Eşimdeki Değişikliklerin Sizce Sebebi Ne?

Sizde ona izinnvermeyin o zaman madem o sizin bakiminza karisiyo

İşte ben izim vermeyip karışınca psikopat oluyorum...

Akrep

yüzüne epilasyon yaptiriyordu zaten. Onu normal karşılıyorum çünkü normalde de yüz kıllarını alırdı iple. Ama belindeki kılları yapmamasini soyledim , ben seni her halinle seviyorum dedim ama ben sevmiyorum deyip yaptırdı...

kardeşin kadın mı erkek mi? evli mi bekar mı?

Bekar ve erkek...Hatta kardeşimle karı kız muhabbeti yapıyormuş, bundan çok rahatsızlık duyuyormus kardeşim. Bir enişte eşinin kardeşiyle karı kız muhabbeti yapar mı hiç diyor. Haklı. ..

Kilit nokta şirket telefonunda bence,
Burnuma kötü kokular geliyor.
Bir süre salağa yatın, varsa birşey yakalarsınız.
Umarım tahmin ettiğimiz gibi değildir.
Şirket telefonunu ele geçirdim bu akşam kavga dövüş... Açık kalacak tüm hafta sonu ve bende kalacak dedim... dökumlerini de almayı düşünüyorum. Benim çekinecek bir şeyim yok diyor... Ben de göreceğiz dedim... Elinde kanıt varsa aç dava boşa diyor, bana ağır ithamlarda bulunma diyor... kendisi için kendine bakıyormuş . Önce kendisi için yasamaliymis. Dedim o devirler geçti , bizim artık çoluk Çocuğumuz Kendimiz için değil onlar ve birbirimiz için yasamaliyiz . Biz artık biriz iki ayrı insan değiliz. Sen kalkıp tek başına bir karar alamazsın, ben de alamam...

Tartışma böyle sürdü gitti... Ben ona nefes aldirmiyormusum , yapmadığı şeyler için ithamlarda bulunuyormusum. Yetsinmis artık. Dedim ne senin ailen ne de benim ailem aldatma konusunda sana guvenmiyor, ben neden güveneyim? Benim yanımda başka kadınları suzerken , onlara iç geçirirken , en ufak bir boşluğunda gidip başka karıları kızları suzerken sana guvenmemi nasıl bekleyebilirsin diyorum. Bunları yapmam seni aldattığımı kanıtlamaz diyor. E beni sevdiğini kanıtlayacak bir şey de yapmıyorsun , ben senin beni sevdiğine emin de değilim nasıl guvenebilirim sana diyorum... aynı şeyi tekrarlıyor....

Madem cehennem hayatı yaşatıyorum sana bosana o zaman neyi bekliyorsun diyorum, oğluyla daha çok zaman gecirsinmis. Şuan hamileyim , isteyerek olmadı, korunurken kazayla oldu ama eşim hep oğlum 2.yaşına girdiğinde kardeş yapmak istiyordu ben istemiyordum . Dedim 2.çocuğu neden yaptın o zaman kaza deme sen zaten istiyordun 2.yi. Birgün bu evliliğin biteceğini bikiyormuş , oğlu yalnız kalmasın diye ona bir kardeş , bir dayanak olsun diye yapışmışmış.... Son durumlar bu...

Keske esinize suphelerinizden bahsetmeden takip etseydiniz. Sirket telefonundan bisey cikmayacagini dusunuyorum ben olsaydi size vermezdi kesinlikle. tabi o telefonda yuklu uygulamari da kontrol etmekte fayda var. esinizin sosyal medya hesaplari mesela hic kontrol ettiniz mi?

Madem telefon sizde duracak, akıllı telefonsa, silinen mesajları, notları, fotoğrafları vs her şeyi bilgisayar ekranında bir program yükleyerek görebiliyorsunuz. Ancak programlar İngilizce ve çoğu ücretli sanırım.

Aile terapistinden dolayıdır.
Kendini hatirlatmistir psikolog.

Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Onun kendine bakması size de iyi gelecektir. Kıskanmayın. Hatta destek olun.

Varsa bir şey illa çıkar ortaya. Takipte olursunuz varsa da yoksa da ama eşinize belli etmeyin.

Bu onu aldatmaya iter.. Sizde aynı şekilde bakıma gidin, kuaföre gidin, kıyafetler alın.

Akşam evde kendini salıyor mu ?

Bence aslında cinsel yöneliminin sandığı gibi olmadığını fark etmiş olabilir. Yani eşiniz erkeklerden hoşlanıyor, ve sonunda bu gerçekle yüzleşmiş.

Eşine hareketleri için zaten kızdım ama asıl bu sözleri için daha çok kızdım...
Erkekler aldatıyorken henüz yakalanmamışlarsa bu şekilde agresif ve her şeyi tek kalemde ailecek gibi tehditkar konuşurlar, kendimden biliyorum...
Senin şu an yapman gereken sakin kalıp takip etmek... eğer varsa bir şey sonrasını ona göre düşünelim.
Allah yardımcın olaun

1. W ups profil fotosu istediğini koyar. Bunu karışmayın isterseniz. Çok müdahale etmeniz uzaklastirir sizi.. ona çocuğunuz gibi herşeye karışan biri durumuna düşersiniz
2. Yeni kıyafet vs normal. Ben de eşim de yeni kıyafet alıp tarz değiştirmeyi severiz mesela. Ille aldatma var demek değil bu.. bakış açınızı değiştirmeyi öneririm

Ben iskillendim sahsen ama yargısız infaz da yapma belki adam orta yaş bulaniminda ama yinede takip et bakalım bı halt yiyosa açık verir

Akşam evde tam bir Türk erkeği, affınıza sığınarak anlatıyorum göbeğini kaşıyan, açıp göbek deliği içinde oluşan pamuklari karşımda çıkaran biri...hafta sonu ne kadar kirli olursa olsun yikanmaz eğer dışarı cikmayacaksa vs, vs...yani böyle olunca da insan supheleniyor tabii ki de...

