- 20 Mart 2022
- 77
- 33
- 3
- 26
- Konu Sahibi saribaykus11
sinirden elim ayağım titriyor beni sinir hastası yaptı adam bir insan bu kadar mı gıcık nefretlik bencil bir insan olabilir eşim işe 2 de gidiyor akşam da 11 de geliyor 2 yaşında da kızımız var babasına çok düşkün evden çıkarken peşine ağlıyor gün içinde sürekli baba baba diyor gece eşim eve geldiğinde yapışıyor bacağına bırakmıyor eşimde yorgunum köpek gibi çalışıyorum uyut çocuğu oyala diyor zaten oyalıyorum çocuğa bakan benim çocuk seni istiyorsa ben ne yapayım bana carlıyor adam yorgunum diye yarım saat oynuyorlar ee kızım bırakmıyor baba baba diye tutturuyor yavrum tuvalete banyoya giriyor çıkana kadar kapısında bekliyor çizgi film felan oyuncak baktırıyorum kandırıp getiriyorum çocuğu şimdi işe gidecek gene kavga ettik çocuk yanındayken bende eşim hazır oynuyorken bi sigara yakıyorum ortalığı topluyorum 2 dakika bi telefon elime alıp bakıyorum neymiş ben ona çocuğu kitleyip keyif yapıyormuşum!!
Bana demediği kalmadı iki dakika da ne yaptığım yemeği temizliği işi hiçbirini beğenmiyormuş evlendiğine benimle çok pişmanmış 3 senedir bıkmış hayattan ne aşk sevgi bir şey kalmamışmış daha bir çocuk bakamıyormuşum ben (nasıl bakamıyorsam doğduğundan beri tek başıma bakıyorum ailemden uzakta oturuyoruz) ya neler neler dedi bana ne yapayım ben ne çıldıracağım yaptığım hiçbir şeyi beğenmeyen sevmeyen adam eleştirip azarlar çocuğumuz baba baba deyip duruyor ben ne diyim küçücük çocuğa baba uyuyacak yorgun dediğimde anlıyor mu el kadar çocuk ne yapayım ben sinirden ağlıyorum ya bir değil iki değil bu ağlayarak yazıyorum ayağımda kızımı sallayıp şimdi reva mı bu bana her şeye sus sus alttan al al bende insanım ya birde ne için kim için çalışıyorum ben bıktım çalışmaktan diyor ne yapalım evlenmeseydi o zaman annemin evine gidince niye hemen koşa koşa gelip alıyor getiriyor eve bizi ?? Delircemmm ..
Bana demediği kalmadı iki dakika da ne yaptığım yemeği temizliği işi hiçbirini beğenmiyormuş evlendiğine benimle çok pişmanmış 3 senedir bıkmış hayattan ne aşk sevgi bir şey kalmamışmış daha bir çocuk bakamıyormuşum ben (nasıl bakamıyorsam doğduğundan beri tek başıma bakıyorum ailemden uzakta oturuyoruz) ya neler neler dedi bana ne yapayım ben ne çıldıracağım yaptığım hiçbir şeyi beğenmeyen sevmeyen adam eleştirip azarlar çocuğumuz baba baba deyip duruyor ben ne diyim küçücük çocuğa baba uyuyacak yorgun dediğimde anlıyor mu el kadar çocuk ne yapayım ben sinirden ağlıyorum ya bir değil iki değil bu ağlayarak yazıyorum ayağımda kızımı sallayıp şimdi reva mı bu bana her şeye sus sus alttan al al bende insanım ya birde ne için kim için çalışıyorum ben bıktım çalışmaktan diyor ne yapalım evlenmeseydi o zaman annemin evine gidince niye hemen koşa koşa gelip alıyor getiriyor eve bizi ?? Delircemmm ..