- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Ayri kalmaya. Evi terketmeye cesaretiniz var ancak sadece kagit uzerindeki medeni durumunuzu degistirmek mi zor. Bence sizi anlamak zor!Lutfen daha nezaketli olur musun...
Burda bosanmamak icin ne yapabilirim demiyorum..bosanmak istedigimi ama yapmaya cesaret edemedigimden söz ediyorum olgunca gercekci onerilerinizi almak istiyorum
Ne evli kalmaya ne de bosanmaya cesareti yok konu sahibinin.Genelde çok nezaketliyimdir hatta buradaki bir çok yorumu çok kırıcı bulurum fakat akla mantığa uymayan boşanmama nedenleriniz karşında sinirlendim. Siz anlatamadığınız sıkıntılarınız karşında soyisim gibi basit bir değişikliği kaldıramıyorsanız asla boşanmazsınız. Umarım mutlu olursunuz ne diyeyim.
ne kadar süre verdin kendine?Basit geliyor olabilir ama oyle degil en basidinden bosandiktan sonra isyerimin vergi levhasini bile degistirmem gerek daha bunun b8r cok sey
Ayri kalmaya. Evi terketmeye cesaretiniz var ancak sadece kagit uzerindeki medeni durumunuzu degistirmek mi zor. Bence sizi anlamak zor!
Boşansan seni öldürecek olan tehditler yağdıran koca bu değil mi? 2. çocuk doğsun boşanıyodun hani? Kaç aylık oldu? Para vermez size bakmaz diye
Ne cok seviyorsunuz yardimci olmak yerine kalp kirmayi
Bosanmak icin ugrastgimi cesaret edemedigimi bu korkudan nasil kurtulcagimi soruyorum farkinda misin
Evet elestrilecek bir konu gordum mu duramam. Hangi konuda yardim istiyorsunuz anlamadigim icin yardimci olamadim maalesef. Ne esimle ne esimsiz diyorsunuz. Esinizle barisin desem. Bana sunlari yapti bunlari yasatti diyeceksiniz. Bosanin desem toplum baskisi bilmem ne diyosunuz zaten. Eee su anki halinizden de memnun degilsiniz ki buraya konu aciyorsunuz. Ne diyelim. Siz soyleyin ben sizin hosunuza gidecek mesaji yazayim.Yardimci olmak icin degilde sirf elestrmek icin yazmişsin...hala ayni evimde yasiyorum
Evet elestrilecek bir konu gordum mu duramam. Hangi konuda yardim istiyorsunuz anlamadigim icin yardimci olamadim maalesef. Ne esimle ne esimsiz diyorsunuz. Esinizle barisin desem. Bana sunlari yapti bunlari yasatti diyeceksiniz. Bosanin desem toplum baskisi bilmem ne diyosunuz zaten. Eee su anki halinizden de memnun degilsiniz ki buraya konu aciyorsunuz. Ne diyelim. Siz soyleyin ben sizin hosunuza gidecek mesaji yazayim.
Soyleyecek sozum yok demenin baska bir sekli mi bu? Anlayacagim dilde anlatinda anlayalim. Saldirdiginiza gore aslinda pek de dogru anlamisim. Cevabim da pek isinize gelmemis. Hadi benim anlamam kit. Peki benim gibi dusunen hamile olmayan diger arkadaslar hangi sebepten anlamamis olabilir. Elestrilince insanlara salak muamelesi yapmak da hayati uzerinde hicbir kontrolu olmayan size yakisirdi!!!Hamilelikten sanirim!!! Pek anlayamiisin
Korkularınızı anlıyorum, maddi sıkıntınız olmasa çevre baskısı olmasa bile boşanmak büyük bir travma ruhsal olarak kolay değil. Ben de boşanırken acı çektim bunun tarifi yok içim yangın yeri gibiydi ama inanın hiçbiri kötü evliliği sürdürmekten daha zor değildi çünkü huzurumu geri kazanmıştım. Allah sizin de yüreğinizi ferahlatsın işlerinizi kolaylaştırsın inşallah.Maddi sktilari atlattik sukur
Korkularınızı anlıyorum, maddi sıkıntınız olmasa çevre baskısı olmasa bile boşanmak büyük bir travma ruhsal olarak kolay değil. Ben de boşanırken acı çektim bunun tarifi yok içim yangın yeri gibiydi ama inanın hiçbiri kötü evliliği sürdürmekten daha zor değildi çünkü huzurumu geri kazanmıştım. Allah sizin de yüreğinizi ferahlatsın işlerinizi kolaylaştırsın inşallah.
Şahsi çıkarınız varsa ve eşinizin itibarı zedelenmiyorsa, soyadını kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama es dost 1 senedir duymadi mi ayri oldugunuzu? Ayrica 1 senedir ayri yaşadığınız biriyle nasil bir iyi bir kötü olabiliyorsunuz? Gorusme sebebiniz ve sıklığı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?