Bence aslında cinsel yöneliminin sandığı gibi olmadığını fark etmiş olabilir. Yani eşiniz erkeklerden hoşlanıyor, ve sonunda bu gerçekle yüzleşmiş.
öyle olduğunu düşünmüyorum. Porto izlerken bile homoseksuel ilişkilerı izlemez. gözleri radar gibidir , güzel alımlı veya açık giyinen kadınları hayatta kesmeden geçmez. Sanmıyorum o yüzden .
Sağol canım...

Yeni kıyafetler almayı kim sevmez ki... Bu öyle bir şey degil... Evlendigimizden beri ilk defa böyle bir değişime girdi. Ama adam evde aynı adam...

Ortada somut birşey yokken kafanızda kuruyorsunuz ve ilişkinizi hırçın davranarak aslında siz bozuyorsunuz gibi. Madem şüpheleniyorsunuz geriden geriye takipte kalın. Sessizce yani. Iliskiyi yüz-göz etmeden demek istediğim..

Bunlar böyle doğuştan mı yüzsüz oluyorlar yoksa özel bir çaba mı harcıyorlar anlamıyorum. Başka kadınları süzmesi aldattığını göstermezmiş, pişkinlikte son nokta. Siz başka erkekleri süzerseniz de bu genişlikte olur herhalde. Bence ne yaparsanız yapın çok yüz vermeyin. Çocuğunu çok düşünen adam ailesine bağlıdır. Adamın çocuğunu düşünme anlayışı bir çocuk daha yapmak

Anlattiklarin suphe uyandirici.Takibe al.Isyerinden birine hoş görünmek istiyor olabilir.Isyerinden kolay buluyor bunlar.isyeri ziyaretleri yap.

Sen de kendine bakiyor musun peki?Huzursuzlugunuz var mi evde?
Eğer kanıt görürsen de kayıt altina al.

Bizim bir arkadaşımız önceki işyerinden meğer aldatmış karısını kadından bir çocuk yapmış şimdi o çocuğa ikici çocukları olarak bakıyorlar çok şaşırdım neden boşanmamış kadin.Kadin da çalışıyor .Ama adam dersini iyi almış benim yanında bile oturmuyordu.

Son düzenleme:
Aldatılıyor musunuz bilmem ama siz de her şeyden şüphe ediyorsunuz, böyle hayat geçer mi?

Baştan bir şey yakalamışsınız demek ki şimdi her şey içinizi kemiriyor.

Eşim eltime mi aşık diye bir konunuz da vardı çünkü.

Yani gene kuruntu yapıyor da olabilirsiniz adam aldatıyor da olabilir bilemedim.

Merhaba. Bu anlattıklarınızdan dolayı Eşiniz hakkında herhangi bir fikir yürütmek çok saçma olur. Yaşayan ve yaşayacak olan sizsiniz. Öncelikle terapist gerçekten böyle birşey söylemiş mi söylemiş mi onu öğrenmelisiniz gerekirse terapistin kendi ağzından. Sonrasında ise tek tavsiyem eşinize kısasa kısas hareketlerle davranmanız olacaktır. İnsanlar bazı davranışların kendine yapılmasını istemiyorsa başkasına da bazı hareketleri yapmamalı, EŞ dahi olsa. O yüzden sizde, eşinizin size davrandığı şekilde Ona davranırsanız belki farkındalığı artar. Sonrasında akışa göre hareket edersiniz.

Siz eşinizi daha iyi tanıyorsunuz ama nedense bana savunmaları bile samimi gelmedi. Allah yardımcınız olsun, bizi gelişmelerden haberdar edin

Bunun alt yapısını oluşturan ben değilim ki, eşim. Şöyle düşün bir kadın eğer eşi tarafından değer görüyorsa, el üstünde tutuluyorsa, sevildiğine eminse, eşinin ondan başkasını gözünün görmediğine inanıyorsa güvenir sonuna kadar... Ama eşin senden başka herkesi düşünüyorsa, seni sevdiğini gösterecek herhangi bir eylemde bulunmuyorsa, gözleri radar gibi geziyorsa bence her kadın en ufak bir şeyinden işkillenir. Elti mevzusunda da sen de eğer eşini defalarca eltini süzerken yakalasaydın,senden daha çok ona değer verdiğini hissetseydin ve ikinizin karşı karşıya geldiği durumlarda eşin eltinden tarafa olup sana onu savunsaydı ne düşünürdün merak ediyorum???

Sadakatsizlik affedemeyeceğim konulardan biridir. Büyük konuşmayayım ama yakalarsam öyle bir şeyini boşarım çok net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…