- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Sashacrossa
-
dinden bihaber modern tayfa işine baksın bence.hemen dinci tayfası gelmiş uygun değil diye, kuranda açıkca haram olarak belirtilmeyen her şey helaldir ve bu durumun dinen bir sakıncası yok çünkü kadın yalnızlık yerine çocuk sahibi olma amacında bunu da o dönem olmayan bir yolla yapacak. o dönem böyle bir şey yoksa kim nasıl günah diyebilir.
bu internet günah demek gibi saçma bir şey.
Iyi de siz cocuga bu sansi tanimiyorsunuz bile. En basindan bu hakkini elinden aliyorsunuz cocugun.Babasız büyütmeye hakkin yok demiş bazıları.sanki her evlenen cocuk sahibi olan baba çocuğuna sahip çıkıyor ve bakıyor ..terk eden bisuru baba yokmu
Ingiltere de nüfus cüzdanında baba yazmayabilir anne istemezse lütfen türkiye ile kiyaslamayinBen olsam yapmazdim.
Nufus cuzdaninda ne yazicak o cocugun? Babasizmi? Sperm bankasimi? Bi boslukmu? Bence bu haksizlik olur bi cocuga. Onun yerine evlat edinin, en azinsan doganin kanunlariyla dunyaya geldigni anlatirsiniz, "oglum senin baban yok, hicbi zman olmadi" demek yerine.
dinden bihaber modern tayfa işine baksın bence.
işine gelmiyorsa dini alet etme. modern hayat, çağdaş görüş de geç.
Sende fetvayı vermişsin helal diye bence orda dur yanlış konuşuyorsun
Erkeklerle uğraşmaktan bıktım bence yeniden evlenip cocuk yspmayi beklemek ruhsal saglimi bozabilir ☺Ben olsam babası belli olmayan bir çocuk büyütmezdim, babanın belli olmaması bile başlı başına bir travma sebebi.
Üreme olgusu sadece biyolojik değil, spermi alayım 9 ay sonra da doğurayımla bitmiyor. Bunun ruhsal tarafı da var.
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim@prayforlosers ))Mayflower75 da Londra' da. İnanılmaz bir kadın. Keşke tanışsanız, Türk ve son derece modern.
Ayrıca Londra' da yaşıyorum orada sperm bankasından çocuk almak son derece yaygın demişsiniz. Çocuk evlat edinmek değil mi?????
Siz Londra' nın hangi gettosunda yaşıyorsunuz Allah aşkına?
Boşverin bence çocuk evlat edinmeyi. Biraz gelişim göstermeniz gerek ilk önce. Annenizin sözünden çıkmayı öğrenmek gerek. Önce rol model bir anne olabilmek gerek...
Ne desem anlamicaksiniz zatenhemen dinci tayfası gelmiş uygun değil diye, kuranda açıkca haram olarak belirtilmeyen her şey helaldir ve bu durumun dinen bir sakıncası yok çünkü kadın yalnızlık yerine çocuk sahibi olma amacında bunu da o dönem olmayan bir yolla yapacak. o dönem böyle bir şey yoksa kim nasıl günah diyebilir.
bu internet günah demek gibi saçma bir şey.
Sana göre doğru Kuranı hic okudun mu helal diyosun madem sende bi âyet göster helal olduğuna dairyanlış değil gayet doğru şeyler.
Sana göre doğru Kuranı hic okudun mu helal diyosun madem sende bi âyet göster helal olduğuna dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?