esimden bosandim kafama uygun kimse de yok .sperm bankasından çocuk yapcam..

sperm bankasindan cocuk yaparmiydiniz

• evet mecbur kalsaydım yapardım

OY: 7 18,9%
  • hayir asla yapmazdim

OY: 30 81,1%

• Ankete Katılan
    37

Sashacrossa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
67
27
18
Kızlar 35 i geçtim geç evlendim eşimle anlamadık ve 2 yıl sonunda ayrıldık.bebek istiyorum kafama uygun kimsede yok.erkeklere güvenim kalmadı bıktım uğraşmaktan her ilişki bir sorun..londrada yaşıyorum tatil için suan ixmire geldim. Uzun zamandir sperm bsnkasindan cocuk yspmayi dusunuyordum.ailem karşı geliyor . Tabi onlar evli mutlu çocuklu ..annem babam 70 a dayanmış ..ilerde tek başına yapayalnız kalmaktan korkuyorum.siz olsanız napardiniz. .birini bol evlen demeyin çünkü kimse yok kafamda ..birini bul yeniden tani..evlen bilmemne amaaan uzun is....

Yok ama ben kendi çocuğum olsun istiyorum

Yanlış anlamayın ama bu benim genimden olsun mantığı neden ?
Dünyada o kadar çocuk anne-baba özlemi çekiyor o duyguyu anlamak istiyor.
Benim kafam almıyor gerçekten...
Tamam insan ister kendi kanından olan tabi daha özel olabilir ama ne bileyim eşinizden de ayrılmışsınız ben sperm bankası yerine bunu yapardım.

Evet haklısınız ama turk adetlerine uygun değil ailem karşı geliyor
Şu devirde merak ediyorum gerçekten insanlar adetlerin tamamına uyuyormu ? onu geçtim adetlerin belirlendiği dönemde sperm bankasımı varmış? Ailenizin değil sizin hayatınız küçük çocuk değilsiniz saygı duymaları gerekiyor o çocuk olsa kollarından indirmeyecek kişilerde anneniz babanız hatırlatayım.

Çok doğru karar.

Şimdi siz kendi kanınızdan olsun istiyorsunuz ancak ileride çocuğunuz babasını sorduğunda yapacağınız açıklamayı anlayacak mı? Yada ondan saklayacak mısınız? Okulda iş çevresinde kendi özel hayatında mutlaka ki babasını soracaklar ona. Doğruyu açıklayabilecek mi yada o da ömür boyu yalan mı söylemek zorunda kalacak. Bunları da düşünmek lazım

Dini açıdan bakarsak uygun değil. Tabi buna uyup uyumamak size kalmış. Bir de şu an hamileyim ve eşimle boşanma aşamasındayız. Kara kara düşünüyorum tek başıma çok zor olacak. Ilkinde en büyük yardımcım oydu çünkü. Iyi düşünün zor bir karar

Evet zaten anne babayı takacak yaşta değilim ama yinede insan onların onayı olsun istiyor

Affınıza sığınarak dini açıdan hangisi uygun değil sorabilirmiyim cidden merak ettim :)

Aldınız ve çocuğunuz oldu diyelim ilerde oğlum senin baban belli değil ben seni şurdan aldım mı diyeceksiniz inşallah tez Zaman'da karlınıza hayırlı birisi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…