yok canım sizde.
Et tırnaktan ayrılır mı bir şey olmaz Allahın izniyle olmasında zaten.
Hani olaya geniş çerçeveden bakınca çok gereksiz olmadı mı sizce de?
Bu bizim hayatımızın tadı tuzu biberi diyorsanız o zaman haklısınız.
En azından eşiniz ve kv kibar insanlar ki olay büyümemiş.
Sorunlu insanlarla böyle bir şey yaşansa herkes eteğindeki taşları dökerdi.
Şanslısınız. Bence eşinizi bir daha basit şeyler için kırmayın...
Bence hata hem sende hemde esinde senin hatan bir kere sormussun esinde cevabini vermis uzatmamaliydin esinin hatasi ise direk annesini arayip senin adini vererek sormasi bi kere benimde basima gelmisti ve seni iyi anliyorum sen dertlesmek amaciyla her konuyu konusmaliyiz mantigiyla soruyosun ama yasadigim icin biliyorum bu konuda yaniliyoruz ailesi soz konusu olunca agizini actirmazlar masum bir soru olsa bile ama kendileri masallah her seye bir kulp bulurlar
Sen bilinçli olarak eşini annesine karşı doldurmak istemişsin, bak ben ne kadar ince düşünceliyim, ben olsam torunumu ararım, senin annen düşüncesiz, bak beni de üzüyor vs. Şeklinde saçmalıklar zincirini eşinin boynuna dolamışsın...
Eşinin sana olan sevgisini kusura bakma ama kötü yönde kullanmaya çalışmışsın ve inan bunun etkilerini daha çok yaşayacaksın maalesef
Konu sahibinin esi de surekli onu tarif ettiginiz sekilde darliyormus. Annen neden kendi kendine konusuyor? diye. Yani daha da alakasiz bir konuda.
Kayinvalide de kendisi aranmayinca olay cikariyormus. Yani konu sahibi aramasa o da oglunu da gelinini de rahatsiz edermis.
Konu sahibi, butunun degerlendirilmedigi mesajlari cok da onemsemeyin. Belki ilk mesajiniza ekleyebilirsiniz bu ayrintilari.
Çok yerinde bir tespit teşekkür ederim.
Benim yaptığım hata bile değil aslına bakarsanız neden diyorum ya yine bana çok yüklenildi burada :)
sorduğum sadece bir lanet olası bir soruydu sadece
e ben bu soruları soramazsam eşimin benım yanımda olmasının ne anlamı kaldı.
E sen benım annem hakkında yıne kendı kendıne ne konuşuyor ne yapıyor vs gibi sorular sorunca ben ustunu kapatıyorum olayın.Aman buyumesın kımse kırılmasın dıye.
Huzur kaçırmak istesem demişler ya benım ıcın huzur kaçırmıssın ara bozmaya çalışmıssın ara bozmaya burdan başlarım.
Ok? Benim derdim değil, sizin derdınızdı.. Aramıs işte. Ok?Ne oldu ;
Dün 3 kere kızımı aramış.
Bende sonra onu aradım,üzgünüm burda telaş derdine düştüm yemek hazır temizlik vs derken sizi unuttum aramam gerekirdi dedi.
Yok anne estğ. dedim bende.
OK?
Konu sahibi cevaplarınıza bakıyorum siz de aranmasanız kırılmaz mısınız diye sorup durmuşsunuz. Kayınvalidenizi çok seviyorsunuz herhaldeBir kaç gün aramaması dahi üzmüş sizi ama sanki özellikle yapıyormuş gibi eşinize sorunca o da tepki vermiş haklı olarak. Son mesajınıza göre de kv.niz çok anlayışlı bir insan. Yani aramamasına takılmanızı haketmemiş.
Biraz rahat olun. Hayat memat meselesi değil. Sonsuza kadar elini eteğini çekmedi ya kadın? Siz yeğenlerinizi aramadan duramıyorsunuz diye kv.niz de öyle olmak zorunda değil. Bu torununu sevmediği anlamına da gelmez.
