Esimden ayrilmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi msy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

msy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
115
60
98
33
Merhaba arkadaslar ben yabanciyim ailem burada degil 5 yillik evliyim 9 aylik bebegim var bebek olmadan once esimin ise girememesinden baska sorunumuz yoktu bebekten sonra esim hep ilgili alakayi kesti bebegi uyutuyorum yanina geliyorum saril falan deyince laptoptan ayrilip bana vakit ayirmiyor hic bir paylasim yok sadece ayni evi paylasan arkadas gibiyiz birak laptopu beraber birseyler yapalim deyince sinirlenip kusup oturuyor bende daha birsey demiyorum suan paylasacak arkadasim da yok hic cevrem yok ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum baska care bulamadim esimi nasil eskisi gibi olmasini saglayabilirim

Geneli boyle canim uzülme keske arktaslarin olsaydi kafana fazla takmazdin en iyisi bosvermek biraz bosanmayi dusunme hemen inan hepsi boyle, beklentilerini goremeyince uzulmen normal ama napcaksin, esin kendine ilgi alani bulmus onalr bizim gibi umursamazlar sıkma canini umarim istedigin gibi olur

Bebegim dogdugu gunden beri tek bakiyorum kimsem yok biraz anlayip yardimci olacagana iyice beni umursamiyor hep unutur ne soylesem unutur artik bikacak dereceye geldi ama disardan bakilinca gayet ilgili bir es nazik adam ama evde bana etmedigi laf kalmiyor bir tane arabanin arkasindaki yaziyi raviaya benziyor diye espri yaptim hemen sokakta bana iyice mala baglandin sende dedi artik dayanamiyorum hakaretlerini kaldiramiyorm

YA hepsi ayni bunlarin.ben bosanmaya getirecek oyle buyuk bir olay goremedim.bir az daha sabr edin bence.

Tam bosanmak degil de bebegimi alip ailemin yanina tatile gitsem o da benim degerimi anlasin istiyorjm uzak zaten ulkem 2 yildir gitmiyorum ama gidince bayaga kalirim o zaman iyice aramiz bozulur mu

Tam bosanmak degil de bebegimi alip ailemin yanina tatile gitsem o da benim degerimi anlasin istiyorjm uzak zaten ulkem 2 yildir gitmiyorum ama gidince bayaga kalirim o zaman iyice aramiz bozulur mu
esinizide alin gidin belki oralar size iyi gelir.:KK14:

esinizide alin gidin belki oralar size iyi gelir.:KK14:[/QUOTE tavsiyen icin cok sagol canim esim calisiyor isten o kadar izin alamaz ben bu sene bosum bebegime bakiyorum bosken gitme planlarim var ama korkuyorum iyice aramiz bozulursa diye

yalnızlık ve aileden uzakta yaşamak ta zor biliyorum inan hatta zor değil çok zor ama ortada boşanman için bir neden yok gibi anlattıkların kadarıyla bence sende biraz ilgisiz dur hatta o yanaşınca bile işin varmış gibi davran özellikle yaptığını belli etme bunun yoluda güler yüzlü olmandan geçiyor mesafeli ama şık dur

• Beğen
Reactions: msy
Gidin. Elinizden geleni yapmışsınız zaten. Aranız bozulacaksa da bozulsun. Şu anda da huzurunuz yok ki. Hem size de iyi gelir ailenizi görmek.

yalnızlık ve aileden uzakta yaşamak ta zor biliyorum inan hatta zor değil çok zor ama ortada boşanman için bir neden yok gibi anlattıkların kadarıyla bence sende biraz ilgisiz dur hatta o yanaşınca bile işin varmış gibi davran özellikle yaptığını belli etme bunun yoluda güler yüzlü olmandan geçiyor mesafeli ama şık dur
O zaten ben yanasmadan yanasmaz da gunlerce dokunmasa aklina gelmez tabiki bosanacak neden degil ben gayet sakin davraniyorum ozellikle cocugum etkilenmesin diye hic konusmam sessiz sakin otururum sorunu kendinde bulmuyor ilgisizsin deyince unutuyorum falan diyor istem disiymis

Gidin. Elinizden geleni yapmışsınız zaten. Aranız bozulacaksa da bozulsun. Şu anda da huzurunuz yok ki. Hem size de iyi gelir ailenizi görmek.
Ah gercekten mutlu degilim artik aglayamiyorum da hic birsey gelmiyor icimden donmus oturuyorum hayatimda sadece cocugum varmis gibi yasiyorum babasi sadece maddi bir getirisi olan ev arkadasi o haldeyiz cok uzgunum

Ah gercekten mutlu degilim artik aglayamiyorum da hic birsey gelmiyor icimden donmus oturuyorum hayatimda sadece cocugum varmis gibi yasiyorum babasi sadece maddi bir getirisi olan ev arkadasi o haldeyiz cok uzgunum

Tüm bunları eşinizle konuşun bence. Sakin sakin, suçlamadan. Hissettiklerinizi paylaşın sadece. Sonra da memleketinize gitmek istediğinizden bahsedin. Gidin de. Hem kafa dağıtır hem de düşünürsünüz. Eşiniz de tek kalır, söylediklerinizi düşünme fırsatı olur.

