Eşimden ayriyim ama boşanmaya korkuyorum

zaten ayrıymışsın bi sene olmuş. boşansan şimdiye alışmıştın yani.

Gecen yil nafaka baglandi zaten onu oduyor..
Bosanmak duzenimi kurmak icin can atiyorum ama dilekce verecegim zmn cesaretim kiriliyor

Sevmiyorsun istemiyorsun işin gücünde var eee daha Ne.sanane elalemden kim ne derse desin.

Yani size zorluk çektiren boşanmayı düşündüren adamın soyadını taşımak ne kadar hoş bilemedim
Bu tür durumlarda genel olarak biz bayanlar kendi soyadımızı isteriz , çocuklarınıza bu durumu bir uzman yardımında anlatırsınız eğer çok fazla etkileneceklerini düşünüyorsanız ki ayrı yaşıyorsanız Zaten çocuklarınız bu durumu kabullenmiş olmalı

Ne yapabilirim ki

Hepimiz herkes kabullendi..onu soyadini tasimk istdigimden degil cocuklarla soyadim farkli olacagi icin takiyorum..bide resmi evraklarda bir cok yerde düzeltme yapmm gerektgi gibi seyler gozumde buyuyor .sanki daha bi yalniz hisseticm kendmi

Hepimiz herkes kabullendi..onu soyadini tasimk istdigimden degil cocuklarla soyadim farkli olacagi icin takiyorum..bide resmi evraklarda bir cok yerde düzeltme yapmm gerektgi gibi seyler gozumde buyuyor .sanki daha bi yalniz hisseticm kendmi
Yok öyle düşünmeyin yeni hayatınız olacak bir gününüzü alır toplamda bilmeden konuşuyor diye düşünmeyin ben 2013 yılında boşandım şuan ikinci evliliğimi yaptım yani gözünüz de büyüyen o işleri birinci evlendiğimde sonra boşandığımda bir de şimdi tekrar yaptım. Bunlar bahane olarak geldi bana sanki

Bilmiyorum korktugum icin bunlari bahane ediyorum sanirim

Yeni evliligin nasil ne mutlu musun

Yeni evliligin nasil ne mutlu musun
Tabi ki şükürler olsun çok mutluyum hayatım düzene girdi ailem mutlu ben mutluyum , gerek Yok bence kendine acı çektiriyorsun seni bu hale sokan bir adam için biraz cesaret et ve boşanma davasını aç sonrada kendi soyadını al bak nasıl güvenin gelecek

Ya arkadasim amma abartmissin. Benim gibi yurtdisi dergilerde makalelerin mi var da kariyerin icin bes para eymezin soyadini tasiyorsun. Ne de duzeltme yapicaksin? bi nufus kagidini degistireceksin bir de bankalari arayip durumu bildireceksin. abartma ya.
Cok mu lazim soyadi. Asil bir aileden mi, pasazadelerden mi? Cocuklarla farkli olsa ne olur? Benim farkli. Kimseye de birsey oldugu yok. Bunun icin 5 para etmezin soyadini boynumda tasiyamam ben.

psikolojik destek alabilirsiniz
eşinizle birlikte gidin

Soyadı ile tek dert eşinin kullanmana izin vermesi halinde değişmiyor ki zaten... Sadece nüfusundan çıkıyorsun.

Disardan bakinca oyle gelebilir..

Ne alaka en basidinden is yaptigim firmalarda bile soyadim degiscek ister istemez bir cok kisiye bosandigimi duyurmus olucam..disardan gorundugu gibi kolay degil kolay olsaydi veya bana kolay gelsiydi..acacagim baslik bosandim ve coo huzurluyum olurdu

hiç sevmem böyle sürüncemeli işleri... ya ayrıl kendi yolunu çiz ya da kocanla barış onun kurallarını kabul et huyuna suyuna git. böyle olmaz...

Bu arada ben bosandim. Herkesin ogrenmesi de sorun olmadi. Bisanan o kadar cok ki. Ben sorun etmedim cunku yurutmemek icin ugrasan o dusunsun. Bosanmak da ayip degil.

Ya o zaman neden konu actiniz anlamadim.bu tecrubeyi yasamis insanlar size dusundugunuz kadar zor olmadigini soyluyor.siz azarlayip duruyorsunuz.ne duymak istiyorsunuz anlamadik ki?elalem ne der diyosunuz.madem baska insanlarin laflarini cok takan birisiniz burda size zor olmayacagini soyleyen arkadaslarin laflarini da takin madem.bu sefer lehinize davranmis olursunuz.

İlk siz boşanmayacaksınız bu işlemleri ilk siz yapmayacaksınız , geçen sayfalarda da söyledim sizin gözünüzde büyüttüğünüz işleri herkes yapıyor.
Boşandığınız öğrenilsin ne olacak utanılacak bir durum mu ?
Böyle de ne olduğu belli değil daha utanç verici değil mi sizcede ?
O kadar kolay değilse boşanmayın o zaman kalsın soyadı tam da sizin istediğiniz gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…