Endiselenmeyin, yaptiginizda bir sey yok.
Ben de yakin iliskiler ve sik arama taraftari degilim. Ancak olaylari kendi icinde degerlendirmek gerekir.
Karsi tarafin beklentisi bu sekildeyse sizin de beklemenizden dogal bir sey olamaz. Esinize annen bizi hic aramadi! dememissiniz ki, sence neden aramiyor olabilir demissiniz. Bence gayet masum bir soru. Yapici yani, bir sorun mu var diye dusundugunuzu gosterir.
Bir kere mesajda sormussunuz, esiniz de uzun vadeli bir cevap vermis. Yuzyuze sormaniz da cok normal.
Gereksiz yere kadinin yine dirdirci ilan edildigini dusunuyorum. Kocam bana boyle sordu diye baslik acsaniz, yorumlarin cogu ne var bunda adam merak etmis olurdu. Siz kocaniz gibi yapmis olsaniz da cok elestirilirdiniz.
Yalan söylemeyeceğim eskiden sevmezdim çok önceleri de ben buraya konu açtım :)
evime girip çıkmalar vs saçma sapan davranışları olmuştur kayınvalidemin.
Ama ben kin tutan bir insan değilim.Eşini seviyosan annesinide seveceksin lafına da inanan bir insan değilim.
Severim sevmem kimseyi ilgilendirmez ama bu son 1 senedir biraz daha ılımlı olmaya başladı herşey.Benım ona yaptığım gibi bende bir hata görürse alıp benı karşısına konuşmaya başladı.Benı ınsanlara kotulemıyor artık
kımseden bırsey duymuyorum.
Yanı oda değişti ... Hemde çok değişti.. İyi ki de değişmiş...
Huzursuzluğu seven bir insan değilimdir oldum olası küçüklüğümden ber
Zamanla oturur bir şeyler. Demek ki kv de kötü niyetli değilmiş ki uzlaşmaya yanaşmış. Kv.siyle sorun yaşamayan yok gibi birşey zaten. Ben hiç bir şekilde görüşmüyorum mesela. Ama hiçbir zaman da kötülemedim onu. Eşim en başında üzerime gelirdi ama şimdi tamamen benim tarafımda. Çünkü ailesinden tek bir kişi için tek bir kötü laf çıkmamıştır ağzımdan uğradığım haksızlıklara rağmen. Kafama da hiç takmadım. Umrumda olmadı açıkçası. Anlaşmazlıklar olduğu zaman didişmek yerine uzak kalmayı tercih ediyorum.
Rahat olursan kazanıyorsun kısacası. Ne kadar az beklenti o kadar huzur
Neden aranmayalım.Sizide aramasınlar kendinizi kötü hissetmezmisiniz?
Demek ki umursanmıyorum sevilmiyoruz diye düşünmezmisiniz?Belli sizine çocuğunuz olacak Rrabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin İnşAllah ilk mi onu da bilmiyorum ama olaylara katı bir şekilde yaklaşmayın.
Çocuğunuz olunca daha da fazla anlarsınız emin olun.
Ben kendimi geçtm beni arayıp sormasın okadar takılmam ama konu çocuğum olunca akan sular duruluyor maalesef.
He şu da var konuştuk kayınvalidemle yukarıda da yazdım bakarsanız işin aslını bir nebze de olsa anlarsınız belki.
Teşekkürler
Hayır hamile değilim. Hamilelik için uğraşıyorum.
Umursanmıyorum diye düşünmem çünkü beni umursamayanları umursama huyum yoktur.
Kayınvalidem aramadı diye dertleneceğimi zannetmiyorum hatta canıma minnet yani :)
Ne var üslübumda küfürmü ettim ayyy hic ugrasamicamÜzgünüm uslubunuzdan ötürü birşey yazamayacağım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?