aynenNasıl insanlar ya canavarlasmislar resmen.politik olmayı hiç sevmem başaramadım da ama size oynamaktan başka bi care kalmamış. Ikili oynayıp eşinize iyi goruneceksiniz mecbur
Cocuk var calismiyorum aslinda ben 12 yil calistim ama kv evlenmeden once esimin uzerine kredi cekip parayi kendine aldi dugun masraflarini bize yikti tek kurus vermedi mecburen calistim bir sure sonra isi biraktim esimin ailesi hep para dileniyordu.Anlatırken bütün yolları da kapatmışsın sanki. Şiddet olmasa eşinle iyi olmak için kv ne katlan derdim ama işin içine şiddet girince durum değişiyor. Çalışıyor musun?
Kv ile ne zaman gorusse boyle oluyor kendini acindirip duruyor duygu somurusu yapiyor benim sqf esimde inaniyorÖncelikle Allah yardımcınız olsun . Nasıl bir şey yazılır bilemedim acaba eşiniz neden bu kadar değişti..
Hayir ozur filan dilemedi o buyukmus ben ozur dilicekmisim sagda solda bana natasa diyomus ben bu kadina ne diyim yaa esimde anneci yurtta buyumus benle evlenince degerli olduAllah allah, olaylar ortada daha nasil israr edebilir size ille gorus diye? Kv tarafindan bir ozur, bir ara duzeltme cabasi geldi mi hic?
Aynen oyle cok uzuluyorum boyle oluncaBosananlar damgali mi oluyormus bu nasil cehalet bir annenin mantigina bakin pes
Cok fazla doldurusa geliyor ozellikle kardesleri tarafindan kv zaten yalan makinasi her kavgada bunlar cikiyor hep bunlari tartisiyoruz benimle kavga ettigi gunler telefonuna bakiyorum annesi aramis oluyor hepYani şimdi önceki konuları da okudum da, ee en başından kaynananın borcunu neden ödedin demek kolay ama boş laf. Eşin kendi annesi olduğu için ne yaparsa yapsın sineye çeker belki diyelim ki dayak yüzünden duyma yetisi bile zarar görmüş
senden unutmanı istemesi çok ama çok saçma. Birden bire bu hale gelmemiştir, devamlı dolduruşa mı geliyor yoksa devamlı hatırlatıyor musun?
Hey masallah.ben inanin anlayamiyorum, simdi size kalkip bu herifi bosayin gitsin demek istemiyorum ama ya bir adam karisinin namusuna nasil dil uzattirir? Ben size hak veriyorum, gorusmeyin.esiniz isi siddete dayandirdiysa, gidin alin bir darp raporu gerisini o dusunsun artik.saniyorum hamilesiniz, dogacak cocugunuza da p.c mi diyecekler tobe tobe.Cocuk var calismiyorum aslinda ben 12 yil calistim ama kv evlenmeden once esimin uzerine kredi cekip parayi kendine aldi dugun masraflarini bize yikti tek kurus vermedi mecburen calistim bir sure sonra isi biraktim esimin ailesi hep para dileniyordu.
Kv ile ne zaman gorusse boyle oluyor kendini acindirip duruyor duygu somurusu yapiyor benim sqf esimde inaniyor
Hayir ozur filan dilemedi o buyukmus ben ozur dilicekmisim sagda solda bana natasa diyomus ben bu kadina ne diyim yaa esimde anneci yurtta buyumus benle evlenince degerli oldu
Esim bunu yapmiyor iste annesi zora gelince yalandan ayilip bayiliyor zaten esim annem diyor baska bisey demiyor bosandim diyelim ya oglumu benden alirlarsa kaynimn cocugu yok alicam namuslu buyutucem diyomusAffedilecek birşey yapmamış ki ? İnsanın namusuna söz geliyorsa orada eşinizde bir duracak annesini karşısına alacak ve burnundan getirecek sen eşininde namususun sonuçta ne demek çocuk baskasından terbiyesizler.Ayrıca damgalı olmak ne demek ya iyi günde anne baban olacaksa neden doğurdular..Hatalarımızla onların evlatlarıyız biz..Birde şiddet var bunları yaşamak zorunda değilsin.
Esimin ailesi cok zengin oglumu benden alirlar diye korkuyorum. Kaynanami sulalesi bile sevmez herkese takik esim biliyor ama annem diyor okadar. Beni artik sevmiyor galiba ondan yapiyor bunlariEsin annesinin hatasini anladığını düşünüyor olabilir..yoksa annesinin altınlarıcaldigindan emin ddeğil mi ki?emin değilse iftira attığınız a inan dirilmis olabilirmi? Her ihtimalle de belli ki kafayı takmış. .haklısın ama kendim yaşayamam diyorsun, ailen yanındaddeğil onlara gidersen hiç rahat edemem diyorsun? Başka destekçisi yok? Geriye bir tek kadın sığınma evleri kalıyor? sen iyi düşün taşın kötünün iyisini sekmekten başka bir yol göremedim? ne yapmayı düşünüyorsun? esin sence neden şiddete basvuracak kadar ısrar ci?
Benim oglum 2 yasina girecek dogum yaptim ama hastanede de kv rezillik cikardi yan tarafta dogum yapan kadinin uvey kizi kapida beklerken gormus 7 yaslarinda onuda doldurusa getirmis babasi geldi kizin odada kv bagiriyor buna mi yanayim sezeryanli halimle daha hastanedn cikmadan beni 8 saatlik yoldaki dugune goturmek istiyor onami yanayim. Gitmedim dugune zatenHey masallah.ben inanin anlayamiyorum, simdi size kalkip bu herifi bosayin gitsin demek istemiyorum ama ya bir adam karisinin namusuna nasil dil uzattirir? Ben size hak veriyorum, gorusmeyin.esiniz isi siddete dayandirdiysa, gidin alin bir darp raporu gerisini o dusunsun artik.saniyorum hamilesiniz, dogacak cocugunuza da p.c mi diyecekler tobe tobe.
Soyle kanibozuklari, kendi bilmezleri gorunce deliriyorum, umarim kirilmazsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?