• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden ayrılmaya karar verdim, desteğinize, fikrinize ihtiyacım var

bugrakimya

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
19
3
6
35
Erzincan
arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.ne zmandır düşündüğüm ama karar veremediğim bir şeye karar verdim .eşimden ayrılmaya karar verdim.fakat bunu maddi güç olmadan yapamam .lisans mezunuyum ama 11 yıl oldu mezun olalı bu arada eve kapandıgım için dünyayla baglantı sıfır hatta artık arkadaşım bile yok.sınava hazırlanacagım başarabilirmiyim bilmiyorum 2 çocuk var 26 aylık ve 10 aylık bu yıl çalışıcam çünkü artık evi otel niyetine kullanmayada başladı ne yer ne içeriz diye merak eden yok tabi ki çalışınca çocuklar ne olacak ben nasıl ders çalışıcam bunlar beni korkutuyor ve desteginize aklınıza ve fikirlere ihityacım var .ne yapmalıyım:43::43:

arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.ne zmandır düşündüğüm ama karar veremediğim bir şeye karar verdim .eşimden ayrılmaya karar verdim.fakat bunu maddi güç olmadan yapamam .lisans mezunuyum ama 11 yıl oldu mezun olalı bu arada eve kapandıgım için dünyayla baglantı sıfır hatta artık arkadaşım bile yok.sınava hazırlanacagım başarabilirmiyim bilmiyorum 2 çocuk var 26 aylık ve 10 aylık bu yıl çalışıcam çünkü artık evi otel niyetine kullanmayada başladı ne yer ne içeriz diye merak eden yok tabi ki çalışınca çocuklar ne olacak ben nasıl ders çalışıcam bunlar beni korkutuyor ve desteginize aklınıza ve fikirlere ihityacım var .ne yapmalıyım:43::43:

boşanmak son caren mi?

boşanmak son caren mi?[/QU
bilmiyorum 1 aydır konuşmuyoruz evede gece yatmaya geliyor sadece burda yemiyor giyinip kuşanıp çıkıyor faturaları ödememiş ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ki sanırım bırakıp gitmem için yapıyor

EV SENİN Mİ?KİRADA MISINIZ?EV SENİN İSE GİTME.....BAŞKA BİRİ VAR GİBİ...........YAAAA OFFFFFFFF ÇOÇUKLARINIZ ÇOK KÜÇÜK YAAAA .

Son düzenleme:
EV SENİN Mİ?KİRADA MISINIZ?EV SENİN İSE GİTME.....BAŞKA BİRİ VAR GİBİ...........YAAAA OFFFFFFFF ÇOÇUKLARINIZ ÇOK KÜÇÜK YAAAA .
ev kira ama 2 dönem elektrik 2 dönem su ödenmemiş dogal gaz daha gelmedi haberim yok telefonum ödenmemiş kestiler hiç sormuyor bu çocuklar ne yer ne içer 1 hafta önce derdin ne dedim böyle iyiymiş kafasına göre takılıyomuş bende öle yapmalıymışım zaten hemen boşanamam bu banada çocuklara da bakmaz sınavı beklicem kazanırsam boşanıcam yada boşanmam öle süründürürüm bilmiyom sadece ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkıcam allahım yardım et faturalar çocuklar 11 yıldır evdeyim sokaga çıkamya korkuyorum o kadar baskıdan sonra hakkaten istediğini başarmış

ev kira ama 2 dönem elektrik 2 dönem su ödenmemiş dogal gaz daha gelmedi haberim yok telefonum ödenmemiş kestiler hiç sormuyor bu çocuklar ne yer ne içer 1 hafta önce derdin ne dedim böyle iyiymiş kafasına göre takılıyomuş bende öle yapmalıymışım zaten hemen boşanamam bu banada çocuklara da bakmaz sınavı beklicem kazanırsam boşanıcam yada boşanmam öle süründürürüm bilmiyom sadece ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkıcam allahım yardım et faturalar çocuklar 11 yıldır evdeyim sokaga çıkamya korkuyorum o kadar baskıdan sonra hakkaten istediğini başarmış

CANIM;SEN KENDİNİ BİLDİKTEN SONRA KİMSE SANA ZARAR VEREMEZ.GİDİP ÇALIŞIRSIN.YADA İŞKUR DA GİDİP MESLEK EDİN.AMA ÇOÇUKLARINA BİRİNİN BAKMASI LAZIM ÇOK KÜÇÜKLER YAAA BENİM KIZIMDA 16 AYLIK ONU BIRAKIP İŞE GİDEMİYORUM.İŞ KURDA MESLEĞİ ÖĞRENİYON BELGENİ ALIP İŞEDE KOYUYORLAR.....BİRAZ CESUR OL KURSA GİDERSEN KAFANDA DAĞILIR.ZATEN GİTTİĞİN GÜNLER İÇİN SANA ÖDEME YAPIYOR İŞKUR.

