- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 42
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Sizde ona izinnvermeyin o zaman madem o sizin bakiminza karisiyo
Burcu ne
Is yeri telefonunu evde kapatmak, pin kodu olmasi ya da profil resmini degistirnesi beni suphelendirmedi. Taki epilasyon kismini okudum lamba yandi kafamda bence bu radikal bir degisikliktir. Esiniz bu kararlari alirken size de danisiyor mu? Mesela epilasyon mu yaptirsam diyorum sence nasil olur bu seni mutlu eder mi gibi. Esimde boyle degisiklikler gorsem yakin takibe alirdim her anlamda. Gerekirse fiziksel takip, is yeri ziyareti. Bir de kadinlar gercek anlamda aldatildiklaribi hissediyolar siz aslinda biseyler sezmissiniz. Birde esiniz daha 35 yasindaymis yapmayin gencsiniz daha ne orta yasi. O bunalimlar 50 den sonra oluyor.
kardeşin kadın mı erkek mi? evli mi bekar mı?
Şirket telefonunu ele geçirdim bu akşam kavga dövüş... Açık kalacak tüm hafta sonu ve bende kalacak dedim... dökumlerini de almayı düşünüyorum. Benim çekinecek bir şeyim yok diyor... Ben de göreceğiz dedim... Elinde kanıt varsa aç dava boşa diyor, bana ağır ithamlarda bulunma diyor... kendisi için kendine bakıyormuş . Önce kendisi için yasamaliymis. Dedim o devirler geçti , bizim artık çoluk Çocuğumuz Kendimiz için değil onlar ve birbirimiz için yasamaliyiz . Biz artık biriz iki ayrı insan değiliz. Sen kalkıp tek başına bir karar alamazsın, ben de alamam...Kilit nokta şirket telefonunda bence,
Burnuma kötü kokular geliyor.
Bir süre salağa yatın, varsa birşey yakalarsınız.
Umarım tahmin ettiğimiz gibi değildir.
Eşine hareketleri için zaten kızdım ama asıl bu sözleri için daha çok kızdım...İşte ben izim vermeyip karışınca psikopat oluyorum...
Akrep
yüzüne epilasyon yaptiriyordu zaten. Onu normal karşılıyorum çünkü normalde de yüz kıllarını alırdı iple. Ama belindeki kılları yapmamasini soyledim , ben seni her halinle seviyorum dedim ama ben sevmiyorum deyip yaptırdı...
Bekar ve erkek...Hatta kardeşimle karı kız muhabbeti yapıyormuş, bundan çok rahatsızlık duyuyormus kardeşim. Bir enişte eşinin kardeşiyle karı kız muhabbeti yapar mı hiç diyor. Haklı. ..
Şirket telefonunu ele geçirdim bu akşam kavga dövüş... Açık kalacak tüm hafta sonu ve bende kalacak dedim... dökumlerini de almayı düşünüyorum. Benim çekinecek bir şeyim yok diyor... Ben de göreceğiz dedim... Elinde kanıt varsa aç dava boşa diyor, bana ağır ithamlarda bulunma diyor... kendisi için kendine bakıyormuş . Önce kendisi için yasamaliymis. Dedim o devirler geçti , bizim artık çoluk Çocuğumuz Kendimiz için değil onlar ve birbirimiz için yasamaliyiz . Biz artık biriz iki ayrı insan değiliz. Sen kalkıp tek başına bir karar alamazsın, ben de alamam...
Tartışma böyle sürdü gitti... Ben ona nefes aldirmiyormusum , yapmadığı şeyler için ithamlarda bulunuyormusum. Yetsinmis artık. Dedim ne senin ailen ne de benim ailem aldatma konusunda sana guvenmiyor, ben neden güveneyim? Benim yanımda başka kadınları suzerken , onlara iç geçirirken , en ufak bir boşluğunda gidip başka karıları kızları suzerken sana guvenmemi nasıl bekleyebilirsin diyorum. Bunları yapmam seni aldattığımı kanıtlamaz diyor. E beni sevdiğini kanıtlayacak bir şey de yapmıyorsun , ben senin beni sevdiğine emin de değilim nasıl guvenebilirim sana diyorum... aynı şeyi tekrarlıyor....
