Boşanmayın o zaman bu sekılde ayrı yasamaya devam edin eğer size daha iyi hissettirecekse ... Ve toplumun baskısını bu kadar Üzerinizde hissetmeyin insanlar bilseler ne bilmeseler ne kimse kimse ile sandığınız kadar ilgili değil herkes 1 hafta konuşur sonra susar . Ayrıca evlenmek nasıl doğalsa ayrılmakta doğal
Genelde çok nezaketliyimdir hatta buradaki bir çok yorumu çok kırıcı bulurum fakat akla mantığa uymayan boşanmama nedenleriniz karşında sinirlendim. Siz anlatamadığınız sıkıntılarınız karşında soyisim gibi basit bir değişikliği kaldıramıyorsanız asla boşanmazsınız. Umarım mutlu olursunuz ne diyeyim.
Alt tarafı resmi olarak nikah akdiniz bitecek duyanda sanki adam öldürmüş zanneder sizi.oyle bir anlatmissiniz ki,sanki dünyada ilk boşanan sizsiniz.
Bana kolay gelmiyor ama emin olun ihanet eden sorumsuz bir adamla ömür curutmekten zor değil.benim takıldıgim boşanınca sanki dünya başınıza yıkılacak gibi bir psikolojide olmanız.ki zaten şuan ayrı yaşıyormuşsunuz.Size kolay gelebilir kolay birsey olsaydi suan evli kadinlarin yüzde 70 si bosanmisti
Bana kolay gelmiyor ama emin olun ihanet eden sorumsuz bir adamla ömür curutmekten zor değil.benim takıldıgim boşanınca sanki dünya başınıza yıkılacak gibi bir psikolojide olmanız.ki zaten şuan ayrı yaşıyormuşsunuz.
Çevreyi bu kadar onemsemeyerek baslayabilirsin.herkes yaşadığını bilir.utanacak bişey yapmadin, yapmıyorsun.Evet bu psikolojiden nasil kurtulcam bunun icin konuyu actim
Korkuyu yenmenin tek yolu o Korktuğum şeyin üstüne gitmekBosanmak bu adamla tum bagimi koparmak istiyorum..ama korkuyorum bu korkuyu nasil atlaticam
Hayati bir defa olsun kendiniz icin yasamayi deneseniz?
Nasil yapabilirim
Bana göre bir kadının boşanırken tek gerçek endişesi maddi endişeler olmalı. Kendi hayatımı, çocuklarımın hayatını kimseye muhtaç olmadan devam ettirebilir miyim onu hesap etmek lazım. Bunu halledebiliyorsam geriye kalan hiçbir şey beni endişelendirmez (elhamdülillah öyle de yaptım), başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamayın allah yanımda o bana yardım eder diyin.
Zaten bir yildir ayriymissiniz. Istemediginiz bir adamin soyadini niye tasiyorsunuz. Benim bir cocugum var 22 yasinda babasinin soyadini tasiyor. Simdiye kadarda bir tek sorun cikmadi. Gayet guzel yasiyoruz.Esimle ayrilali bir yili gecti bosanmaya cesaret edemiyorum...
Sevmiyorum istemiyorum bosanmayi düsundüğümde de dünya başima yikilacak gibi oluyor...
Cevreye ne diycem akrabalara ne dicem birde bunun kanuni yönu var soyadim degiscek iş yaptiğim insanlarda bosandigimi bilcekler soyadim çocuklarmla farkli olcak bu durum cocuklarin okulunda hatta her yerde karsima cikcak bosandigimi aciklmk durumnda kalicam..
Esimlede bazen cok iyi oluyoruz bazende cok kotu..
vazgecmisiz birbirimizden sürekli bosanmayida konusuyoruz ama hep erteliyoruz neden kaynaklaniyor olabilir ne yapmaliyim...
Bana yasattiklarini anlatsam niye bugune kadar bosanmadin diyceksinz..
Bagimlilik osikolojisi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?