Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

ay bi de arayı açmaya çalışırken bu yaptığın hiiiç olmamış:))
kv ye çatasın mı geldi nedir?
zaten altlı üstlüymüşsünüz.
en ironik olan da bu:))
sürekli burun burunasınız ve sen niye aramadı diye olay yapıyosun.

Konuyu açarken lütfen beni rahatlatın demişsin ama buradaki yorumlarla iyice rahatsız oldun bence :)

Erkeğin ailesi hakkında istersen tek kelime et, yine artniyetli anlar erkek. Ara bozmak için yaptığın düşünülür, istersen çok çok iyi niyetli ol, bu değişmez.

Ben buna kendi emellerine çocuğunu alet etmek diyorum. Keşke takıntılarda çocuklar kullanılmasa.

Harbiden beklenmeyen hareket olmuş ...

Size sarıp , senin annemle derdin ne ? diye kavgayı körükleyecek hamle daha beklendikdi .

Ya da istisna da olsa ; bırak ya onlarda torun sevgisi mi var diye başlayan dedikodu cümleleri bile daha olası :)

Eşine telefonda bu konuyu açarak ( ne yeri ne zamanı ) zaten hata yapmışsın , o gayet sıradan bir soru gibi geçiştirmiş , gelince sorarız . En temiz cevap ... Annesi neden aramıyor ne bilsin ?

Yok yine gelince devam etmişsin . O da açmış sormuş . Sorarız demişti ya . Süpriz yok aslında .

Fazla fazla büyütmüşsün . Sanırım aranız pek bal kaymak kayınvalide ile . Aramaması seni derinden yaralamış . Eeee hal böyle ise rezil de olmamışsındır . Çok iyisiniz ya .

Bir taraf anne bir taraf eş olunca , erkeklerin en bayılazaaamm modudur , hele ki böyle sudan sebeplerse .

Ha bir dip not ; bunu illa eşine duyurmak onda farkındalık oluşturmak istiyorsan da ; akşam maaile otururken , ya dur bir anneni arayalım hem X (torun) da konuşsun , tatilde sesi çıkmaz oldu ...özlemişsidir babaannesini gibi subliminal mesajlı bir giriş olabilirdi .

boşu boşuna daraltmışsınız adamı oda bunalmışki aramış.gerksiz yere sorun çıkartmışsınız bence.

sende hatalısın eşinde ..eşin anneni arayacağına seninle konuşabilirdi bu durumu çok ayıp etmiş rezil etmiş resmen seni ben olsam ağz... ....neyse sende yoktan yere dert etmişsin herkes bir olmaz ki herkes aynı hissedemez aramak zorunda olduğunu nerden çıkardın zaten böle şeyler zorla olmazki içinden gelecek insanın..

Birlikte aynı evde yaşamak sıkıntı ama. Öbür türlü kapını kapatınca dışarda kalıyor herkes ama birlikte yaşayınca başka oluyor. Beğenmediği huyların da eften püften olduğunu düşünmedim şimdi. Eğer bu huylar eşinizi etkiliyorsa söylenmekte haklı olabilir. Bilemedim şimdi.

Evliliğinde sorun çıkarmak için bahane mi arıyorsun arkadaşım? kayınvaliden ya da başkası arasa ne olur aramasa ne olur? ha çok dert ettiysen sen ararsın kızına da verirsin telefonu torun-babaanne karşılıklı konuşur. Bunu eşine dertmiş gibi yansıtmaya utanır insan.

Galiba keşke hiç takılmasaydım.
ben hak verdım size
ne bileyim hak verdim işte
tamam arkadasların dedıklerı gıbı siz bıraz buna sitem etmişsiniz ve siteminizi de eşinize belli etmek istemişsiniz
ama eşiniz keşke sizi böyle küçük düşürmke yerine sizinle kavga etseydi anneme ne demek istiyorsun falan diye bence daha az yaralayıcı olurdu
annesini yüceltti ama karısını batırdı adam

devamında ne oldu pekşi annesi tel de ne dedi
daha sonra siz ne yaptınız
ben olsam uzunca bir süre eşimle konuşmam
ben kırılırdım size de yüzde yüz demiyorum ama haklısınız

Ben sonucu merak ettim. Kayınvalide ne dedi?

bacım senın canın sıkılıyor belliki,eşini çok takdır ettim,en doğru davranışı yapmış ki bende öle yapardım,hatta şöle derdim iyide meltem nedne bana soryorsun,aç kayınvalidene sor derdim

Bir kere kadının arama zorunluluğu yok ki. Kafa dinlemek istiyordur, zaten dip dibeymişsiniz normalde. Ben de her ne kadar sevdiğim insanlar olsa da uzaklaşmak isterim, ozlemek isterim yakinlarimi. Diğer türlü bunalırım. Asla kimseyi arama ihtiyacı hissetmem. Bu kesinlikle sevgisizlik değil, sadece farklı bir karakter biçimi.
Eşinizin dediği de çok kötü olmamış, adam patlamış artık ne yapsın. Bu ılımlı bile sayılacak bir tepki.

Kavgacı bir insan değilimdir.Evde de değilim ayrıca işteyim.
BU soruyu sormanın yanlış tarafı ne ne bileyim ben.
Zaten bu şekil olacağını bilsem sorarmıydım sizce?
Beklediğim cevap ortayı yumuşat ozaman ben böyle bir laf atmışım ortaya ne biliyim hayatım de geç benim yaptığım gibi yapsın .. düzelir ararlar ederler de geç

Karşı tarafı aramanın ne manası var.

Yahu morwenfb bu konu bende de bir farkındalık yarattı sayende ; bizim babaanne torununu hiç aramaz . Hiç bak koca bir hiç

Gram neden aramıyor diye dertlenmemiştim . Gelip gidince görüşüyorlar mı görüşüyorlar , yeter .

Yok doldurmadım yanlış anlaşılmasın.Asla da doldurmam... Eğer bir hatası varsa da eşimin görmesini beklerim.

dışarıdan bakınca doldurmaya çalışmışsınız gibi görünüyor, zira eşiniz nereden bilsin annesinin neden aramadığını? Ne yapmasını bekliyordunuz annesini arayıp sen kızımı hiç aramıyormuşsun diye hesap mı soracaktı.

Peki haklı olan kısımlarında benim takıldığım nokta şu; eşi annesinin neden aramadığını ne bilsin ki? Neden kayınvalidesini arayıp tatlı dille sormak takılmak yerine eşine ima ile söyleme gereği duymuş?
Şahsen benim kayınvalidem de şuan köyde 10 gündür torununu göremiyor epeydir de sesini de duymuyordu, aramamıştı da, kalktım akşam ben aradım "hayırdır anne sen aramamazlık etmezdin bi sıkıntı yoktur inşaallah" dedim. Neyse konun devamı benimle ilgili de, demek istediğim samimi, içten insanlar bence bunu yaparlar.. Eşe söylemek kısmına aklım yatmadı benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…