2-3 gün yeğeninin sesini duymayınca bi garip hissetmekte normal değil bana göre.Babaannenin davranışı da gayet normal eşinizi boş yere rahatsız etmişsiniz.
Ne hatasi ya ama da büyütmüssün ne hatasi bu hatami sen sadece kizini özellestirmeye calisiyorsun neden kizimi aramiyor annen o da senin gicik olmaya neden aramissin baya yasli kadin buna mi taktin ay kimisi yok hergün arar hergün gelir der bu da baska türlü yaranamiyo kaynanalar hepside kötü deilki kesinlikle kocani doldur Maya calissmisin cicim benim kayinbaba 2 hafta ne arar ne gelir gider nabim kafam rahat valla gelirse kapim acik gelmezzse ne küserim nede kocama dert (sikayet ederim
"huzurumu nasıl bozarım?" a cevap gibi olmuş hareketleriniz.
Bir kere eşiniz nerden bilsin annesi neden aramıyor yahut adam napabilir? Oturup sizinle annesine sallayacak hali yok adı üstünde annesi yani. Sen oturup kocanla beraber kendi annene saydırıyor musun?
Sürekli "annen şöyle annen böyle" dırdırı o kadar faydasız ki ilişkiler için. Kayınvalidenizle olan derdinizi onunla çözün. Çünkü bu tavırlar dertleşmek değil bariz ortalık karıştırmak.
Başka derdiniz yoksa demek
Birincisi her insan bir değildir siz tel ile konuşmayı seversiniz başkası sevmez.
İkincisi babaanne kızınızı aramıyorsa eşinizin suçu ne neden babaanneye sormadınız?
Israrla sorduğunuz için art niyetli olduğunuzu düşünmemiz çok normal.Ben telefonla konuşmayı severimd iye bir şey demedim bunu sizler lanse ediyorsunuz.
Benim kayınvalidem daha fazla sever.
hal hatır sormak sorunması istenmek ne zaman bu kadar büyük suç oldu onu da anlayamadım.
Eveet dediğiniz gibi her insan tabiki bir değil.Eşimin suçuymuş gibi de yansıması da canımı sıktı.Neden sormayayım ki eşime adı üstünde eş onun annesi daha iyi bilir herhalde diyerekten
sordum.Burda art niyet aramaya hacet bir olay yok ki.
Israrla sorduğunuz için art niyetli olduğunuzu düşünmemiz çok normal.
Sen bilinçli olarak eşini annesine karşı doldurmak istemişsin, bak ben ne kadar ince düşünceliyim, ben olsam torunumu ararım, senin annen düşüncesiz, bak beni de üzüyor vs. Şeklinde saçmalıklar zincirini eşinin boynuna dolamışsın...
Eşinin sana olan sevgisini kusura bakma ama kötü yönde kullanmaya çalışmışsın ve inan bunun etkilerini daha çok yaşayacaksın maalesef
Aile bağları insanları birbirine karşı doldurmak olmamalı bence... Bana göre, eşine hadi aşkım anneni bi arayalım gittiğinden beri aramadık kendi de aramadı hem torunuyla da konuşur özlemiştir diyebilirdinSize göre normal olmayabilir.Ama aile bağı budur aynı şekilde onlarda beni arar sorar.
Bunda normal karşılanmayacak ne var anlamadım.
Siz sevdiklerinizi ayda 1 mi ararsınız ki?
Aile bağları insanları birbirine karşı doldurmak olmamalı bence... Bana göre, eşine hadi aşkım anneni bi arayalım gittiğinden beri aramadık kendi de aramadı hem torunuyla da konuşur özlemiştir diyebilirdin
Çok teşekkür ederim.İnanın okadar yorumdan sonra kendismi bedbaht çaresiz çok kötü bir durumda hissettim.Sanki küfür ettim iftira atmışımda bu muameleyi hak etmişim gibi bir durum oluştu.Yorumların hepsini okumadım ama..
Bence eşiniz kabahatli bu konuda..
Elbette ki babaannesinin de arayıp sorması gerekir,yoksa ben önemsenmediğimizi düşünürdüm..Eşinede bunu sorman,onla paylaşman çok doğal..O ise çocukça kalkmış annesini aramış,bide üstüne seni şikayet etmiş resmen..Çok saçma..Belki yazmışsındır ama yorumları okumadığımdan görmedim,kayınvaliden ne cevap verdi çok merak ettim?
İlkinde gelince sorarız cevabını aldıktan sonra aynı soruyu ikinci kez sormak ısrardır.Israr dediğiniz şey bence 5 -10 kere olur.
Ben 2 kere sordum.
Bu da mı ısrar
Ben anlamadım.
Kayınvalideniz aramıyorsa bunu eşinize neden soruyorsunuz. Adam ne bilsin?
Bir de üst üste söyleyince o da sinirle aramış.
Aramasa ne olacak ki?
Çok teşekkür ederim.İnanın okadar yorumdan sonra kendismi bedbaht çaresiz çok kötü bir durumda hissettim.Sanki küfür ettim iftira atmışımda bu muameleyi hak etmişim gibi bir durum oluştu.
Dün kayınvalidemle konuştum.
Sağolsun anlayışlıdır.Laf arasında baktım onun açacağı yok ki ben çekinmem yanlışım varsa da ben böyle böyle yaotım derim.
Ben ona dedim;ya sizin hakkınızda konuşuyoduk birbirimizi arayan soran insanlarız neden aramadılar kızımı hiç mi özlemediler dedikten hemen sonra eşim seni aradı dedim.Aynen kayınvalidemin tavrı bu oldu
---Aman deli mi be o kazık kadar adam herşey 3.kişiye mi hemen anlatılırmış.Nedemişsin ki sen?
Dedim ay anneee Allah razı olsun kendimi suçlu hissettim dedim.
Neden hissediyormuşsun ver bakiiyim bizim deli oğlanı dedi oğluyka konuştu kalayladı herhalde.
Yüreğime su serpildi.
yok canım sizde.Valla eşinize acıdım şuanda.
Durduk yere anne oğul birbirine düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?