Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

Kesinliklee dogru tespit

Arayi acma ya calistim demissin baska yorumunda kendi kendinle celisiyorsun nabza göre serbet sana destek verene demi ama hakliyim destek vemeyene evet yaaa hataliyim ooooo iyi isler

Arayi acma ya calistim demissin baska yorumunda kendi kendinle celisiyorsun nabza göre serbet sana destek verene demi ama hakliyim destek vemeyene evet yaaa hataliyim ooooo iyi isler

Ne kadar dar düşünüyorsunuz resmen at gözlüğü takmışssınız.
Evet arayı açmayı denedim oldumu yok altlı üstlü olunca olmuyor maalesef.
Kendimle hiçbir zaman çelişmedim ki doğrumu da yanlışımıda görmek açısından herkese uygun yolla cevap verdim.Sizin tavrınız da bir bayanla muhattap olmam ki ,her olaya kavgacı bir tarzla yaklaşırsanız siz de kaybedersiniz.

Dervişin fikri neyse zikri de odur derler.Sizinki de bu hesap.

Hahahaa valla hic gülcem yoktu sen bu yazdigin yorumlari oku hepsinde ayri karakter olmussun evettt kaynanamla anlasiriz aile bagi önemlii ondan sonraki baska yorumda ayyy evime giriyorduuuuuu sen baya fesatsin Ayrica kavgaci deilim sadece hadsize haddini bildirmek gibi tatli bi huyum var cicim

Şükürler olsun ben kendimi biliyorum.Size kendimi anlatacak değilim.Siz birşeyleri dert etmişssiniz ama bilemedim.Karakter farkı belkide. Başka yorumlarınıza da bakındım da hep herkese bir ima,herkese bir yorumlar yapmışsınız ona cak lafını oturttur falan.
Bunlar hoş şeyler değil.
Ben beni burda yargılayanlarada çok düzgün cevap verdim.Çizgimden sınırımdan çıkmam ben.
Bence siz de böyle davranın.

İnsanlara karşı daha ılımlı olun.Ortalık karıştırmayın.
Hayırlı günler.

Siz hiç aradınız mi ?

Arayıp siz konustursaydiniz. Amacınız herneyse o , nazik , sevgili kocanizi sinirlendirmissiniz. Haklı.

Sen git kocani sisir dadlum benim baska yere yaptigim yorumlar sEni irgalamaz o paylasimdaki kadinin ogluna cirkin demis yengesi düsün sen bu aramadi die kocani yemissin o kadin ne yapsin susup otursunmu

Sen git kocani sisir dadlum benim baska yere yaptigim yorumlar sEni irgalamaz o paylasimdaki kadinin ogluna cirkin demis yengesi düsün sen bu aramadi die kocani yemissin o kadin ne yapsin susup otursunmu
Eh Karakter meselesi.
Bizim konumuz da haklıyı haksızı ki yok zaten ufak çağlı tartışmamız gün yüzüne çıktı.
Şimdi tavırlarınıza dikkat edin.2 çocuğunuz varmış ama siz çocuk kalmışsınız maalesef.
Yazık...

ay ne ilginçsiniz...
benim kayınvalidem 3 yıldır beni sadece 1 kere aradı, bi daha da aramadı.
üstüne bi de eşim benden hep onu aramamı bekler, dillendirmez ama bilirim beklediğini.
siz kendiniz aramayı bırakın, bi de aranmayı bekleyip küsüyosunuz.
fazla değer gördünüz sanırım gelin olarak ki böyle bişeyi sorun haline getiriyosunuz.
ortada sorun falan yok, biraz burdaki gelinlerine işkence eden kayınvalide konularını okuyup şükredin bence...

İşte fark burda ben hep aranır sorulurum aynı şekilde bende kayınvalidemi ararım.
Aramız da geçen sorunları düzelttik şükür her evlilikte olduğu gibi.
Ama kayınvalide tarafından aranmamak sizce de çok ilginç değil mi?

ben kayınvalidemi cok aramam. lazım oldukca arar beni. karşılık beklemıom yanı. cocugum olsaydı aramasa cok sorun etmezdim. aaamaaahn boşver. yapcak işin mi yok onla bunla uğraşcan.

evet, kvalidenin araması güzel bi inceliktir.
hal hatır sormada "ben büyüğüm herzaman aranan taraf olmalıyım" düşüncesini yanlış buluyorum.
mesela benim annem gelinlerini düzenli olarak arar, çok sık olmasa da.
ama benim kvalidem dediğim gibi 3 yılda sadece bir kere aradı.
çok mutlu olmuştum ama bi daha da aramadı.oysa sadece çaldırsa ben yine çok sevinir ona dönerim.
bunu yapmadığı için benim de içimden gelmiyo, özel günler dışında aramıyorum.

gelelim size...
sizde sanırım karşılıklı arama durumu alışkanlık olmuş.
bu çok güzel.
ama biraz işi prosedüre bağlamışınız sanki.
yani ben olsam aramadı diye eşime söylemem.
ya ben de aramam, ya da samimiyetine güveniyosam arar, hatasını anlamasını sağlarım.
3. kişi olarak eşi karıştırmak çocukça olmuş biraz.
eşinizin tavrı da hoş değil, ama etkiye tepki mahiyetinde.
oyüzden yadırgamadım.

eee resmen kavga çıkarmaya çalışmışsınız. sonuçlarını da haketmişsiniz.

böyle bir sebepten dolayı eşinizi işyerinde rahatsız ettiğine göre fazla boş vaktiniz var. hızınızı alamayıp evde yine şikayete başlamışsınız. ne diyeyim komik şeyler

bu beklemiş haliniz mi? iş yerinde msj. üstüne evde dırdır.

siz eşinizi basbaya doldurmaya çalışmışsınız ama adam sizin huyunuzu biliyor ki gaza gelmemiş

Ne alakası var kadın bir soru sormuş.
Belli ki siz kadınlar kocalarınıza birşey sormaya çekinen insanlarsınız.
Hatun bir soru sormuş ne var bunda nerede burda bir kötülük görüyorsunuz?

eşi bas bayağı hata yapmış sonlara doğru bayanın yorumlarına bakarsanız herşeyi halletmişler hatta kaynanası da gelinin yanından olmuş.
Bben hiç bir hata göremedim...

ee zaten bu sebepten boşanacak halleri yok. tabiki barışacaklar. ama soru sormak başka bişey.kafada kurup kurup iş yerindeki adama msj atmak üsüne akşam konuyu tekrar açmak başka birşey

kvalden aramıyor olabilirde kvaldene karşı kocan seni neden küçük düşürüyor anlamadım.
mesela
öz baban senden para istemiş olsun
eşinde bu durumu tasvip etmeyip sana "baban senden neden para istiyor "desin
2 defa açsın konuyu sen kapadıkça
sende telefonu al eline babana telefon aç
de ki "baba kocama dert olmuş sen neden benden ikide bir para istiyormuşsun" de bakalım nolacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…