Kesinliklee dogru tespitSen bilinçli olarak eşini annesine karşı doldurmak istemişsin, bak ben ne kadar ince düşünceliyim, ben olsam torunumu ararım, senin annen düşüncesiz, bak beni de üzüyor vs. Şeklinde saçmalıklar zincirini eşinin boynuna dolamışsın...
Eşinin sana olan sevgisini kusura bakma ama kötü yönde kullanmaya çalışmışsın ve inan bunun etkilerini daha çok yaşayacaksın maalesef
Arayi acma ya calistim demissin baska yorumunda kendi kendinle celisiyorsun nabza göre serbet sana destek verene demi ama hakliyim destek vemeyene evet yaaa hataliyim ooooo iyi islerAynen katılıyorum.Dediğim gibi herkes demiş ki birbirine düşürmeye çalışmışsın Üstüne bastıra bastıra diyorum ki
Kayınvalidemle iyiyim neden iyiyken ara bozmaya çalışayım.
46 lık değilim ki
Benim handikapımda bu zaten bir olay varsa ben kapatmayı sevmem daha çok üstüne gider konuşup anlaşmayı yeğlerım.
Maalesef ki ki kotu birşey soylemedığim halde soru sorduğum halde olay buraya kadar gitti.
Arayi acma ya calistim demissin baska yorumunda kendi kendinle celisiyorsun nabza göre serbet sana destek verene demi ama hakliyim destek vemeyene evet yaaa hataliyim ooooo iyi isler
Hahahaa valla hic gülcem yoktu sen bu yazdigin yorumlari oku hepsinde ayri karakter olmussun evettt kaynanamla anlasiriz aile bagi önemlii ondan sonraki baska yorumda ayyy evime giriyorduuuuuu sen baya fesatsin Ayrica kavgaci deilim sadece hadsize haddini bildirmek gibi tatli bi huyum var cicimNe kadar dar düşünüyorsunuz resmen at gözlüğü takmışssınız.
Evet arayı açmayı denedim oldumu yok altlı üstlü olunca olmuyor maalesef.
Kendimle hiçbir zaman çelişmedim ki doğrumu da yanlışımıda görmek açısından herkese uygun yolla cevap verdim.Sizin tavrınız da bir bayanla muhattap olmam ki ,her olaya kavgacı bir tarzla yaklaşırsanız siz de kaybedersiniz.
Dervişin fikri neyse zikri de odur derler.Sizinki de bu hesap.
Hahahaa valla hic gülcem yoktu sen bu yazdigin yorumlari oku hepsinde ayri karakter olmussun evettt kaynanamla anlasiriz aile bagi önemlii ondan sonraki baska yorumda ayyy evime giriyorduuuuuu sen baya fesatsin Ayrica kavgaci deilim sadece hadsize haddini bildirmek gibi tatli bi huyum var cicim
Sen git kocani sisir dadlum benim baska yere yaptigim yorumlar sEni irgalamaz o paylasimdaki kadinin ogluna cirkin demis yengesi düsün sen bu aramadi die kocani yemissin o kadin ne yapsin susup otursunmuŞükürler olsun ben kendimi biliyorum.Size kendimi anlatacak değilim.Siz birşeyleri dert etmişssiniz ama bilemedim.Karakter farkı belkide. Başka yorumlarınıza da bakındım da hep herkese bir ima,herkese bir yorumlar yapmışsınız ona cak lafını oturttur falan.
Bunlar hoş şeyler değil.
Ben beni burda yargılayanlarada çok düzgün cevap verdim.Çizgimden sınırımdan çıkmam ben.
Bence siz de böyle davranın.
İnsanlara karşı daha ılımlı olun.Ortalık karıştırmayın.
Hayırlı günler.
Eh Karakter meselesi.Sen git kocani sisir dadlum benim baska yere yaptigim yorumlar sEni irgalamaz o paylasimdaki kadinin ogluna cirkin demis yengesi düsün sen bu aramadi die kocani yemissin o kadin ne yapsin susup otursunmu
Evet ;
Eşimden beklemeyen hareket diyorum belki de hak ettim bilmiyorum.
Ama benim o nazik saygılı sevgili kocam canım ciğerimden böyle bir hareket görünce
Beynimden kaynar sular döküldü.
