Eşimden ayriyim ama boşanmaya korkuyorum

Lutfen daha nezaketli olur musun...

Burda bosanmamak icin ne yapabilirim demiyorum..bosanmak istedigimi ama yapmaya cesaret edemedigimden söz ediyorum olgunca gercekci onerilerinizi almak istiyorum
Ayri kalmaya. Evi terketmeye cesaretiniz var ancak sadece kagit uzerindeki medeni durumunuzu degistirmek mi zor. Bence sizi anlamak zor!

Ne evli kalmaya ne de bosanmaya cesareti yok konu sahibinin.

Basit geliyor olabilir ama oyle degil en basidinden bosandiktan sonra isyerimin vergi levhasini bile degistirmem gerek daha bunun b8r cok sey
ne kadar süre verdin kendine?
iş güç çocuklar çevre bahane mi?
yani bize istediğini söyle de kendini kandırma.
evrak işleri, dedikodu boşanmaya engel değil.

zaten bir yıldır ayrısın ya yedi kat sülalen duymuştur, dedikodular dönüyordur merak etme.
sadece sana söylemiyorlar.

Boşansan seni öldürecek olan tehditler yağdıran koca bu değil mi? 2. çocuk doğsun boşanıyodun hani? Kaç aylık oldu? Para vermez size bakmaz diye mi korkuyosun?

Zaten ayrısın. Boşanmak protokol gibi kalmış arada.

Yardimci olmak icin degilde sirf elestrmek icin yazmişsin...hala ayni evimde yasiyorum
Evet elestrilecek bir konu gordum mu duramam. Hangi konuda yardim istiyorsunuz anlamadigim icin yardimci olamadim maalesef. Ne esimle ne esimsiz diyorsunuz. Esinizle barisin desem. Bana sunlari yapti bunlari yasatti diyeceksiniz. Bosanin desem toplum baskisi bilmem ne diyosunuz zaten. Eee su anki halinizden de memnun degilsiniz ki buraya konu aciyorsunuz. Ne diyelim. Siz soyleyin ben sizin hosunuza gidecek mesaji yazayim.

Hamilelikten sanirim!!! Pek anlayamiisin

Bu klişe sözden pek hoşlanmıyorum ama bir psikoloktan destek alın. Anlattığınız gerekçeler korku bile sayılmaz. Endiseleriniz olabilir ama siz zaten bir çok şeyi aşmışsınız. Esinizin ertelemesi yine onun boyunduruğu altında kalmanız icin olabilir. Buna izin vermeyin.

Hamilelikten sanirim!!! Pek anlayamiisin
Soyleyecek sozum yok demenin baska bir sekli mi bu? Anlayacagim dilde anlatinda anlayalim. Saldirdiginiza gore aslinda pek de dogru anlamisim. Cevabim da pek isinize gelmemis. Hadi benim anlamam kit. Peki benim gibi dusunen hamile olmayan diger arkadaslar hangi sebepten anlamamis olabilir. Elestrilince insanlara salak muamelesi yapmak da hayati uzerinde hicbir kontrolu olmayan size yakisirdi!!!

Maddi sktilari atlattik sukur
Korkularınızı anlıyorum, maddi sıkıntınız olmasa çevre baskısı olmasa bile boşanmak büyük bir travma ruhsal olarak kolay değil. Ben de boşanırken acı çektim bunun tarifi yok içim yangın yeri gibiydi ama inanın hiçbiri kötü evliliği sürdürmekten daha zor değildi çünkü huzurumu geri kazanmıştım. Allah sizin de yüreğinizi ferahlatsın işlerinizi kolaylaştırsın inşallah.

Senin yaptigin kendine eziyet etmek. Millet ne derse desin bu hayat senin hayatin onune bak. Ayrica artik o kadar cok bosanan var ki eskisi kadarda anormal karsilanmiyor bosanma. Kendini ve cocuklarini dusun o adama da seni daha fazla asagilamasi icin firsat verme. Allah uardimcin olsun.

Tipik mahalle baskısı yaa gerçekten zor allah yardimcin olsun eğer ki şiddet hakaret varsa tabi ki boşan

Nasil atlattin bu sureci

Boşandım. Çocuğumla soy adım farklı. Dulum. Kime ne bundan! Dört duvar arasında yaşadığım sıkıntımı onlar mi çekmiş. Keyiften, g.tme rahatlik mi battı da boşandm. Veyahut rahatlıktan boşandım, kime ne !! Allah aşkına hikaye kısımlarını geçin. Korkunuzla yüzlesin. Az da cesaretli olun. İnan ki sizin sandığınız kadar zor değil...

Şahsi çıkarınız varsa ve eşinizin itibarı zedelenmiyorsa, soyadını kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama es dost 1 senedir duymadi mi ayri oldugunuzu? Ayrica 1 senedir ayri yaşadığınız biriyle nasil bir iyi bir kötü olabiliyorsunuz? Gorusme sebebiniz ve sıklığı nedir

Elalem gelip eşinle aranı düzeltiyor mu eşin seni aşağıladığında seni savunuyor mu yada aldatıldığında eşine hesap soruyor mu Hayır. O halde neden elalemi putlaştırıp da onlara göre hareket ediyorsun. Bak canım eşin seni sevmiyor ve istemiyorsa ağzınla kuş tutsan daha itici olursun
Kendine bunu mu layık görüyosun
1 sene sallantıda iyice laçkalaşmadı mı yol ver gitsin. Adam acele etme boşanmak için diyomuş neden nafakayla mahkemeyle uğraşmasın rahatça yesin haltları. Onu öyle bi sürece sok ki feleği şaşsın. Ödül gibi daha yanında duruyorsun.

Bizim hayatımızın her anına karar veren bir el alem tanrısı var demişti biri çok hoşuma gitmişti
Konu sahibi o el alem sen evliliğinde aglarken bir mendil vermiş miydi sen onları bu kadar takiyorsun

Kendi evimde yasamaya devam ediyorum.. aramizin bozuk oldugunu ayri oldgnuzu biliyorlr ama barisiriz adam uslanir akillanir diye dusunuyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…