Kizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle
yapacağn şey belli canım öpmycaksin koklamycksın sarılmayacaksın.. bi süre hiiiiiiç öpme canım onu yapmıyorusn bunu yapmıyorsun kırıyorsun beni gibi şeyler de deme... bunu mutlaka dene canım bi süre hiç yakn davanma yatakta sarılma öğme ama yatağını da ayırma soğukluk olur sonra...
dediğimi yap snra adam tırsacak "noluyor hatun benden soğudu galiba" diyip korkcak o sana yaklaşıcak.... =)
ama yatak ayırma sakın!!