Eşimden ayriyim ama boşanmaya korkuyorum

Boşanmayın o zaman bu sekılde ayrı yasamaya devam edin eğer size daha iyi hissettirecekse ... Ve toplumun baskısını bu kadar Üzerinizde hissetmeyin insanlar bilseler ne bilmeseler ne kimse kimse ile sandığınız kadar ilgili değil herkes 1 hafta konuşur sonra susar . Ayrıca evlenmek nasıl doğalsa ayrılmakta doğal

Bosanmak bu adamla tum bagimi koparmak istiyorum..ama korkuyorum bu korkuyu nasil atlaticam

Basit geliyor olabilir ama oyle degil en basidinden bosandiktan sonra isyerimin vergi levhasini bile degistirmem gerek daha bunun b8r cok sey

Böyle durumlarda en iyi çözüm kimsenin sizi tanımadığı büyük bir şehrin medeni bir semtine yerleşmek ve herkesle oldukça mesafeli olmak. Kimseyle canciğer olmak zorunda değilsiniz. Azıcık ciddi olunca zaten herkes bir adım geri atıyor.

Alt tarafı resmi olarak nikah akdiniz bitecek duyanda sanki adam öldürmüş zanneder sizi.oyle bir anlatmissiniz ki,sanki dünyada ilk boşanan sizsiniz.

Boşver elalemi, onlara göre yaşarsan,daha çok üzülürsün.
Git ver mahkemeye ve boşan,artık ne olacaksa olsun.
Çocukların böyle daha çok yıpranır ve onlarında senin çektiklerini çekmesini istemiyorsan boşanmalısın.
Sorumsuz babaları.

1 yildir ayrisiniz zaten baginiz bitmis bir imza kalmış onuda yaparsaniz bosanmaktan korkmayın etrafa zaten bosananlar la dolu

Alt tarafı resmi olarak nikah akdiniz bitecek duyanda sanki adam öldürmüş zanneder sizi.oyle bir anlatmissiniz ki,sanki dünyada ilk boşanan sizsiniz.

Size kolay gelebilir kolay birsey olsaydi suan evli kadinlarin yüzde 70 si bosanmisti

Size kolay gelebilir kolay birsey olsaydi suan evli kadinlarin yüzde 70 si bosanmisti
Bana kolay gelmiyor ama emin olun ihanet eden sorumsuz bir adamla ömür curutmekten zor değil.benim takıldıgim boşanınca sanki dünya başınıza yıkılacak gibi bir psikolojide olmanız.ki zaten şuan ayrı yaşıyormuşsunuz.

Evet bu psikolojiden nasil kurtulcam bunun icin konuyu actim

Bana göre bir kadının boşanırken tek gerçek endişesi maddi endişeler olmalı. Kendi hayatımı, çocuklarımın hayatını kimseye muhtaç olmadan devam ettirebilir miyim onu hesap etmek lazım. Bunu halledebiliyorsam geriye kalan hiçbir şey beni endişelendirmez (elhamdülillah öyle de yaptım), başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamayın allah yanımda o bana yardım eder diyin.

İnsanlar hem bosanmis, nisan atmis diye karsidakilerin gecmislerini sorguladikca kadinlar bu duruma dusuyor uzuluyorum. Bunu yapan bayanlar da cok fazla. Aslinda bosanmanin da evlenmek kadar normal oldugunu bir anlasak elalem ne der diye bos kuruntulara girmeyecegiz...

Konu sahibi, bosanmak normaldir, senin degerini belirleyen hareketlerindir. Sen 7 kere de evlensen bir kere de insanlar konusacak bir sey her zmaan bulur. İnsanlar ne der diye yasamaktan vazgecin ben nasil mutluyum diye yasayin...

Maddi sktilari atlattik sukur

Zaten bir yildir ayriymissiniz. Istemediginiz bir adamin soyadini niye tasiyorsunuz. Benim bir cocugum var 22 yasinda babasinin soyadini tasiyor. Simdiye kadarda bir tek sorun cikmadi. Gayet guzel yasiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…