• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden ayrılmalımıyım

Eşiniz normal değil. Yaptığı şey de taciz. Belki kadın farkında ama görmezlikten geliyor. Bazen oluyor evli barklı, koca koca adamlar öküz gibi bakıyor ama bişey diyemiyorsun. Sana bakmıyorum diyebilir, birini bekliyorum diyebilir. Tabi önce bunun doğruluğundan emin olmanız gerek. Eğer gerçekse bu adam için vakit harcamayın

Ben anladim sezen. Yazdiklarini bastan sona okuyunca pek zor olmuyor. Kendi hissettiklerin hakkinda kadinlardan fikir mi almak istedin?
tavsiye almak istedim analiz etmenize ihtiyacım yok bu şekilde yardımcı olmuyorsunuz yardımcı olacak bir tavsiyeniz yada fikriniz varsa sevinirim ama konuyu neden değiştiriyorsunuz anlayamadım sadece tavsiye istiyorum

Ben çok kolay boşanmalısın diyebilen bir insanım ama evlilik çok uzun soluklu bir müessese, zaman zaman çalkantılı duygusal boşluklar oluşabilir. Eşiniz dozu fazlasıyla kaçırmış gibi ama atağa geçme salaklığını göstermesine fırsat vermeden yeniden ilgi odağı olmayı denemeniz iyi olabilir diye düşünüyorum. Daha bakımlı, daha cilveli, daha istekli olmayı deneseniz kafası toparlanabilir belki.

Şimdi bunu yazdığım için linç yemem muhtemel ama bu düşünce de aklınızın bir yerinde dursun. Hem elinizden geleni yapmış olursunuz hem de ona bu hatayı yapmaması için şans tanımış olursunuz. İnşallah kötü bitmez hikayenin sonu, ama akıllanma süresini boşa harcarsa basın tekmeyi gitsin.
Ama linçleme sebebi değil mi yani bu yazdığınız. Tam tersi olsaydı, kadın başka bir adama gönlünü kaptırsa adamın kapısında beklese, kocası ne yapardı. Ayrıca herkes cilveli olmak zorunda mı? Gerçekten cilveli olmanın evliliği kurtaracağını mı sanıyorsunuz? Konu sahibi gecelik de giysin mi?

Eşiniz normal değil. Yaptığı şey de taciz. Belki kadın farkında ama görmezlikten geliyor. Bazen oluyor evli barklı, koca koca adamlar öküz gibi bakıyor ama bişey diyemiyorsun. Sana bakmıyorum diyebilir, birini bekliyorum diyebilir. Tabi önce bunun doğruluğundan emin olmanız gerek. Eğer gerçekse bu adam için vakit harcamayın
aslında emin olamamak çok kötü bir his belkide arkadaşı abartıyordur takip fln etmiyormuş sonuçta sadece bakıyormuş belkide bi kaç kez bakmıştır güzel kadın fln demiştir arkadaşıda abartmıştır haksızlıkta etmek istemiyorum yani kafam karışık acaba abartıyorlarmı

aslında emin olamamak çok kötü bir his belkide arkadaşı abartıyordur takip fln etmiyormuş sonuçta sadece bakıyormuş belkide bi kaç kez bakmıştır güzel kadın fln demiştir arkadaşıda abartmıştır haksızlıkta etmek istemiyorum yani kafam karışık acaba abartıyorlarmı
Umarım abartılıyordur. Bakış var bakış var

yani ederdi ama tarzı değişti farklı biri oldu neden bir insanı sürekli görmek istersinki asıkmı başka bişeymi geçermi 2 yada 3 kez olsa anlarm ama aylrdır böyleymiş bir insanı aylrdır görmeye çalışıyor konuşamiyor bayanda evli çünki bide çok aşırı güzel yemin ediyorum çok moralim bozuk demişki arkadaşına bidaha görmicem bakmicam geçen gün tam arabaya binmiş onu görünce durmuş bi kaç saniye bayan arkadaşımda arabadaymış tabi onun bildiğini bilmiyor o olaydan sonra gelip bana anlattı zaten arkadaşım zoruna gitmiş onunda

tavsiye almak istedim analiz etmenize ihtiyacım yok bu şekilde yardımcı olmuyorsunuz yardımcı olacak bir tavsiyeniz yada fikriniz varsa sevinirim ama konuyu neden değiştiriyorsunuz anlayamadım sadece tavsiye istiyorum

Neden gerildin sezen ben de anlamaya calisiyorum iste. Konu basligi bile ayrilmali miyim ama don bir yazdiklarini oku ask mi, baska bir sey mi, gecer mi diye soruyorsun. Bu ne celiski sezen. Cok asiri guzel yemin ederim diye de eklemissin. Valla ben ikna oldu. Tavsiyem karini bosa sonra ne yapiyorsan yap. Tabi evliysen.

