesine karşı gelip evlenmiş benimle...

Evlendikten sonra ne değişti de bu duruma geldik bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…