esimden ayri yatmakta haksız miyim yardim edin

Kizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle

yapacağn şey belli canım öpmycaksin koklamycksın sarılmayacaksın.. bi süre hiiiiiiç öpme canım onu yapmıyorusn bunu yapmıyorsun kırıyorsun beni gibi şeyler de deme... bunu mutlaka dene canım bi süre hiç yakn davanma yatakta sarılma öğme ama yatağını da ayırma soğukluk olur sonra...

dediğimi yap snra adam tırsacak "noluyor hatun benden soğudu galiba" diyip korkcak o sana yaklaşıcak.... =)

ama yatak ayırma sakın!!

benm eşimde kızınca hemen ayrı yatar !! çok sinir olurum ama kalkar yatağına çağrırım .
bence eşin seni önemseyip çağırana kadar ayrı yat yok gibi davran yakın olma. o korksun seni kaybetmekten de o gelsin sana . insan kırdığının farkında olur gelir gönül alır. vicdanı zaten ayrı yatmana izin veriyorsa yazık ona. ama sen barışmadıkça barışmayan bi adamsa işiniz zor.

3 aylık gelin de naz yapmayacaksa kim yapacak?
3 aylık karının gönlünü almıyorsan bir ömür nasıl geçer o evlilik bilemedim..

Ben yerinde olsam yatağa yanına gitmezdim ama kendime ayrı yatak da sermezdim.
Tv seyrederken koltukta uyuyuverirdim.
Bu kadarı kendisini üzerdi eğer öküz değilse tabi..

Yatak ayırmak bana çok kötü geliyor. Bende 3 aylık evliyim anlıyorum seni. Daha canım cicim dönemindesiniz. Ama insanın yapısıyla alakalı bende hiç sevmem sarılmayı öpmeyi falan (sürekli sevmem). Esin de öyle olabilir. Daha kibar olmalıydı tabi ki ama erkekler kadınlar gibi ince düşünemez :)

Bu erkekler bir alem!
Sevgiliyken nişanlıyken kıçının dibinden ayrılmazlar. Devamlı öpmek sarılmak isterler. Evlenince beni öpme!
Yatağı ayırma ama yüz verme bence bir süre.

opme sarılma uzak dur gercekten zor birsey bu neden boyle derdi neymiş acaba anlatmayada anlatmaz insanı cileden cıkarırlar bu erkeklerde bi tuhaf bence hic sırnasma yataga gir ayrı yatma ama eskisi gibide davranma bi sure boyle bak bakalım napıcak

Back
X