Madem cehennem hayatı yaşatıyorum sana bosana o zaman neyi bekliyorsun diyorum, oğluyla daha çok zaman gecirsinmis. Şuan hamileyim , isteyerek olmadı, korunurken kazayla oldu ama eşim hep oğlum 2.yaşına girdiğinde kardeş yapmak istiyordu ben istemiyordum . Dedim 2.çocuğu neden yaptın o zaman kaza deme sen zaten istiyordun 2.yi. Birgün bu evliliğin biteceğini bikiyormuş , oğlu yalnız kalmasın diye ona bir kardeş , bir dayanak olsun diye yapışmışmış.... Son durumlar bu...
1. W ups profil fotosu istediğini koyar. Bunu karışmayın isterseniz. Çok müdahale etmeniz uzaklastirir sizi.. ona çocuğunuz gibi herşeye karışan biri durumuna düşersinizMerhaba arkadaşlar,
Konularımı bilenler bilir, eşimle 7 yıldır evliyiz ve problemli bir evliliğimiz var. En sonunda çift terapistine gitmeye başlamıştık, bazı düzelmeler de yaşadık.
Ama son zamanlarda eşimde bazı değişiklikler olmaya başladı. Eşim evlenmeden önce dış görünüşüne çok dikkat eden bir adamdı. Deyim yerindeyse şu metroseksüel olan erkeklerdendi :) Biz nişanlandıktan sonra kendine bakmayı bırakmıştı. Hatta akrabaları bile eşime X kendini evlendikten sonra çok saldı, artık kendine hiç dikkat etmiyor demeye başlamışlardı... Ama her zaman kişisel temizliğine dikkat eden biridir...
Son bir kaç aydır kilo vermeye, yeni kıyafetler almaya (yaş 35 ama 20-25 yaşındaki gençlerin giydiği tarzda penye tshirtler aldı, işe giderken onları giyiyor. Önceden Polo yaka lacoste denilen kumaştan olan tshirtler giyerdi), yüzündeki ve belindeki kıllar için lazer epilasyona gitmeye başladı. Saçlarına her zaman jöle sürerdi ama artık farklı kozmetik ürünleri kullanmaya başladı daha düzgün görünmesi için. (Wax gibi) Bu sebeple de o kadar üşengeç olan adam (genel olarak tembel biridir) her akşam saçlarını üşenmeden yıkamaya başladı...
Bugün de en son whatsapp profil resmini değiştirmiş. Oğlumuzun resmi vardı, Mustafa Kemal'in karların üzerinde uyuyan bir resmi var ya onun bir sürü çocuğun Mustafa Kemal'e sarılan halini koymuş. Diyorum ki neden profil resmini değiştirdin? "Bu resmi çok beğendim, o yüzden onu koymak istedim." E bu resim yılardır ortalıkta yeni mi gördün dedim, hayır ama canım bu resmi koymak istedi diyor... İnsan kendi evladının resmini ya da eşiyle kendi resmini ya da ailecek çekilinmiş bir resmi profil resmi yapmaz da neden Mustafa Kemal'in resmini koyar? Yanlış anlaşılmasın tam bir Mustafa Kemal hayranıyımdır, hani özel bir gün vs olsa (10 Kasım gibi) anlayacağım da durup dururken bu kadar değişimin üstüne bir de bu olunca bir şeyler mi dönüyor acaba sorusu aklıma gelmeye başladı. Siz olsanız ne düşünürsünüz???
Bir dip not: Bu şirkette sadece bir yıldır çalışıyor... Yeni bir iş ortamında yani...
Akşam evde tam bir Türk erkeği, affınıza sığınarak anlatıyorum göbeğini kaşıyan, açıp göbek deliği içinde oluşan pamuklari karşımda çıkaran biri...hafta sonu ne kadar kirli olursa olsun yikanmaz eğer dışarı cikmayacaksa vs, vs...yani böyle olunca da insan supheleniyor tabii ki de...Aile terapistinden dolayıdır.
