- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
-
arada bi 6 sene lafı geçiyor 6 sene flört ettiniz anladığım akdarıyla doğrumu ?
eğer doğruysa yorumum şu şekilde olacak ...
bu 6 sene zarfında hiç sana böyle hitaplarda kabalıklarda bulundu mu? bulunduysa şayet nasıl çözdünüz?
bulunduyssa sana bu davranışlarda bilerek evlenmişsin demektir bu nedenle ya kabullencen yad eşinle konuşup durumu izah etcen ki bu zor olacaktır eminim ki...
yok eğer flört dönemizinizde hiç böyle sorunlarınız olmadı evlendikten sonra olduysa, sorundan kastım da aile değil sana hitap şekli, o zaman artık evliliğini çatırdıyor demektr bana göre...
boşanabilirsin tabi en doğal hakkın bu senn...
ama bence önce çözmeye çalış boşanma son seçenek olmalı...
yuva dağıtmak kolaydır ama kurması çok zordur...
sakın ama sakın belki düzelir diye çocuk yapayım deme...
sanırım diyrceklerim bu kadar şimdilik...
allah kolaylık versin...
evet üniv.den arkadaşımdı..kedi köpek gibiydik baştada..ama sevgi vardı nasıl bi sevgiyse artık belkşde alışkanlık..saplantı..ozamanda git..giderim..ayrılıyorum..ayrıl..böyleydik..evlenince değişir sandım..ama ben değiştim..
1.5 yıldır evliyim,ama bu sürenin nerdeyse tamamı hep huzursuzluk,mutsuzluk,ailevi sorunlar,eşimin ailesinin muhafazakarlığı,aşırı müdehale ve ilgi...bu tür problemler eksik olmadı evliliğimde..çıkmazlara girdim eşimin işinden dolayı dışardayız kvmin yanında değilim yani ama uzaktanda müdehaleler bitmio bir farkı olmuo bu kezde izinlerde soluğu memleketinde alıoruz,10-15 gün kalıoruz..asıl problem buda değil..eşimin ağzında laf durmaması en ufak tartışmaları sorunları özelimizi ailesiyle paylaşması..sürekli aklı alması..danışmadan birşey yapmaması sabrımı taşırdı artık..maddi durumları iyi ama müdahale olduktan özgür hareket edemedikten her hareketimizi danıştıktan sonra..inanın artık ne yaşadığımı nefes aldığımı mutluluğu ilgiyi sevgiyi unuttum...hayattan sogudum resmen....dün yine MEMLEKET meselemiz açıldı..ben dedimki sürekli gidecem gidecem diosun şuan işimiz itibariyle burdayız...bu sonra düşünülmesi konuşulması gereken bir konu konuşmayalım kapatalım...o bana ne dedi peki??????????????????????? okadar zoruma gittiki ölene kadar içimden çıkmaz heralde.....
işine gelmiosa git..ben sana ana baba kardeş beğendiremem bu saatten sonra...ama gideceksen erken git belli bi yaşa geldinmi yüzünede bakılmaz artık..yaşın geçmeden git..yazarken bile sinirlerim oynuyo resmen...diyelimki ben daha ağır bişe söyledim o an genede ne olursa olsun bu laf söylenirmi???????ben senin için ailemi bıraktım işimi bıraktım...memleketimi bıraktım..herşeyden vazgeçtim sana geldim 6 sene anlaşarak yada (anlaşamayarak)evlendim..sırf ailenle sık görüşmüorum doğruları söylüyorum die bu laf söylenirmi???????*görümcem yeni evlendi köyde oldu düğünü,bulaşıktı misafirdi memleketinde gene aynısı.....güya tatil diye gideriz ama ne tatili...hiçbir yaptığımı görmez iyiliklerimi fedakarlıklarımı bilmez.onları zaten yapmak zorundaymışım herkez yapıyomuş..benim ne farkım varmışşş...annesine iyisem benden iyisi yok..kötüysem günüm gecem zehir..artık çok bunaldım..sürekli düşünüyorum kafayı yicem artık...bir akıl bana........::
arada bi 6 sene lafı geçiyor 6 sene flört ettiniz anladığım akdarıyla doğrumu ?
eğer doğruysa yorumum şu şekilde olacak ...
bu 6 sene zarfında hiç sana böyle hitaplarda kabalıklarda bulundu mu? bulunduysa şayet nasıl çözdünüz?
bulunduyssa sana bu davranışlarda bilerek evlenmişsin demektir bu nedenle ya kabullencen yad eşinle konuşup durumu izah etcen ki bu zor olacaktır eminim ki...
yok eğer flört dönemizinizde hiç böyle sorunlarınız olmadı evlendikten sonra olduysa, sorundan kastım da aile değil sana hitap şekli, o zaman artık evliliğini çatırdıyor demektr bana göre...
boşanabilirsin tabi en doğal hakkın bu senn...
ama bence önce çözmeye çalış boşanma son seçenek olmalı...
yuva dağıtmak kolaydır ama kurması çok zordur...
sakın ama sakın belki düzelir diye çocuk yapayım deme...
sanırım diyrceklerim bu kadar şimdilik...
allah kolaylık versin...
