- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 42
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Burnuma kötü kokular gelmeye başladı
Orta yaş bunalımı gelmiş...
Aile terapisti ne dşyorAynen canım, benim de. Eşime diyorum ki böyle şeyleri hangi kadın yaşarsa yaşasın aynı şeyi düşünür diyorum, paranoyaksın diyor...
Resim olayı için birşey dıyemem .
Çünkü bende eşimde teleofnları iş için kullandıgımız için resımlerımızı koymayı tercıh etmeyız.
Ama diğer şeyler bana bi garip geldi . Gözlemle bakalım . Şüphelendıgını belli etme de rahat rahat davrenırken yakalansın.
Aldatılıyorsun o zaman .Şirket telefonu var ama şirket telefonunu evde kapattığı için kendi telefonundan da işle ilgili görüşmeler yapabiliyor. Mesela şirket telefonunu neden evde kapattığını sordum defalarca, rahatsız etmesinler diyeymiş. E dedim aramak isteyen özel telefonundan da arıyor, şirket telefonu açık olursa daha çok rahatsız ederlermiş...
Aile terapisti ne dşyor
Aldatılıyorsun o zaman .
O şirket telefonunu ele geçir .
Kimseye benı alıntılayıp aaaa özel hayat kımse kımsenın telefonunu karıştıramaz demesın .
Ben olsam karıştırırdım .
Adam resmen senı salak yeırne koyuyor . Sen yapsan böyle gariplikler çoktan boşanmıştınız.
Ben olsam o telefonu zorla açtırırdım .Şirket telefonunu ele geçiremem çünkü genelde zaten hep şirkette bırakıyor. Çok nadirdir eve getirdiği ki o zaman da kapalıdır. Telefonda da pin şifresi var...
O zaman kendine Özen göstermeye Başlamış Olabilir tam da bu Yüzden ama onun dışında bir sebep var mı bunu en iyi siz hissedersiniz . Belki de kuruntu yapıyor da olabilirsiniz . Telefonunu saklama maillerini gizleme vs var mı ?Onunla bu konuyu görüşmedim daha ama tekli seanslardan birinde kendine hiç bakmadığını söylemiş terapistimiz. Bunalımda olmasından kaynaklandığını düşünmüş ve biraz kendine bakmasının ona iyi geleceğini söylemiş. O yüzden ilk başta kendisi ile ilgilenmesini pek yadırgamamıştım. Ama sanki şimdi de kendine özen göstermesinin üzerini örtmek için öyle dediğini düşünüyorum eşimin...
Fotoğraf bu, değişebilir.O da aklıma gelmedi değil ama profil resmini neden değiştirsin? Bu son olay beni iyice düşündürmeye başladı açıkçası... Diğerlerinde erken antropoz diye düşünmüştüm
Profil fotosuna bir şey diyemem. Benim de bir ara oğlumun fotoğrafı vardı. Ama nazardan korktum ve kaldırdım yerine çiçek fotosu koydum..
Size karşı tavrı nasıl?
O zaman kendine Özen göstermeye Başlamış Olabilir tam da bu Yüzden ama onun dışında bir sebep var mı bunu en iyi siz hissedersiniz . Belki de kuruntu yapıyor da olabilirsiniz . Telefonunu saklama maillerini gizleme vs var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?