Kendini hatirlatmistir psikolog.
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Onun kendine bakması size de iyi gelecektir. Kıskanmayın. Hatta destek olun.
Varsa bir şey illa çıkar ortaya. Takipte olursunuz varsa da yoksa da ama eşinize belli etmeyin.
Bu onu aldatmaya iter.. Sizde aynı şekilde bakıma gidin, kuaföre gidin, kıyafetler alın.
Akşam evde kendini salıyor mu ?
öyle olduğunu düşünmüyorum. Porto izlerken bile homoseksuel ilişkilerı izlemez. gözleri radar gibidir , güzel alımlı veya açık giyinen kadınları hayatta kesmeden geçmez. Sanmıyorum o yüzden .Bence aslında cinsel yöneliminin sandığı gibi olmadığını fark etmiş olabilir. Yani eşiniz erkeklerden hoşlanıyor, ve sonunda bu gerçekle yüzleşmiş.
Sağol canım...Eşine hareketleri için zaten kızdım ama asıl bu sözleri için daha çok kızdım...
Erkekler aldatıyorken henüz yakalanmamışlarsa bu şekilde agresif ve her şeyi tek kalemde ailecek gibi tehditkar konuşurlar, kendimden biliyorum...
Senin şu an yapman gereken sakin kalıp takip etmek... eğer varsa bir şey sonrasını ona göre düşünelim.
Allah yardımcın olaun
Yeni kıyafetler almayı kim sevmez ki... Bu öyle bir şey degil... Evlendigimizden beri ilk defa böyle bir değişime girdi. Ama adam evde aynı adam...1. W ups profil fotosu istediğini koyar. Bunu karışmayın isterseniz. Çok müdahale etmeniz uzaklastirir sizi.. ona çocuğunuz gibi herşeye karışan biri durumuna düşersiniz
2. Yeni kıyafet vs normal. Ben de eşim de yeni kıyafet alıp tarz değiştirmeyi severiz mesela. Ille aldatma var demek değil bu.. bakış açınızı değiştirmeyi öneririm
Ortada somut birşey yokken kafanızda kuruyorsunuz ve ilişkinizi hırçın davranarak aslında siz bozuyorsunuz gibi. Madem şüpheleniyorsunuz geriden geriye takipte kalın. Sessizce yani. Iliskiyi yüz-göz etmeden demek istediğim..Akşam evde tam bir Türk erkeği, affınıza sığınarak anlatıyorum göbeğini kaşıyan, açıp göbek deliği içinde oluşan pamuklari karşımda çıkaran biri...hafta sonu ne kadar kirli olursa olsun yikanmaz eğer dışarı cikmayacaksa vs, vs...yani böyle olunca da insan supheleniyor tabii ki de...
öyle olduğunu düşünmüyorum. Porto izlerken bile homoseksuel ilişkilerı izlemez. gözleri radar gibidir , güzel alımlı veya açık giyinen kadınları hayatta kesmeden geçmez. Sanmıyorum o yüzden .
Sağol canım...
Yeni kıyafetler almayı kim sevmez ki... Bu öyle bir şey degil... Evlendigimizden beri ilk defa böyle bir değişime girdi. Ama adam evde aynı adam...
Bunlar böyle doğuştan mı yüzsüz oluyorlar yoksa özel bir çaba mı harcıyorlar anlamıyorum. Başka kadınları süzmesi aldattığını göstermezmiş, pişkinlikte son nokta. Siz başka erkekleri süzerseniz de bu genişlikte olur herhalde. Bence ne yaparsanız yapın çok yüz vermeyin. Çocuğunu çok düşünen adam ailesine bağlıdır. Adamın çocuğunu düşünme anlayışı bir çocuk daha yapmakİşte ben izim vermeyip karışınca psikopat oluyorum...