öyleyse hemen boşanmayı düşünmeyin derim ben neticede sevgiliyken de böyleymişsiniz...
siizn gibi ilişkisi olan çok arkadaşım vardı üniversitedeyken hepsi ayrıldılar üniv. bitince...
siiznki evliliğe kadar sürmüş demekki çok seviyorsunuz birbirinizi...
birlikte bir terapiste gitmenizi öneririm eşinizde karşı çıkmazsa...
madem bugünlere dek severek geldiniz saygıyı daha da çok kaybetmemek ve evliliği kurtarmak için her yolu deneyin derim ben...
baktınız olmuyor , ucunda ölüm yo, ömür boyu acı çekmektense boşanıp bir süre acı çekmeniz ve yolunuza devam etmeniz daha hayırlı olur diye düşünüyorum...
hakkınızda hayırlısı olsun inşalah...
evet üniv.den arkadaşımdı..kedi köpek gibiydik baştada..ama sevgi vardı nasıl bi sevgiyse artık belkşde alışkanlık..saplantı..ozamanda git..giderim..ayrılıyorum..ayrıl..böyleydik..evlenince değişir sandım..ama ben değiştim..
Sanarak evlenilmez ki evlenince ne oluyor da değişecek ki? İnsanlar neden görüşerek evlenir bana uyuyor mu, anlaşabiliyor muyuz diye. Durumunuza gelince "Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin." bilerek evlenmişsiniz çünkü.
cnm kiz sevmis seven ne yapmazki...o zamanlar o dunyayi pembe goruyordu..
Kadınlar ilişkilerde o kadar fedakârlık yapıyorlar, o kadar çok kendilerinden veriyorlar ki erkeğin yanında pul kadar değerleri kalmıyor.
Memleketi anlarım ama mesleğinizi, işinizi bırakmak ne demek? Ne için ve kim için? Canı sıkıldığında "işine geliyorsa" diyen bir hödük için.
Umutsuz olacak zaman değil, "nereye gidersen git" diyen bir adamla evli olup onun kahrını çekeceğime gider bulaşıkçılık yaparım, ev temizlerim, hamallık ederim, fahişelik ederim yine karnımı doyururum kendi adıma. Onurum bari bende kalır. Naçizane tavsiyem; anneciğiniz sizi mutsuz olun, her gün gözyaşı dökün diye büyütmedi, elin odununun ağız kokusunu çekin diye büyütmedi sizi, çok değerlisiniz unutmayın. Anlattığınız erkek müsveddesinden 10 kat değerlisiniz, hayat sizin hayatınız, daha da önemlisi hayat çok kısa. Bir an önce kurtarın kendinizi bu hapishaneden.
Kadınlar ilişkilerde o kadar fedakârlık yapıyorlar, o kadar çok kendilerinden veriyorlar ki erkeğin yanında pul kadar değerleri kalmıyor.
Memleketi anlarım ama mesleğinizi, işinizi bırakmak ne demek? Ne için ve kim için? Canı sıkıldığında "işine geliyorsa" diyen bir hödük için.
Umutsuz olacak zaman değil, "nereye gidersen git" diyen bir adamla evli olup onun kahrını çekeceğime gider bulaşıkçılık yaparım, ev temizlerim, hamallık ederim, fahişelik ederim yine karnımı doyururum kendi adıma. Onurum bari bende kalır. Naçizane tavsiyem; anneciğiniz sizi mutsuz olun, her gün gözyaşı dökün diye büyütmedi, elin odununun ağız kokusunu çekin diye büyütmedi sizi, çok değerlisiniz unutmayın. Anlattığınız erkek müsveddesinden 10 kat değerlisiniz, hayat sizin hayatınız, daha da önemlisi hayat çok kısa. Bir an önce kurtarın kendinizi bu hapishaneden.
Sanarak evlenilmez ki evlenince ne oluyor da değişecek ki? İnsanlar neden görüşerek evlenir bana uyuyor mu, anlaşabiliyor muyuz diye. Durumunuza gelince "Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin." bilerek evlenmişsiniz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?