Daha 6 aylık evliyim. Eşim bu sabah mynette erotik 6 7 tane fotoya bakmış aynı kişiye ait. Yıkıldım resmen. Aradı bunu nasıl yaparsın dedim gayet sakin kıskandın mı diye sordu? Bu iğrençliğimi kıskanıcam dedim. Ben miyim iğrenç dedi. Bir anlık merakla baktım dedi. Kapattım. Sonra tekrar konuşuk. Çok bağırdım hani sen dişi sineğe bile bakmazdın dedim hani yapanları kınıyordun ne oldu dedim. Ee bu zamana kadar baktım mı, istersen eve gelmeyim bu gece dedi. Sebebi ne dedim ben miyim beni beğenmiyormusun dedim. Bunu yapmanın bir sebebi var dedim. Evet dedi var. Eğer sen bana kalkıp sabahları bir kahvaltı hazırlasan beni işe göndersen bende bakmazdım bu sabah bunlara dedi. Ben sana her arkamı döndüğümde sen benim arkamdan iş mi çevirceksin dedim. çünkü her onu bıraktığımda oyun oynuyor buluyorum. Ve oyun oynamasını istemiyorum. Ama yok vazgeçiremedim. Azarladım bayağı çok kötü hissediyordum sinirliydim. Özür diledi ama özür dileyince geçiyor mu? Bana yaptığı saygısızlığı gideriyor mu? Akşama uzun uzun bu konuyu konuşucaz dedim. Daha gelmedi mesai kaldı? Sizce ne yapmalıyım?