• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden beklemezdim

anlayamadığım çıplak resimler karın mı doyuruyomuş:1: :40:

Ben de aynı şeyi düşündüm...:9:
O baktığı erotik görüntüdeki bayan monitörden çıkıp kahvaltı mı hazırlamış beyefendiye ???
Kahire nin morgülü diye bir film izlemiştim..O aklıma geldi birden...İzleyenler bilirler...:68:

Son düzenleme:
Ben de aynı şeyi düşündüm...:9:
O baktığı erotik görüntüdeki bayan monitörden çıkıp kahvaltı hazırlamış beyefendiye ???
Kahire nin morgülü diye bir fil izlemiştim..O aklıma geldi birden...İzleyenler bilirler...:68:

:9:yani adam çok saçmalamış,kendini küçük düşürmüş.

ben interneti yasssakladım benimkine :27:
ne kaa komik dimi :27:
işte züğürt tesellisi benimki :57:

istemiyorum kardeşim yaaa,bakılmayacak,izlenmeyecek,hislenilmeyecek!..
o kadar :95:

Son düzenleme:
Çok normal birşey bu :) Bence hiç demeseydiniz daha iyiydi..Ama denemizde tek fayda şu olmuş :)))) Eşiniz kahvaltı isteğini ancak söyleyebilmiş:) Güldüğüme alınmayın sakın..Sadece çok normal bir durum olduğu için ve sizin gönlünüz rahat olsun diye gülümsedim:)

Antalya'da mesela çok fazla fıstık gibi rus hatunlar var bilirsiniz:)) Benim adam da çaktırmadan bakmak için yırtınırdı resmen :) Ben anlardım :) Kıskancım diye belli etmeden bakardı :) Sonra başka bir yol izledim..Ve birgün karar verdim kıskanmayacağım diye..Ve yine birgün gezerken offf hatuna bak dedim :1: o da gayet rahat baktı..Sonra dedim aşkımmm baksana yaaa gözümüz bayram etsin gözün herkesi görür , gönlün beni görür dedim :)) ve o huyumu aştıkça baktım ki bizim ki artık bıktı bakmaktan ve uzaktan gordugu o rus kadınlara bakmak cazip gelmıyor artık..kıskanclıgımdan dolayı o kadınları ona cazipleştiren bendim cunku:) artık normal bakıp gecıyoruz..incelemiyor bılee:)):60:

Son düzenleme:
Bence de abartmayın öyle gezinirken filan görüp bakmıştır... Bende bakıyorum eşimede gösteriyorum ya üzerindeki çok güzeldir ya fizigi güzeldir çagırp bak bak ne güzel kız yada üzerindekide güzelmiş derim ;ama kendime güvenim tam, eşiminde öyle gözü dışarıda biri olmadıgını bilirim...Seni begenmese zaten seninle evlenmezdi çok saçma bir soru ki daha 6 aylık evliymişsiniz. Öyle oyun oynuyor filan diyede takma erkekler belli bir yaşa kadar çocuk gibidirler sonra sıkar evden kaçırırsın o olur yani...Yeni evli sendromları sizinkisi biraz daha sakin; gördün madem şakayla karışık akşam geldiginde laf sok ufaktan.

yaa hakkaten yazık korkudan kahvaltı verseydin bakmazdım diye nasılda saçma bir savunma yapmış...
:1::1::1::1:

Kendi kendime kafamdan hemen bir senaryo uydurdum..:17:

Sen de pc den erotik erkek resimlerine,özellikle aynı adamın resimlerine bakarmışsın,ama eşine de bilerek yakalanırmışsın,adam isyan ettiğinde de " eee napalım sen işten gelirken her gün bana çiçek alıp gelmiyorsun,karıcığım bu akşam da yemekleri ,evin temizliğini ben yapayım demiyorsun o yüzden ben de baktım..Kıskandın mı yoksa desen yüzünün şekli ne hal alırdı,ne düşünürdü acep :9: :9:

Kendi kendime kafamdan hemen bir senaryo uydurdum..:17:

Sen de pc den erotik erkek resimlerine,özellikle aynı adamın resimlerine bakarmışsın,ama eşine de bilerek yakalanırmışsın,adam isyan ettiğinde de " eee napalım sen işten gelirken her gün bana çiçek alıp gelmiyorsun,karıcığım bu akşam da yemekleri ,evin temizliğini ben yapayım demiyorsun o yüzden ben de baktım..Kıskandın mı yoksa desen yüzünün şekli ne hal alırdı,ne düşünürdü acep :9: :9:

