• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden ayrılmalımıyım

Nasıl anladınız işte onu merak ettim
Kullandığı kelimeler, aldığı aksiyon, verdiği tepkiler. Böyle bir durumda bir kadın böyle yazmaz. Fake hesap açmış kendi kafasına göre bizi kandıracak, evli kadını takip edip taktik istiyor edepsiz.

Kullandığı kelimeler, aldığı aksiyon, verdiği tepkiler. Böyle bir durumda bir kadın böyle yazmaz. Fake hesap açmış kendi kafasına göre bizi kandıracak, evli kadını takip edip taktik istiyor edepsiz.
Üyeliği İptal etmesinden belli bikmişsiniz. Valla tebrik ederim. Ne diyim😀

Erkek olduğundan nasıl şüphelendiniz? Merak ettim gerçekten

Konuyu okurken uye adi isim soyisim ve yeni uyelik ilk dikkatimi bunlar cekti cunku daha once ornegini gordum. Sonrasinda bana verdigi cevaptan sonra yonetime sikayet ettim ama yonetim sikayeti gormeden uyelik iptali yapip gitti :) aldatilma suphesi ile konu acip erkeksin deseler kim uyelik iptali yapip gider. Verilen cevaplar bile sezeni rahatsiz etti biri taciz dedi, ben erkek dedim.

aslında emin olamamak çok kötü bir his belkide arkadaşı abartıyordur takip fln etmiyormuş sonuçta sadece bakıyormuş belkide bi kaç kez bakmıştır güzel kadın fln demiştir arkadaşıda abartmıştır haksızlıkta etmek istemiyorum yani kafam karışık acaba abartıyorlarmı

Bakiniz savunmaya bile gecmis :)

Back
X