Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

Demekki huzursuz oldugunuzu bildigi icin konuyu kapatiyor ..kim bilir bu konuyu da ne kadar buyutmussunuzdur adami biktirmissinizdir..)

Dırdırcı bir insan değilimdir.Bu huyumu 4 sene önce bıraktım.Dırdır dan elime hiç bir zaman birşey geçmediği için anladım.Sadece sordum hemde gülerek.

yaa cok guldum istemsizce kusura bakmayin.. bana yapsa.esim ben de cok sinirlerinirim ama aslinda iyi kapak olmus bizim gibilere :) adam ne yapsin... aramayan kaynanan sen adamin kafasini yiyorsun..o da acmis soylemis iste.. daha da doldurmaya calismazsin

bi dakka ya sen eşin aramıyor diye dertleniyorsun kv ne alaka dosdoğru yapacaksan eşine yap yakınmanı onu neden araya sokuyorsun ki

Eşlerinizin ailelerini kötülemeyin evliliğin altın kuralı bu artık öğrenmiş olman gerekir bunu. Aile bu ya çok çok büyük hata ederler o ayrı ama böyle ufak tefek şeyleri eşinize şikayet etmeyin. Kendi aileniz hakkında eşinizin konulmasını kabul edebiliyor musunuz böyle düşünün. Yani bence babannesinin arayıp aramaması çok büyük sorun değil. İster arar ister aramaz tatilde kadın.

Eşim bana iki üç kez annen neden kızımı aramıyor diye sorsa ben de aynını yapardım. Ne saçmalık, ne ima ediyorsun derdim. Kaldı ki amacın merak değil, eşinin aklına kurt düşürmek kabul et. Eşin ne bilsin ayol neden aramıyo?

Valla annem, Kv öyle sıksık arayayım konuşayım yapmaz kızımla, hiç de dert etmedim, sevgilerinden zerre şüphem yok ama KV ile aram kötü olsaydı belki sen gibi dert ederdim..

Adam çalışırken bunu yazıp mesajla mı sordun?
Sinirlenmesi çok doğal bu durumda.
Çok merak ediyorsan babaannesine sorarsın. Kocanı ne katıyorsun?
Dertleşemeyecek miyim Demiştin ama kusura bakma seninki dertleşmek değiş, resmen KV yi fitlemek olmuş.

Sen eşinle dertleşmemişsin Ada'mın başını yemişsin Ada'mda çok güzel cevabını vermiş helal olsun. Aramazsa aramasın niye herkes sizin gibi olmak zorunda mı iki güne bir arasın dursun kadın tatil yapıyor. Hadi bir kere sorsun daha niye bida açıyorsun konuyu. Çok güzel olmuş valla keşke kadınlar da aynı şekilde cuk diye oturtsa böyle kocalarını

enişte hayat dersini güzel vermiş hiç kusura bakmayın.tartışmak istemişsiniz her halinizden belli (yazdıklarınıza göre )

eskiden bu kv denin aramama olayına ben de cok takardım

eşime de habire sarardım annen baban neden aramıyor diye

şuanda fikrim değişti keşke hıc aramasalar :))))

biz aramıyorsunuz dedikçe onlar aramaya basladı çnk

hatta bi ara o kadar abarttılar ki hergun arıyorlardı

erkekler bizim gbi değiller malesef

onlara bu tarz konuları acmak dertlesmek olarak değil de sorun cıkartmak olarak görünür

Direkt kayınvalidenize telefon açıp sorsaydınız "neden torununu aramıyorsun, sormuyorsun" diye.
Eşiniz ne yapabilir ki
Annesinin karakterini mi değiştirsin bu saatten sonra?

Sizi üçüncü bir şahsın hatalı davranışı nedeniyle sorguya çekseler siz bunalmaz mısınız? "Bana ne be annemin davranışından, kardeşimin davranışından, herkes kendinden sorumludur" diye avaz avaz bağırmaz mısınız?

İlk konu açtığınızda olgun davranıp konuyu kapatmış eşiniz. Doğrusunu yapmış. Ne demesini bekliyordunuz eşinizden? Annem görgüsüzün tekidir? Annem özlemez kimseyi?

Sorunuzun amacı bile belli değil.

Olgunlaşın biraz.

ben konuyu tamamen yanlış anlamışım

konuyu büyütmüşsünüz.
aramıyorsa aramıyordur ne var ki bunda.
tabi eşinizin yaptığı da saçma olmuş epey.

QUOTE="morwenfb, post: 47523358, member: 332222"]Dırdırcı bir insan değilimdir.Bu huyumu 4 sene önce bıraktım.Dırdır dan elime hiç bir zaman birşey geçmediği için anladım.Sadece sordum hemde gülerek.[/QUOTE]
Canim bak erkeklerin yapisi cok farklidir sen huyunu birakmis olabilirsin ama adam seni ayni huyda goruyor demekki..

Siz gereksiz yere dertlenmişsiniz açıkçası babaanne aramıyor diye.sonuçta aile olan sizsiniz.eşiniz aramasa hadi anlayacağım ama kadın aramıyorsa aramasın.dört gün altı üstü birde.ama ne olursa olsun eşiniz gerçekten saçmalamış.aklı sıra size böyle saçmalarsan bende sana bunu yaparım demiş.

evt ya.
sonu böyle oluyor.
devreler yanıyo adamlarda.:))

Yok doldurmadım yanlış anlaşılmasın.Asla da doldurmam... Eğer bir hatası varsa da eşimin görmesini beklerim.

Siz babannenin aramamasını hata olarak görmüşsünüz. Bu konuda muhattabınız babanneyken araya eşinizi sokarak bilerek yada bilmeyerek annesine karşı doldurmuş oldunuz.
Olması gereken kızınız babanneyi özlediyse arayıp konuşturabilirsiniz. Eşinize şikayet ederek bir şey elde edemezsiniz. Nitekim edememişsiniz.
Bence bu size ders olsun...
Boşver aramazsa aramasın yani. Dertsiz başına durduk yere dert açmışsın...

Amaaaan aramazsa aramasin.bak aramamasi bile huzurunuzu kacirmis.erkekler böyle annelerini onlara çekiştirmeyeceksin.kayinvalidemi severim.ama bazen bazi davranislarina gıcık olurum.herkesin işine karismayi , bilgi sahibi olmayi sever.bazen gelinlere karisir bilmislik yapar.ama eşime hiç dert yanmam.artik yanmiyorum.evliligimizin ilk senesi cok yandim annesinden yengesinden.hep sorun oldu..çünkü o annesi.atamaz satamaz.cok damarima dokunan sey olursa da bir kez söyler gecerim.

Kv.niz ararsa bişe derse sakayla karisik"anne babanne diye agliyor kizim ben de x'e neden aramiyor falan dedim" dersiniz.konu tatliya baglanir.ve en son diyecegim esiniz bosbogazin tekiymis.bari bir daha annesi hakkinda bir sey demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…