canım öncelikle Allah yardımcın olsun sakin kafayla düşün eksisi ve artısını ondan sonra başla rabbim yardım eder kimsen yok mu

canım öncelikle Allah yardımcın olsun sakin kafayla düşün eksisi ve artısını ondan sonra başla rabbim yardım eder kimsen yok mu
varda yok gibi bişi allahın ziniyle yaparım heralde ne bilim işkura gerek yok ücretli öğretmenliğe başvurdum çıkarsa oraya gidecem ama çocuklar nolcak diye düşünüyom sonrada ders .çalışmaya başlıcam ne kadar çalışırım onu bilmiiyorum ama yapmam lazım

varda yok gibi bişi allahın ziniyle yaparım heralde ne bilim işkura gerek yok ücretli öğretmenliğe başvurdum çıkarsa oraya gidecem ama çocuklar nolcak diye düşünüyom sonrada ders .çalışmaya başlıcam ne kadar çalışırım onu bilmiiyorum ama yapmam lazım

ya allah varya böyle insanların cezasını versin. Belediye'lere falan git belki yardım ederler maddi anlamda.

İnan çok üzüldüm bebeklerin çok küçük ama isteyince herşeyin üstesinden geliyorsunuz sadece kendinize güvenin, çocuklarınızın size ihtiyacı var böyle düşünün...
keşke zamanında boyun eğmeseydiniz ne güzel mesleğiniz varmış neden evde oturup kaldınız bu erkekler biz bayanların gözü açılmasın diye yapmayacakları şey yok maalesef...

adamın umurunda değil çocukları kafasına göre takılıyorsa ben sizin yerinizde olsam almam eve ne babalık görevlerini yerine getiriyor nede sorumluluktan bir haber...
boşanmaya da karar vermişsiniz almayın eve nereye giderse gitsin..

Allahım çıldıracağım sabah sabah bu nasıl erkekliktir yaa birde erkeğim babayım diye geziyor böyle adi herifler...

inş. her şey yoluna girecek sakın o adama muhtacız diye düşünme adamın size faydası yok aksine zararı var.....

Cocukarin çok küçük sana destek olucçk birileri lazim yoksa eger onlari birakip calisiçn biri şuanda boşanmayı düşünme çok perişan olursun yaşadim biliyorum zamana biraksan biraz bakalımesin ne yapıcak yok yapamam diyorsan çocukkar icin nafaka vermek zorunda belki ozaman hem calişip hem nafakayla bir şeyle olur o parayla cocukkara bakicak birini bulursan çaliştiginlada geçimini saglarsin yinede çok iyi düşün gülüm güvenicen birilerh olmadan kendini güvençeye almadan çıkma bu yola allah yardimcin olsun

cocukların çok kucukmus ama onlar için sınava çalış kazan ve ekonomık olarak derdın kalmasın bundan sonrada o evden ayrıl kendıne ev tut boşanma davasını da sakın sen acma çok ıstıyosa kendı açsın bılıosun kı kadın açınca bazı haklarını alamıo ALLAH yardımcın olsun sana sabır versın canım işin zor ama asla ımkansız degıl

İnsan ne diyeceğini bilemiyor.Allah yardımcınız olsun.

Ayrılmak istiyorsunuz ama maddi gücünüz yok:(((Bu durumda neden siz ayrılmak isteyesiniz?Bırakın o boşanmaya çalışsın eğer istemiyorsa.Şu an sizin düşünceniz ondan kurtulmak değil kendini sağlama almak olmalı.

Sınavı başarırsınız.Derste çalışırsınız.Bunlar işin en kolay tarafı.Siz 4 yıllık üniversite mezunusunuz.Yaparsınız.

Ancak iş bulmak zor,hayat pahalı bildiğiniz gibi.

Anlattıklarınıza göre size destek olacak yakınlarınız yok.

Bence bütün sorunları aynı anda ele almayın altında ezilirsiniz.
Adım adım ilerlemek daha doğru diye düşünüyorum.Ders çalışma planı yapın.Yavaş yavaş başlayın.

Eve kapalı kalmamak için alın evlatlarınızı yanınıza yürüyüş yapın,parka gidin.Dışarı çıkmaya ,insanların arasına karışmaya kendinizi alıştırın.Bu arada yeni bayanlar ile tanışın,arkadaş edinin.Güvenebileceğiniz arkadaşlarınız olduğunda evinize davet edersiniz,belki eşinizde diğer insanlardan utanır, faturalar ödenmemiş,ailesi bakımsız..utanırda kendine gelir,inşallah.

Şimdi faturaları ödemeyince elektirkler kesilirse ne olacak?

Allah dualarınızı kabul eder inşallah,bu zor durumu atlatırsınız.Hiç kimse yanınzda olmasa bile yalnız değilsiniz bunu biliyorsunuz.

Öncelikle arkanıza ailenizi alın.Tek başınıza çok ağır gelir iki küçük çocukla.El ele vereceğiniz 1-2 kişiyle üstesinden gelirsiniz inşallah.Her şey olur işiniz de...

Back
X