Lütfen beni rahatlatın..
Şöyle başlayayım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.
15 gündür yok yazlığına tatike gitti.
Fakat 4 yaşında ki kızımı ne aradığı varr ne de sorduğu şahsen bana garip geliyor.
Ben yeğenlerimin sesini 2 3 günden fazla duymazsam bir garip oluyorken bir
Babaannenin böyle davranması garibime gitti.
Dün öğlen saatlerinde işteyken eşime mesaj attım;
-Neden babaannesi kızımı aramıyor kaç gündür..diye eşim de
-Gelince sorarız.. Diyerek konuyu kapadı.
Ama ben kapamak istemiyordum.
Akşam tekrar açtım evdeyken . Kızım uyuyordu o saatte
yeniden sordum aynı soruyu.
Sormaz olsaydım keşke.
Yüzü değişti konuşması değişti hali tavrı ..
-Dur sen dedi.
Aldı telefonu annesini aradı eşim.
Nbr nasılsın anne ?
Ya (farklı bir isim kullanıyorum) Melteme dert olmuş kızımızı neden aramıyormuşsun ..
Diyince dedim de beynimden kaynar sular döküldü.
Hala da buraya yazınca ellerim karıncalanıyor,avuçlarım terliyor..
Kalbim ağrıyor.
Beni nasıl küçük düşürürsün ki böyle söyleyerek.
Ben eşimle dertleşemeyecekmiyim ?
Dertleşemeyeceksem ki ne zaman onun ailesinden konu açılsa her seferinde anında konu kapanır,
neden evliyiz,neden can yoldaşıyız?
Offfff içim sıkılıyor.
İş te böyle yorumlarınızı bekliyorum.
Şşimdiden teşekkürler
ay ne ilginçsiniz...
benim kayınvalidem 3 yıldır beni sadece 1 kere aradı, bi daha da aramadı.
üstüne bi de eşim benden hep onu aramamı bekler, dillendirmez ama bilirim beklediğini.
siz kendiniz aramayı bırakın, bi de aranmayı bekleyip küsüyosunuz.
fazla değer gördünüz sanırım gelin olarak ki böyle bişeyi sorun haline getiriyosunuz.
ortada sorun falan yok, biraz burdaki gelinlerine işkence eden kayınvalide konularını okuyup şükredin bence...
ay ne ilginçsiniz...
benim kayınvalidem 3 yıldır beni sadece 1 kere aradı, bi daha da aramadı.
üstüne bi de eşim benden hep onu aramamı bekler, dillendirmez ama bilirim beklediğini.
siz kendiniz aramayı bırakın, bi de aranmayı bekleyip küsüyosunuz.
fazla değer gördünüz sanırım gelin olarak ki böyle bişeyi sorun haline getiriyosunuz.
ortada sorun falan yok, biraz burdaki gelinlerine işkence eden kayınvalide konularını okuyup şükredin bence...
ben kayınvalidemi cok aramam. lazım oldukca arar beni. karşılık beklemıom yanı. cocugum olsaydı aramasa cok sorun etmezdim. aaamaaahn boşver. yapcak işin mi yok onla bunla uğraşcan.
İşte fark burda ben hep aranır sorulurum aynı şekilde bende kayınvalidemi ararım.
Aramız da geçen sorunları düzelttik şükür her evlilikte olduğu gibi.
Ama kayınvalide tarafından aranmamak sizce de çok ilginç değil mi?
Yok doldurmadım yanlış anlaşılmasın.Asla da doldurmam... Eğer bir hatası varsa da eşimin görmesini beklerim.
bu beklemiş haliniz mi? iş yerinde msj. üstüne evde dırdır.
siz eşinizi basbaya doldurmaya çalışmışsınız ama adam sizin huyunuzu biliyor ki gaza gelmemiş
Ne alakası var kadın bir soru sormuş.
Belli ki siz kadınlar kocalarınıza birşey sormaya çekinen insanlarsınız.
Hatun bir soru sormuş ne var bunda nerede burda bir kötülük görüyorsunuz?
eşi bas bayağı hata yapmış sonlara doğru bayanın yorumlarına bakarsanız herşeyi halletmişler hatta kaynanası da gelinin yanından olmuş.
Bben hiç bir hata göremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?