Yav yemeyin şu adamların beynini böyle erten püften konularla. Babaanne aramamışmış. Aramazsa aramasın çok mu dert? Niye evînizin huzurunu bozuyorsunuz?
Kocanın yaptığı da hoş değil ama bu gibi soruları devamlı soruyorsan daraldı mı acaba?
Bir de merak ettim kayınvalide ne dedi?
Siz babannenin aramamasını hata olarak görmüşsünüz. Bu konuda muhattabınız babanneyken araya eşinizi sokarak bilerek yada bilmeyerek annesine karşı doldurmuş oldunuz.
Olması gereken kızınız babanneyi özlediyse arayıp konuşturabilirsiniz. Eşinize şikayet ederek bir şey elde edemezsiniz. Nitekim edememişsiniz.
Bence bu size ders olsun...
Boşver aramazsa aramasın yani. Dertsiz başına durduk yere dert açmışsın...
dertsiz başına dert açmışssın.Evet ;
Eşimden beklemeyen hareket diyorum belki de hak ettim bilmiyorum.
Ama benim o nazik saygılı sevgili kocam canım ciğerimden böyle bir hareket görünce
Beynimden kaynar sular döküldü.
Lütfen beni rahatlatın..
Şöyle başlayayım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.
15 gündür yok yazlığına tatike gitti.
Fakat 4 yaşında ki kızımı ne aradığı varr ne de sorduğu şahsen bana garip geliyor.
Ben yeğenlerimin sesini 2 3 günden fazla duymazsam bir garip oluyorken bir
Babaannenin böyle davranması garibime gitti.
Dün öğlen saatlerinde işteyken eşime mesaj attım;
-Neden babaannesi kızımı aramıyor kaç gündür..diye eşim de
-Gelince sorarız.. Diyerek konuyu kapadı.
Ama ben kapamak istemiyordum.
Akşam tekrar açtım evdeyken . Kızım uyuyordu o saatte
yeniden sordum aynı soruyu.
Sormaz olsaydım keşke.
Yüzü değişti konuşması değişti hali tavrı ..
-Dur sen dedi.
Aldı telefonu annesini aradı eşim.
Nbr nasılsın anne ?
Ya (farklı bir isim kullanıyorum) Melteme dert olmuş kızımızı neden aramıyormuşsun ..
Diyince dedim de beynimden kaynar sular döküldü.
Hala da buraya yazınca ellerim karıncalanıyor,avuçlarım terliyor..
Kalbim ağrıyor.
Beni nasıl küçük düşürürsün ki böyle söyleyerek.
Ben eşimle dertleşemeyecekmiyim ?
Dertleşemeyeceksem ki ne zaman onun ailesinden konu açılsa her seferinde anında konu kapanır,
neden evliyiz,neden can yoldaşıyız?
Offfff içim sıkılıyor.
İş te böyle yorumlarınızı bekliyorum.
Şşimdiden teşekkürler
Amaaaan aramazsa aramasin.bak aramamasi bile huzurunuzu kacirmis.erkekler böyle annelerini onlara çekiştirmeyeceksin.kayinvalidemi severim.ama bazen bazi davranislarina gıcık olurum.herkesin işine karismayi , bilgi sahibi olmayi sever.bazen gelinlere karisir bilmislik yapar.ama eşime hiç dert yanmam.artik yanmiyorum.evliligimizin ilk senesi cok yandim annesinden yengesinden.hep sorun oldu..çünkü o annesi.atamaz satamaz.cok damarima dokunan sey olursa da bir kez söyler gecerim.
Kv.niz ararsa bişe derse sakayla karisik"anne babanne diye agliyor kizim ben de x'e neden aramiyor falan dedim" dersiniz.konu tatliya baglanir.ve en son diyecegim esiniz bosbogazin tekiymis.bari bir daha annesi hakkinda bir sey demeyin.
Ben de merak ettim cidden, kayınvalide ne cevap vermiş acaba?Yav yemeyin şu adamların beynini böyle erten püften konularla. Babaanne aramamışmış. Aramazsa aramasın çok mu dert? Niye evînizin huzurunu bozuyorsunuz?
Kocanın yaptığı da hoş değil ama bu gibi soruları devamlı soruyorsan daraldı mı acaba?
Bir de merak ettim kayınvalide ne dedi?
Ama siz de bir alemsiniz konusmus iste kadinDırdırcı bir insan değilim inanın :)
Evet dert değil ama bilmiyorum dedim ya herkesi kendim gibi gördüğümden belki de .
Kayınvalide de ne desin benim kızım onu ben işteyken anneannesinişn telefonundan arıyormuş biz zaten torunla konuştuk eşinin haberi yokmu demiş bende var dedim.
küçücük çocuk onları ararken torununu aramamak saçma bir şey gibi geliyor.
dertsiz başına dert açmışssın.
babaanne ne kadar sıklıkta arıyosa karşılığı da öyle olur.
ufaktan arayı açarım.
çok ta güzel olur.
yani ben böyle yapardım:))
evt eşin beklenmedik bir hareket yapmış.
biraz da ders mahiyetinde olmuş sanki.
boşverin aramazssa aramasın.
eşine niye hatırlatıp kafasına yer ediyosun.
sen de tavrını usulda değiştirirdin eşine duyurmana gerek bile yoktu.
böyle işler uzuyor ağız dalaşına dönüyor işte.
ama kendisi benım aılem hakkında yakındığı zaman
Ama siz de bir alemsiniz konusmus iste kadin
Aynen oyle olmus biraz sankim:))Sanırım canınız sıkılmış, evde adrenalin oluşturmak istemişsiniz, bunun için de kayınvalidenizi oltaya takmışsınız.
Eğer eşiniz böyle değil de sizin istediğiniz gibi "evet neden aramıyor, cidden çok ayıp çocuğumu sevmiyor vs vs" gibi sizin istediğiniz tarzda yorumlar yapsaydı o zaman hoşunuza mı gidecekti?
Merak ettim cidden beklediğiniz yada istediğiniz cevap neydi?
küçücük çocuk onları ararken torununu aramamak saçma bir şey gibi geliyor.
Mesela nasıl konularda yakınıyor aileniz hakkında? Ufak tefek ise onun da sizin ailenizi size şikayet etmesi hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?