- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
Aynen oyle cok uzuluyorum boyle olunca
Cok fazla doldurusa geliyor ozellikle kardesleri tarafindan kv zaten yalan makinasi her kavgada bunlar cikiyor hep bunlari tartisiyoruz benimle kavga ettigi gunler telefonuna bakiyorum annesi aramis oluyor hep
Esim bunu yapmiyor iste annesi zora gelince yalandan ayilip bayiliyor zaten esim annem diyor baska bisey demiyor bosandim diyelim ya oglumu benden alirlarsa kaynimn cocugu yok alicam namuslu buyutucem diyomus
Esimin ailesi cok zengin oglumu benden alirlar diye korkuyorum. Kaynanami sulalesi bile sevmez herkese takik esim biliyor ama annem diyor okadar. Beni artik sevmiyor galiba ondan yapiyor bunlari
Yasanılanlar onuda yipratmis olabilir ve bu ilişkiniz yansıyor haliyle..Bazı insanlar inanamadiklari ağır seylerde o kişiye konduramayip daha çok baglanirlar...Esin de böyle olabilir..seni anlayabiliyorum. .evlatları alırlar diye korkuyorsun ama elinde ispatlayacagin deliller yokmu? Sonuçta mahkeme sadece maddiyata bakmıyor manevi olay daha ağır basar ama kesinlikle ispatlamak lazım. ..
Yine esine buyu yapmış olabilir kaynanan degisme sebebi o olabilir sen bozsanda bozmasanda bidaha yapacak alışmış kudurmustan beterdir ayip olcak ama o kadin olmeden sana rahat yok gibi dualar oku deniz falan varsa girin iyi gelir diye duymustum allah yardimcin olsun.Selam hatunlar esimin ailesiyle gorusmuyordum onceki konularimda belirtmistim kisaca ozetlersem evimden ceyizimi ve altin setimi calmasi surekli haci hoca gezip buyu yaptirmasi oglumun esimden olmadigini soylemesi... bunlar sadece bir kismi. Esim onceden daha anlayisliydi ama simdi cok degisti kaynanamla bir yildir gorusmuyorum gorusmekte istemiyorum. Esim cok israr etti gorus diye olmaz dedim dun aksam avaz avaz bagirip siteyi kaldirdi. Artik durum siddete varmaya basladi. Gelmelerini istemiyorum evime, o kadini gormek istemiyorum. Bosan diyenleriniz olacak ama benim ailem bana bosanirken destek olsada sonrasini burnumdan getirir. Annem simdiden bosanirsan baban artik el icine cikamaz damgali olursun filan diyor ufacik bi tartismada iyi olsan kaynananla gecinirdin diyor. Esim askerdeyken babamlarda kaldim corbayi bile izinle iciyordum ekmegimin parasini pazar parasini ben veriyordum yani ailemden hayir yok. Bebegim kucuk calisamiyorum. Ne yapicam ben akil verin kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?