öncelikle merhaba herkese benim şöyle bir sorunum var sanırım eşim başkasına aşık son zamanlarda çok dalgın düşünceli üstüne başına dikkat etmeye başladı geçen gün tanıdığım bir hanım bana seni bi konuda uyaracam ama eşine söyleme dedi tamam dedim onun eşi ile eşim arkadaş bu arada nedir diye sordum eşi ona anlatmış benim eşim başka bi kadına bakıyomuş bakıyomuş derken gerçekten sadece bakıyomuş onun iş yerinin karşısında kızımın kreşi var o bayanı görmek için bekliyomuş ama kadının haberi yokmuş aynı apartmanda oturuyoruz bende gördüm merak ettim slm verdim kadının dünyadan haberi yok ama çok güzel bir bayan genç daha ama eşimi tanımıyor belki farketmiştir ama bir ilişkileri yok yani kadın fazla kendini beyenmiş bi tip gibi eşim uzaktan bakıyormuş arada görmek için iş yerinin orada arabada bekliyormuş aylardır böyleymiş şimdi sizce ben ne yapmalıyım bu arada aramız çok soğuk değil ama belli değişiklikler var gibi ama bende çözemedim sizden fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkur ederim
Eeee dediğin gibi ilişkisi yok ama âşık olmuş işte.anladığım kadarıyla kadın güzel, havalı ve ilgi gördüğü için özgüvenli.
Kocanızla ilişki yaşayacağını sanmam.

Ama linçleme sebebi değil mi yani bu yazdığınız. Tam tersi olsaydı, kadın başka bir adama gönlünü kaptırsa adamın kapısında beklese, kocası ne yapardı. Ayrıca herkes cilveli olmak zorunda mı? Gerçekten cilveli olmanın evliliği kurtaracağını mı sanıyorsunuz? Konu sahibi gecelik de giysin mi?
Ben sadece denenebilir bir şey söyledim. Konu sahibi yapar veya yapmaz onun meselesi. Ortada kendi gördüğü bir kanıt yok. Yapmak zorunda değil.

Bence takip de ilk kalin. Hemen baskasinin lafi ile hareket edilmez. Bizim bir eniste de iftiraya ugradi. Hem o, hemde esi cok yiprandi bu yüzden. Her insan da iyi niyetli olmuyor.

Neden gerildin sezen ben de anlamaya calisiyorum iste. Konu basligi bile ayrilmali miyim ama don bir yazdiklarini oku ask mi, baska bir sey mi, gecer mi diye soruyorsun. Bu ne celiski sezen. Cok asiri guzel yemin ederim diye de eklemissin. Valla ben ikna oldu. Tavsiyem karini bosa sonra ne yapiyorsan yap. Tabi evliysen.

Vurdun ve gooool oldu. Hemen hesabını iptal etmeye çalıştığına göre gerçeklik payı var. Gerilmeden diyebilirdi anlamadım veya gülüp geçerdi.

Pisliğe bak. „Karısını aldatma planında, yemin ederim çok güzel ya“ diyor ve aylardır evli bir kadını arabada takip ediyor . Umarım kadının kocası iyice bir döver, polise şikayet ederler ve kadın bunu iyice bozar.

Vurdun ve gooool oldu. Hemen hesabını iptal etmeye çalıştığına göre gerçeklik payı var. Gerilmeden diyebilirdi anlamadım veya gülüp geçerdi.

Pisliğe bak. „Karısını aldatma planında, yemin ederim çok güzel ya“ diyor ve aylardır evli bir kadını arabada takip ediyor . Umarım kadının kocası iyice bir döver, polise şikayet ederler ve kadın bunu iyice bozar.

Olive hangi kadin aldatildigi suphesi ile konu acip kadin cok guzel, fazla kendini begenmis diye anlatir? Yanindaki zoruna giden arkadas diye bahsettigi muhtemelen esi ya da sevgilisi. Sezen kadinlari fazla kucumsuyor ama umarim o iki kadin da sezene dunyanin kac bucak oldugunu gosterir.

Malesef eşinizin değiştiğini sizde farkettiginize göre doğruluk payı vardir.Bosanamayacaksaniz kurcalamayin diycem.Ama eşiniz karşınıza geçip boşanmak isterse napacaksiniz?
Ben olsam.gidip beklediği yerde napiyorsun diye sorar yüzleşirdim.Belki bir halt etmeden akıllanır.Ama çevresine birinden hoslandigini anlatmasi rezillik zaten.Karar sizin
Allah yardımcınız olsun.

Malesef eşinizin değiştiğini sizde farkettiginize göre doğruluk payı vardir.Bosanamayacaksaniz kurcalamayin diycem.Ama eşiniz karşınıza geçip boşanmak isterse napacaksiniz?
Ben olsam.gidip beklediği yerde napiyorsun diye sorar yüzleşirdim.Belki bir halt etmeden akıllanır.Ama çevresine birinden hoslandigini anlatmasi rezillik zaten.Karar sizin
Allah yardımcınız olsun.

Konuyu açan kendisi için açmış kendi erkek evli kadını gözüne kestirmiş yorumları okuyun

Olive hangi kadin aldatildigi suphesi ile konu acip kadin cok guzel, fazla kendini begenmis diye anlatir? Yanindaki zoruna giden arkadas diye bahsettigi muhtemelen esi ya da sevgilisi. Sezen kadinlari fazla kucumsuyor ama umarim o iki kadin da sezene dunyanin kac bucak oldugunu gosterir.
Valla sizden korkulur 😀

Back
X