Allah iyiligini versin emi çok güldüm yaafff:84::84::84::84:yapmak lazım hakkaten :60::60::60:

sen bana kahvalti hazirlamadin beni ise gecirmedin, mynetten kadinlara baktim...suclusu sensin...
bir sonraki konusmasi ise ''bana aksam yemegi hazirlamadin ustune bir guzel cay demleyip icirmedin, seni aldattim suclusu sensin'' olmasin sakin dikkat edin...
esinizin bahanesi o kadar komik ki yani o an uyduruverdigi nasil da belli :34:

sen bana kahvalti hazirlamadin beni ise gecirmedin, mynetten kadinlara baktim...suclusu sensin...
bir sonraki konusmasi ise ''bana aksam yemegi hazirlamadin ustune bir guzel cay demleyip icirmedin, seni aldattim suclusu sensin'' olmasin sakin dikkat edin...
esinizin bahanesi o kadar komik ki yani o an uyduruverdigi nasil da belli :34:

hoş,dikkat etse neyi ne kadar takip edilebilir..

hoş,dikkat etse neyi ne kadar takip edilebilir..

orasi da dogru...
en azindan hareketlerindeki degisiklikleri, telefonla bilgisayarla hasir nesir olma zamaninin artmasini, eve gec gelip gelmedigine falan dikkat etse anlasilabilir canim...
erkekler aldattiklarini cok saklayamiyorlar ne de olsa, beceriksizler mutlaka bir yere bulastiriyorlar... :27:

orasi da dogru...
en azindan hareketlerindeki degisiklikleri, telefonla bilgisayarla hasir nesir olma zamaninin artmasini, eve gec gelip gelmedigine falan dikkat etse anlasilabilir canim...
erkekler aldattiklarini cok saklayamiyorlar ne de olsa, beceriksizler mutlaka bir yere bulastiriyorlar... :27:

önceki bir iki sayfayı okudun mu bilmiyorum,ben de internetin ne kadar baştan çıkarıcı olduğundan söz etmiştim,erkekler için..

ve evet,beceriksizler allahtan :27:

valla karı-koca ilişkisindeki bu kahvaltı olayıda çok abartılıyo bence bizim toplumda, napıyosunuz kahvaltıda gözleme mi yapıyosunuz anlamıyorum ki, kahvaltılık zaten dolapta hazırdır, peynir zeytin, bal vs.., koyulur bi kahvaltı ünitesine 6 lı kabı olan mesela... adam onu çıkartır, ekmek çıkartır, kettle lada sallama çay bi bardak... al sana kahvaltı... zaten kimsein öyle uzun çay sefası yapcak vakti olmuyo sabah demleme çay içsin... öyle uzun çok çeşitli kahvaltı sefası haftasonu mümkün olabilir ancak, o zaman gözleme yaparsınız vs..
gerçi erkekğin derdi muhabbetse bilemem, o zaman feryadına kulak vermek lazım,:27: ama derdi sadece karın doyurmaksa, tek hareketle kahvaltı ünitesini çıkarcak dolaptan, çıkarsın yesin, çok pratik, ergomonik, fonsyonel vs..
:27::27::1::1:
Biz kadınlar olarak, çocuklarımıza oğllarımıza kızlarımıza veriyoruz gazı, öyle yapılır böyle yapılır, saçma kurallar yığını, bu kurallara uycan, kocana böyle yapcan, yok ben babana nasıl yapıyodum bak seninde karın böyle yapmalı vs... sonra böyle bi bardak çayda fırtına kopar işte...:27::27:

Son düzenleme:
Kahvaltı meselesinde adam haklı.Bu olayı fırsat bilip konuyu ortaya atmış.Bu da eşinin kendisini uğurlamamasından rahatsızlık duyduğunu gösteriyor.Ne demiş atalarımız ?

Ağustostan sonra ekilen darıdan,kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez.

Bir kadın,özellikle de çalışmıyorsa kocasını giderken uğurlamalı,gelirken karşılamalı.
İstisnalar vardır elbette.Kadının mesaisi olabilir veya hastadır veya gece bebeğine bakıp uyumamıştır vs...
Bunlar haricinde,evliliğin selameti için,eşler birlikte uyuyup birlikte uyanmalılar.

Kahvaltı meselesinde adam haklı.Bu olayı fırsat bilip konuyu ortaya atmış.Bu da eşinin kendisini uğurlamamasından rahatsızlık duyduğunu gösteriyor.Ne demiş atalarımız ?

Bir kadın,özellikle de çalışmıyorsa kocasını giderken uğurlamalı,gelirken karşılamalı.
İstisnalar vardır elbette.Kadının mesaisi olabilir veya hastadır veya gece bebeğine bakıp uyumamıştır vs...
Bunlar haricinde,evliliğin selameti için,eşler birlikte uyuyup birlikte uyanmalılar.

Kesinlikle katılıyorum.Tamam bu bir bahane olamaz ama adam ilgi bekliyor bu aşikar.

evet haklısn arkadaşm sana katılıyorm ama kadınlar içinde yeri geliyor bazen bu düzene uyamıyor olabilirsn...buda adamın fırsat kollamasını gerektirmiyor!

Evet eşi söylememiş ama epey dert etmiş. Bence de hazırlanmalı o kahvaltı.Ama aslında kahvaltıyla hazırlamadığı için bakmamış adam o resimlere. Aslında bakmışsa da böyle abartılacak bi durum yok.

Back
X