eşimden ayrıyım :((

doğrudur bende de hata var muhakkak. ama ben zaten her gidere ortak oldum. ama paran varsa sen varsın olayı olduğu için bunu kabul edemiyorum. yani beni paraya tercih ettiğini düşünüyorum

ben eşiniz haklı demiyorum.fakat bi kendinizi onun yerine koyun.yeni evlisiniz ki busüre daha 9 ay ve siz paranızı ondan esirgiyosunuz.benim param senin paran olayına giriyosunuz. e adam ne yapsın şimdi.bir mantıklı düşünün.evt kullandığı kelime dogru degil yanlış tabi.fakat bunu siz başlatmışsınız.

merhaba ben 9 aylık evliyim. eşim de ben de çalışıyorum. sorunum eşimin maaşıma çok karışması. evdeki tüm masraflara ortak olduğum halde geriye kalan maaşımdan yaptığım harcamalara çok karışması beni çok kırdı. bu yüzden kavga ettik ben de madem öyle maaşıma karışma dedim o da öyleyse boşanalım dedi. bu beni daha da çok kırdı. şimdi ise beni sevmediğini düşünüyorum. çünkü maaşını ortaya koymazsan sen yoksun diyor. bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum. olay çok büyüdü aileler araya girdi. onun ailesi de aynı şeyi söylüyor maaşını verecek diyorlar. 18 gündür ayrıyız. bana bir akıl verebilir misiniz?

eşinde maaşını ortaya koyuyorsa sende koyacaksın bu bu kadar basit herşey ortak

Eşinizle severek mi evlendiniz? Yoksa kayınvalide adayı çalışan gelin isterim diye yollara mı düştü? Eğer 2. seçenek doğruysa yapacak ve değişecek birşey yok. Severek evlendi ve bu sorunu yaşıyorsanız açık açık konuşmakta sizi bugünlere ailenizin getirdiğini ve onlara harcamanızda bir sıkıntı olmadığını söyleyin.:31:

Diğer arkadaşların yazdığı gibi bende eşinizin sizin paranız için evlendiğini düşünüyorum. Ayrıca bu zamanda ki büyüklere şaşırdığımı da belirtmeden geçemeyeceğim. Orta yolu bulalım, barıştıralım diye düşünmeleri gereken yerde yangına körükle gidiyorlar. Allah yardımcınız olsun..

Burada anlatılan olaylara birebir şahit olmuyoruz. Tamamen anlatıldığı kadar yorum yapıyoruz. Umarım yanlış yönlendirmiyoruzdur ve de zan altında kalmıyoruzdur. Yine de demeden edemiycem böyle kılıkırk hesapla evlilik olmaz. Başından sorun varmış. Borç bitene kadar hesaplar ayrı, kalan paraya karışılmayacak. Normal statüdeki evliliklere tamamen ters bence. Genelde kim ne kazanırsa giderlerden sonra ortak yatırım ne ise o yapılır. Benim param senin paran madde kavramı evliliğe girince sonu gelmez.

avukat arkadaşlar varsa lütfn hukuki bilgi verebilir mi? eşimle maaşıma çok karıştığı için beni evden göndermesi suretiyle ayrıldık. maaşımı vermezsem beni boşayacağını söyledi. ayrıca bu konu geçene kadar evdeki tüm giderlere ortak oluyorduk, eşyayı ya ortak aldık hala beyaz eşyanın taksitini ödemekteyim. evin giderlerini ödedikten sonra maaşımdan kalan bir kısımla aldığıma verdiğime karışmak suretiyle hakaratlare maruz kaldım. ailemin yanında illa maaşı ortaya koyacak yoksa boşanacağım dedi. şimdi dava açmak istiyorum ama dilekçeye nasıl yazdırmam gerektiği konusunda lütfen yardımcı olur musunuz? yanlış anlaşılmak istemiyorum ben maaşımı ortaya koyarım koydum da ama bu şekilde iyi niyetim suistimal edildi ve şimdi benimle maaşım olduğu için evlendiğini düşünüyorum. haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum lütfen konunun başını da okuyup bilgi verir misiniz?

erkek evlenince söyle bir mantık oluyor maaş kartım ikiye çıktı oleeyyyy :1::1: sen parayı vermeyince hayal kırıklığı olyur tabıki:1::1:

bizde yasadık aynı sorunu 4 yıl önce ben kartımı verdim ama internetten ne çekiyo ne çekmiyo hep kontrol ederdim. aldığımla kavga ederdi karısırdı o altın alır gelirdi vs vs.