Akrep
yüzüne epilasyon yaptiriyordu zaten. Onu normal karşılıyorum çünkü normalde de yüz kıllarını alırdı iple. Ama belindeki kılları yapmamasini soyledim , ben seni her halinle seviyorum dedim ama ben sevmiyorum deyip yaptırdı...
Bekar ve erkek...Hatta kardeşimle karı kız muhabbeti yapıyormuş, bundan çok rahatsızlık duyuyormus kardeşim. Bir enişte eşinin kardeşiyle karı kız muhabbeti yapar mı hiç diyor. Haklı. ..
Şirket telefonunu ele geçirdim bu akşam kavga dövüş... Açık kalacak tüm hafta sonu ve bende kalacak dedim... dökumlerini de almayı düşünüyorum. Benim çekinecek bir şeyim yok diyor... Ben de göreceğiz dedim... Elinde kanıt varsa aç dava boşa diyor, bana ağır ithamlarda bulunma diyor... kendisi için kendine bakıyormuş . Önce kendisi için yasamaliymis. Dedim o devirler geçti , bizim artık çoluk Çocuğumuz Kendimiz için değil onlar ve birbirimiz için yasamaliyiz . Biz artık biriz iki ayrı insan değiliz. Sen kalkıp tek başına bir karar alamazsın, ben de alamam...
Tartışma böyle sürdü gitti... Ben ona nefes aldirmiyormusum , yapmadığı şeyler için ithamlarda bulunuyormusum. Yetsinmis artık. Dedim ne senin ailen ne de benim ailem aldatma konusunda sana guvenmiyor, ben neden güveneyim? Benim yanımda başka kadınları suzerken , onlara iç geçirirken , en ufak bir boşluğunda gidip başka karıları kızları suzerken sana guvenmemi nasıl bekleyebilirsin diyorum. Bunları yapmam seni aldattığımı kanıtlamaz diyor. E beni sevdiğini kanıtlayacak bir şey de yapmıyorsun , ben senin beni sevdiğine emin de değilim nasıl guvenebilirim sana diyorum... aynı şeyi tekrarlıyor....
Madem cehennem hayatı yaşatıyorum sana bosana o zaman neyi bekliyorsun diyorum, oğluyla daha çok zaman gecirsinmis. Şuan hamileyim , isteyerek olmadı, korunurken kazayla oldu ama eşim hep oğlum 2.yaşına girdiğinde kardeş yapmak istiyordu ben istemiyordum . Dedim 2.çocuğu neden yaptın o zaman kaza deme sen zaten istiyordun 2.yi. Birgün bu evliliğin biteceğini bikiyormuş , oğlu yalnız kalmasın diye ona bir kardeş , bir dayanak olsun diye yapışmışmış.... Son durumlar bu...
Siz eşinizi daha iyi tanıyorsunuz ama nedense bana savunmaları bile samimi gelmedi. Allah yardımcınız olsun, bizi gelişmelerden haberdar edinİşte ben izim vermeyip karışınca psikopat oluyorum...
Akrep
Aldatılıyor musunuz bilmem ama siz de her şeyden şüphe ediyorsunuz, böyle hayat geçer mi?
Baştan bir şey yakalamışsınız demek ki şimdi her şey içinizi kemiriyor.
Eşim eltime mi aşık diye bir konunuz da vardı çünkü.
Yani gene kuruntu yapıyor da olabilirsiniz adam aldatıyor da olabilir bilemedim.
Anlattiklarin suphe uyandirici.Takibe al.Isyerinden birine hoş görünmek istiyor olabilir.Isyerinden kolay buluyor bunlar.isyeri ziyaretleri yap.
Sen de kendine bakiyor musun peki?Huzursuzlugunuz var mi evde?
Eğer kanıt görürsen de kayıt altina al.
Bizim bir arkadaşımız önceki işyerinden meğer aldatmış karısını kadından bir çocuk yapmış şimdi o çocuğa ikici çocukları olarak bakıyorlar çok şaşırdım neden boşanmamış kadin.Kadin da çalışıyor .Ama adam dersini iyi almış benim yanında bile oturmuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?