- 9 Temmuz 2016
- 67
- 27
- 18
- Konu Sahibi Sashacrossa
-
Yok ama ben kendi çocuğum olsun istiyorumHm evlatlık için biriyle beraber olmanız gerekiyor mu orada ?
Yok ama ben kendi çocuğum olsun istiyorum
Evet haklısınız ama turk adetlerine uygun değil ailem karşı geliyorKafamda biri yoksa evlilikle uğraşmayı düşünmesem yapardım sonuçta kötü bir şey değil yaptığınız
Şu devirde merak ediyorum gerçekten insanlar adetlerin tamamına uyuyormu ? onu geçtim adetlerin belirlendiği dönemde sperm bankasımı varmış? Ailenizin değil sizin hayatınız küçük çocuk değilsiniz saygı duymaları gerekiyor o çocuk olsa kollarından indirmeyecek kişilerde anneniz babanız hatırlatayım.Evet haklısınız ama turk adetlerine uygun değil ailem karşı geliyor
Çok doğru karar.Kızlar 35 i geçtim geç evlendim eşimle anlamadık ve 2 yıl sonunda ayrıldık.bebek istiyorum kafama uygun kimsede yok.erkeklere güvenim kalmadı bıktım uğraşmaktan her ilişki bir sorun..londrada yaşıyorum tatil için suan ixmire geldim. Uzun zamandir sperm bsnkasindan cocuk yspmayi dusunuyordum.ailem karşı geliyor . Tabi onlar evli mutlu çocuklu ..annem babam 70 a dayanmış ..ilerde tek başına yapayalnız kalmaktan korkuyorum.siz olsanız napardiniz. .birini bol evlen demeyin çünkü kimse yok kafamda ..birini bul yeniden tani..evlen bilmemne amaaan uzun is....
Evlatlık almanın nesi adetlere uygun değil? Sacmalamasin ailen.Evet haklısınız ama turk adetlerine uygun değil ailem karşı geliyor
Ne kadar aci bir soz aslinda...Ama o benim kanimdan degilki
Evet zaten anne babayı takacak yaşta değilim ama yinede insan onların onayı olsun istiyorŞu devirde merak ediyorum gerçekten insanlar adetlerin tamamına uyuyormu ? onu geçtim adetlerin belirlendiği dönemde sperm bankasımı varmış? Ailenizin değil sizin hayatınız küçük çocuk değilsiniz saygı duymaları gerekiyor o çocuk olsa kollarından indirmeyecek kişilerde anneniz babanız hatırlatayım.
Affınıza sığınarak dini açıdan hangisi uygun değil sorabilirmiyim cidden merak ettim :)Dini açıdan bakarsak uygun değil. Tabi buna uyup uyumamak size kalmış. Bir de şu an hamileyim ve eşimle boşanma aşamasındayız. Kara kara düşünüyorum tek başıma çok zor olacak. Ilkinde en büyük yardımcım oydu çünkü. Iyi düşünün zor bir karar
Her şey ailenin onayına kaldıysa işin iş canım.Evet zaten anne babayı takacak yaşta değilim ama yinede insan onların onayı olsun istiyor
Aldınız ve çocuğunuz oldu diyelim ilerde oğlum senin baban belli değil ben seni şurdan aldım mı diyeceksiniz inşallah tez Zaman'da karlınıza hayırlı birisi çıkarKızlar 35 i geçtim geç evlendim eşimle anlamadık ve 2 yıl sonunda ayrıldık.bebek istiyorum kafama uygun kimsede yok.erkeklere güvenim kalmadı bıktım uğraşmaktan her ilişki bir sorun..londrada yaşıyorum tatil için suan ixmire geldim. Uzun zamandir sperm bsnkasindan cocuk yspmayi dusunuyordum.ailem karşı geliyor . Tabi onlar evli mutlu çocuklu ..annem babam 70 a dayanmış ..ilerde tek başına yapayalnız kalmaktan korkuyorum.siz olsanız napardiniz. .birini bol evlen demeyin çünkü kimse yok kafamda ..birini bul yeniden tani..evlen bilmemne amaaan uzun is....
Irkını sağlık durumunu gen haritasını herşeyini bilerek yapıyorsun bütün bilgiler orda mevcutNe olduğu kim olduğunu bilmediğim bi adamın spermlerinden çocuk sahibi olmak istemezdim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?