sonuç kardesine hesabımızdakı 1,5 milyarı vermiss bedelinide almıs güya o gün kavga ettim sen benden izinsiz veremessin dedim kartımı aldım

sonra ben maasımı altın hesabına yatırdım biriktirdim oda harcama ları yaptı yetmediğinde bende verdim tabı

erkek mantığı dediki oh ne iyi sen altın al ben parımı harcıyım bende dedimki ya sen ne saçmalıyorsun seninki biriksin benimki harcansın sonuçta alie değilmiyiz ne fark eder dedim

sonra eşim kardesine kedi çekti benden habersiz o gün bir kavga daha daha para yok sana dedim erkeksen evi geçindir çok sıkıntıya girdi 1 lira harcamadım krediyide ödedi ev krasınıda çok daralınca ben market masrafını aldım ama işte bu süreçte benim artık aldığıma karısamaz oldu ilk zaman izinsiz bisi alamazken simdi sormuyorum oda gülüp geçiyor bana.

sonuç su anda benim düğün altınlarım ve birikimimle 60 milyorım var. onunsa sevgili kardesinden alacağı 35 milyarı .

su an kredisi devam ediyor ben süre verdim parayı ayıp gelmezzsen okul bitince bizde biteceğiz ayrılacam dedim kardesine ben çocğmn hakkının yedirmem dedim . oda

tamam söz verdi alacak sonrada para olayına karısmayacak . simdi bendekiyle ev bakıyoruz . ben biraz sıktım canım 4 yılda ev düğn ve bu kadar birikim bide sıfır araba aldık 30 milyara . aşırı açılmayınca birikiyor yanı .

mantık su erkek rahat rahat sallamak istiyor kardese anneye babaya sıkıstımı para vermek istiyor senin maasını niye istesin o zaman dimmi sen vermeyince millete veremiyor canı sıkılıyor ama bunlar geçiyorrrr:1::1::1:

evdeki paranin birlesik kullanilmasindan yanayim ben.
Ödenecekler ödenir, kenari konulmak istenen para konulur ve harcamk icin ayrilian para herkes kendisi dikkat edipte harcar. Esinizin ama bu konu yüzünden bosanalim demesi cok sacma herhangi bir sebep ariyormus gibi...

Heleki para konusu yani ne olaylar var bosanmak icin ne sebepler var, bu bosanalim demek icin bir sebep degil...
Maddi özgürlügünüz var , teekrar konusup cözmeye calisin baktiniz halen ayni kararda hayatinizda yeni bir yol cizmeye baslayin derim o zaman!

erkek evlenince söyle bir mantık oluyor maaş kartım ikiye çıktı oleeyyyy :1::1: sen parayı vermeyince hayal kırıklığı olyur tabıki:1::1:

bizde yasadık aynı sorunu 4 yıl önce ben kartımı verdim ama internetten ne çekiyo ne çekmiyo hep kontrol ederdim. aldığımla kavga ederdi karısırdı o altın alır gelirdi vs vs.

sonuç kardesine hesabımızdakı 1,5 milyarı vermiss bedelinide almıs güya o gün kavga ettim sen benden izinsiz veremessin dedim kartımı aldım

sonra ben maasımı altın hesabına yatırdım biriktirdim oda harcama ları yaptı yetmediğinde bende verdim tabı

erkek mantığı dediki oh ne iyi sen altın al ben parımı harcıyım bende dedimki ya sen ne saçmalıyorsun seninki biriksin benimki harcansın sonuçta alie değilmiyiz ne fark eder dedim

sonra eşim kardesine kedi çekti benden habersiz o gün bir kavga daha daha para yok sana dedim erkeksen evi geçindir çok sıkıntıya girdi 1 lira harcamadım krediyide ödedi ev krasınıda çok daralınca ben market masrafını aldım ama işte bu süreçte benim artık aldığıma karısamaz oldu ilk zaman izinsiz bisi alamazken simdi sormuyorum oda gülüp geçiyor bana.

sonuç su anda benim düğün altınlarım ve birikimimle 60 milyorım var. onunsa sevgili kardesinden alacağı 35 milyarı .

su an kredisi devam ediyor ben süre verdim parayı ayıp gelmezzsen okul bitince bizde biteceğiz ayrılacam dedim kardesine ben çocğmn hakkının yedirmem dedim . oda

tamam söz verdi alacak sonrada para olayına karısmayacak . simdi bendekiyle ev bakıyoruz . ben biraz sıktım canım 4 yılda ev düğn ve bu kadar birikim bide sıfır araba aldık 30 milyara . aşırı açılmayınca birikiyor yanı .

mantık su erkek rahat rahat sallamak istiyor kardese anneye babaya sıkıstımı para vermek istiyor senin maasını niye istesin o zaman dimmi sen vermeyince millete veremiyor canı sıkılıyor ama bunlar geçiyorrrr:1::1::1:

Biz kadınlar hepimiz aynıyız,birde erkekler çözse bizi,kendilerde çok rahat eder ama.....

Maaş kartı için kavga eden bir erkek kartı eline geçirince rahatça harcama yapar,

Ama maaş kartı için kavga eden ve kartı geri alan bir kadın mutlaka birikim yapar ve sonuçta ailesi için ev veya araba alır.

Gördüğüm bütün kadınlar aynı ama erkekler nedense bu kadar iyi olduğumuzu kabul etmek istemezler.

Back
X