- Konu Sahibi bugrakimya
-
arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.ne zmandır düşündüğüm ama karar veremediğim bir şeye karar verdim .eşimden ayrılmaya karar verdim.fakat bunu maddi güç olmadan yapamam .lisans mezunuyum ama 11 yıl oldu mezun olalı bu arada eve kapandıgım için dünyayla baglantı sıfır hatta artık arkadaşım bile yok.sınava hazırlanacagım başarabilirmiyim bilmiyorum 2 çocuk var 26 aylık ve 10 aylık bu yıl çalışıcam çünkü artık evi otel niyetine kullanmayada başladı ne yer ne içeriz diye merak eden yok tabi ki çalışınca çocuklar ne olacak ben nasıl ders çalışıcam bunlar beni korkutuyor ve desteginize aklınıza ve fikirlere ihityacım var .ne yapmalıyım
boşanmak son caren mi?[/QU
bilmiyorum 1 aydır konuşmuyoruz evede gece yatmaya geliyor sadece burda yemiyor giyinip kuşanıp çıkıyor faturaları ödememiş ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ki sanırım bırakıp gitmem için yapıyor
boşanmak son caren mi?[/QU
bilmiyorum 1 aydır konuşmuyoruz evede gece yatmaya geliyor sadece burda yemiyor giyinip kuşanıp çıkıyor faturaları ödememiş ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ki sanırım bırakıp gitmem için yapıyor
EV SENİN Mİ?KİRADA MISINIZ?EV SENİN İSE GİTME.....BAŞKA BİRİ VAR GİBİ...........YAAAA OFFFFFFFF ÇOÇUKLARINIZ ÇOK KÜÇÜK YAAAA .
ev kira ama 2 dönem elektrik 2 dönem su ödenmemiş dogal gaz daha gelmedi haberim yok telefonum ödenmemiş kestiler hiç sormuyor bu çocuklar ne yer ne içer 1 hafta önce derdin ne dedim böyle iyiymiş kafasına göre takılıyomuş bende öle yapmalıymışım zaten hemen boşanamam bu banada çocuklara da bakmaz sınavı beklicem kazanırsam boşanıcam yada boşanmam öle süründürürüm bilmiyom sadece ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkıcam allahım yardım et faturalar çocuklar 11 yıldır evdeyim sokaga çıkamya korkuyorum o kadar baskıdan sonra hakkaten istediğini başarmışEV SENİN Mİ?KİRADA MISINIZ?EV SENİN İSE GİTME.....BAŞKA BİRİ VAR GİBİ...........YAAAA OFFFFFFFF ÇOÇUKLARINIZ ÇOK KÜÇÜK YAAAA .
ev kira ama 2 dönem elektrik 2 dönem su ödenmemiş dogal gaz daha gelmedi haberim yok telefonum ödenmemiş kestiler hiç sormuyor bu çocuklar ne yer ne içer 1 hafta önce derdin ne dedim böyle iyiymiş kafasına göre takılıyomuş bende öle yapmalıymışım zaten hemen boşanamam bu banada çocuklara da bakmaz sınavı beklicem kazanırsam boşanıcam yada boşanmam öle süründürürüm bilmiyom sadece ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkıcam allahım yardım et faturalar çocuklar 11 yıldır evdeyim sokaga çıkamya korkuyorum o kadar baskıdan sonra hakkaten istediğini başarmış
CANIM;SEN KENDİNİ BİLDİKTEN SONRA KİMSE SANA ZARAR VEREMEZ.GİDİP ÇALIŞIRSIN.YADA İŞKUR DA GİDİP MESLEK EDİN.AMA ÇOÇUKLARINA BİRİNİN BAKMASI LAZIM ÇOK KÜÇÜKLER YAAA BENİM KIZIMDA 16 AYLIK ONU BIRAKIP İŞE GİDEMİYORUM.İŞ KURDA MESLEĞİ ÖĞRENİYON BELGENİ ALIP İŞEDE KOYUYORLAR.....BİRAZ CESUR OL KURSA GİDERSEN KAFANDA DAĞILIR.ZATEN GİTTİĞİN GÜNLER İÇİN SANA ÖDEME YAPIYOR İŞKUR.
varda yok gibi bişi allahın ziniyle yaparım heralde ne bilim işkura gerek yok ücretli öğretmenliğe başvurdum çıkarsa oraya gidecem ama çocuklar nolcak diye düşünüyom sonrada ders .çalışmaya başlıcam ne kadar çalışırım onu bilmiiyorum ama yapmam lazımcanım öncelikle Allah yardımcın olsun sakin kafayla düşün eksisi ve artısını ondan sonra başla rabbim yardım eder kimsen yok mu
varda yok gibi bişi allahın ziniyle yaparım heralde ne bilim işkura gerek yok ücretli öğretmenliğe başvurdum çıkarsa oraya gidecem ama çocuklar nolcak diye düşünüyom sonrada ders .çalışmaya başlıcam ne kadar çalışırım onu bilmiiyorum ama yapmam lazım
cocukların çok kucukmus ama onlar için sınava çalış kazan ve ekonomık olarak derdın kalmasın bundan sonrada o evden ayrıl kendıne ev tut boşanma davasını da sakın sen acma çok ıstıyosa kendı açsın bılıosun kı kadın açınca bazı haklarını alamıo ALLAH yardımcın olsun sana sabır versın canım işin zor ama asla ımkansız degılarkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.ne zmandır düşündüğüm ama karar veremediğim bir şeye karar verdim .eşimden ayrılmaya karar verdim.fakat bunu maddi güç olmadan yapamam .lisans mezunuyum ama 11 yıl oldu mezun olalı bu arada eve kapandıgım için dünyayla baglantı sıfır hatta artık arkadaşım bile yok.sınava hazırlanacagım başarabilirmiyim bilmiyorum 2 çocuk var 26 aylık ve 10 aylık bu yıl çalışıcam çünkü artık evi otel niyetine kullanmayada başladı ne yer ne içeriz diye merak eden yok tabi ki çalışınca çocuklar ne olacak ben nasıl ders çalışıcam bunlar beni korkutuyor ve desteginize aklınıza ve fikirlere ihityacım var .ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?