• Beğen
O zaten ben yanasmadan yanasmaz da gunlerce dokunmasa aklina gelmez tabiki bosanacak neden degil ben gayet sakin davraniyorum ozellikle cocugum etkilenmesin diye hic konusmam sessiz sakin otururum sorunu kendinde bulmuyor ilgisizsin deyince unutuyorum falan diyor istem disiymis
İyi ya sende unut takmıyomuş davran daha önemli işlerin varmış gibi ama her zaman bakımlı ve güler yüzlü ol bakalım ne kadar dayanabilecek başbaşa kalınca bu platforma gir ona buna mesaj yaz elinden teli düşürme

• Beğen
Merhaba arkadaslar ben yabanciyim ailem burada degil 5 yillik evliyim 9 aylik bebegim var bebek olmadan once esimin ise girememesinden baska sorunumuz yoktu bebekten sonra esim hep ilgili alakayi kesti bebegi uyutuyorum yanina geliyorum saril falan deyince laptoptan ayrilip bana vakit ayirmiyor hic bir paylasim yok sadece ayni evi paylasan arkadas gibiyiz birak laptopu beraber birseyler yapalim deyince sinirlenip kusup oturuyor bende daha birsey demiyorum suan paylasacak arkadasim da yok hic cevrem yok ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum baska care bulamadim esimi nasil eskisi gibi olmasini saglayabilirim
Benimkide kendine bilgisayar aldı oda yaptı ahanda şimdide oynuyo =)bende sinir oluyorum ama bnm esim bana da zaman ayırıyor bende karsmiyorum oda.ole mutlu diyorum sonuçta dışarı hayatı yok içkisi yok evinden işine işinden evine hak.veriyorum ona ama.sizinkisi biraz abartmış sanırım oturun adam.akıllı konuşun tartismadan çünkü erkekler inada bindiriyorlar zıt konusmican alttan alttan islicen

• Beğen
Benimkide kendine bilgisayar aldı oda yaptı ahanda şimdide oynuyo =)bende sinir oluyorum ama bnm esim bana da zaman ayırıyor bende karsmiyorum oda.ole mutlu diyorum sonuçta dışarı hayatı yok içkisi yok evinden işine işinden evine hak.veriyorum ona ama.sizinkisi biraz abartmış sanırım oturun adam.akıllı konuşun tartismadan çünkü erkekler inada bindiriyorlar zıt konusmican alttan alttan islicen
Aslinda cok denedim sakin konustum kizdim tepki gosterdim yine degisen bir sey yok gece 3e kadar oyun oynar sabah ise gider ama bana 3 dakika ayirmiyor tamam onu disari hayati yok ama benimde bir gezmem tozmam yok tum gun evdeyim beraber birseyler yapmak varken o tek takilmayi tercih ediyor

Ben de benzer sorunlar yasayip, ailemin yanina dondum. Su an calisiyorum ve cok daha mutluyum. Esim bizim tekrardan biraraya gelmemiz icin hic bir caba gostermiyor. Ayrilmak uzereyiz ve ben hic korkmuyorum. Arkadas gibi yasamak icin evlenmedik sonucta. En azindan gururumla daha fazla oynanmasina izin vermiyorum artik. Umarim senin icin de hayirlisi olur.

birbirinizi seviyor musunuz? bıktınız mı?
bence bunu anlamak için kısa süreli aile ziyareti iyi olur. eşinle duygusal bir veda konuşması yap, beklentilerini, evliliğinizin yine sevgi dolu olması için neler yapılabilir düşünmek için zaman ayırmasını söyleyin.
belki bu ayrılık özlem dolu olur ve birbirinizin kıymetini anlarsınız.
tam tersi olursa, işte ona hazır mısınız? buna hazırlıklı mısınız? asıl mühim soru bu.

o ilgisizse sen ondan daha ilgisiz ol. bakımlı ol ama hiç ona pas verme. onunla hiç konuşma. artık kendisi durumu farkedip senle konuşana kadar. olmadı direk boşan. böyle hayat geçmez

• Beğen
Aslinda cok denedim sakin konustum kizdim tepki gosterdim yine degisen bir sey yok gece 3e kadar oyun oynar sabah ise gider ama bana 3 dakika ayirmiyor tamam onu disari hayati yok ama benimde bir gezmem tozmam yok tum gun evdeyim beraber birseyler yapmak varken o tek takilmayi tercih ediyor
Evlilikte böyle dönemler oluyor ve çocuk olduktan sonra eskisi gibi olmuyor hiçbişey bendr bazen çok bunaliyorm tepkimi gösteriyorum bakıyorum daha çok zitlasiyor artık bişeye kizinca konusmuyorum hicbirsekilde evin içinde görmüyorum onu ozaman gıcık oluyor sizde öyle deneyin bakalım ne yapacak

Back
X