ay bi de arayı açmaya çalışırken bu yaptığın hiiiç olmamış:))Arayı açmayı çok denedim ooooo
O zaman da eşimden neden gelmiyorlar bize sen neden yukarı çıkmıyorsun laflarını duyarım.
Çok zor altlı üstlü olmak.
Aynen neden bu kadar takıldım bilmiyorum cidden.Ben de kendime anlam veremedim zaten
Galiba keşke hiç takılmasaydım.
Ben buna kendi emellerine çocuğunu alet etmek diyorum. Keşke takıntılarda çocuklar kullanılmasa.ooof yapmayın zaten konuşmuşlar, o aramış bu aramış babane-torun arasında lafı mı olur ya? Kendi adınıza o beni aradı yok ben onu aradım diye ne kadar kurarsanız kurun da çocuğunuz üzerinden de bunu yapmanız çok doğru değil.
boşu boşuna daraltmışsınız adamı oda bunalmışki aramış.gerksiz yere sorun çıkartmışsınız bence.Evet ;
Eşimden beklemeyen hareket diyorum belki de hak ettim bilmiyorum.
Ama benim o nazik saygılı sevgili kocam canım ciğerimden böyle bir hareket görünce
Beynimden kaynar sular döküldü.
Lütfen beni rahatlatın..
Şöyle başlayayım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.
15 gündür yok yazlığına tatike gitti.
Fakat 4 yaşında ki kızımı ne aradığı varr ne de sorduğu şahsen bana garip geliyor.
Ben yeğenlerimin sesini 2 3 günden fazla duymazsam bir garip oluyorken bir
Babaannenin böyle davranması garibime gitti.
Dün öğlen saatlerinde işteyken eşime mesaj attım;
-Neden babaannesi kızımı aramıyor kaç gündür..diye eşim de
-Gelince sorarız.. Diyerek konuyu kapadı.
Ama ben kapamak istemiyordum.
Akşam tekrar açtım evdeyken . Kızım uyuyordu o saatte
yeniden sordum aynı soruyu.
Sormaz olsaydım keşke.
Yüzü değişti konuşması değişti hali tavrı ..
-Dur sen dedi.
Aldı telefonu annesini aradı eşim.
Nbr nasılsın anne ?
Ya (farklı bir isim kullanıyorum) Melteme dert olmuş kızımızı neden aramıyormuşsun ..
Diyince dedim de beynimden kaynar sular döküldü.
Hala da buraya yazınca ellerim karıncalanıyor,avuçlarım terliyor..
Kalbim ağrıyor.
Beni nasıl küçük düşürürsün ki böyle söyleyerek.
Ben eşimle dertleşemeyecekmiyim ?
Dertleşemeyeceksem ki ne zaman onun ailesinden konu açılsa her seferinde anında konu kapanır,
neden evliyiz,neden can yoldaşıyız?
Offfff içim sıkılıyor.
İş te böyle yorumlarınızı bekliyorum.
Şşimdiden teşekkürler
Annem 2.ci eşinden boşandıktan sonra gidecek yeri olmadığından ötürü 3 senedir bizimle yaşamakta.Eşim de sağolsun ilk geldiği zaman birşey demedi Allah razı olsun.
Ama annem,n bazı huylarını beğenmez bana söyler e olacak ookadar derim yaşlı kadın.Bak biz çalışıyoruz çocuğa bakıyor ayriyetten emekli maaşı var annemin onuda bize veriyor ondan da Allah razı olsun.
Kayınvalide biz torunumda anneannesinin telefonundan görüşüyoruz. Torunum aradı beni demiş :)Ben de merak ettim cidden, kayınvalide ne cevap vermiş acaba?
ben hak verdım sizeGaliba keşke hiç takılmasaydım.
Torun bile daha olgun düşünceye sahipmişKayınvalide biz torunumda anneannesinin telefonundan görüşüyoruz. Torunum aradı beni demiş :)
Sanırım canınız sıkılmış, evde adrenalin oluşturmak istemişsiniz, bunun için de kayınvalidenizi oltaya takmışsınız.
Eğer eşiniz böyle değil de sizin istediğiniz gibi "evet neden aramıyor, cidden çok ayıp çocuğumu sevmiyor vs vs" gibi sizin istediğiniz tarzda yorumlar yapsaydı o zaman hoşunuza mı gidecekti?
Merak ettim cidden beklediğiniz yada istediğiniz cevap neydi?
Yok doldurmadım yanlış anlaşılmasın.Asla da doldurmam... Eğer bir hatası varsa da eşimin görmesini beklerim.
Peki haklı olan kısımlarında benim takıldığım nokta şu; eşi annesinin neden aramadığını ne bilsin ki? Neden kayınvalidesini arayıp tatlı dille sormak takılmak yerine eşine ima ile söyleme gereği duymuş?ben hak verdım size
ne bileyim hak verdim işte
tamam arkadasların dedıklerı gıbı siz bıraz buna sitem etmişsiniz ve siteminizi de eşinize belli etmek istemişsiniz
ama eşiniz keşke sizi böyle küçük düşürmke yerine sizinle kavga etseydi anneme ne demek istiyorsun falan diye bence daha az yaralayıcı olurdu
annesini yüceltti ama karısını batırdı adam
devamında ne oldu pekşi annesi tel de ne dedi
daha sonra siz ne yaptınız
ben olsam uzunca bir süre eşimle konuşmam
ben kırılırdım size de yüzde yüz demiyorum ama haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?