esimden bosandim kafama uygun kimse de yok .sperm bankasından çocuk yapcam..

sperm bankasindan cocuk yaparmiydiniz

• evet mecbur kalsaydım yapardım

OY: 7 18,9%
  • hayir asla yapmazdim

OY: 30 81,1%

• Ankete Katılan
    37
dinden bihaber modern tayfa işine baksın bence.
işine gelmiyorsa dini alet etme. modern hayat, çağdaş görüş de geç.

Ben olsam babası belli olmayan bir çocuk büyütmezdim, babanın belli olmaması bile başlı başına bir travma sebebi.

Üreme olgusu sadece biyolojik değil, spermi alayım 9 ay sonra da doğurayımla bitmiyor. Bunun ruhsal tarafı da var.

Babasız büyütmeye hakkin yok demiş bazıları.sanki her evlenen cocuk sahibi olan baba çocuğuna sahip çıkıyor ve bakıyor ..terk eden bisuru baba yokmu
Iyi de siz cocuga bu sansi tanimiyorsunuz bile. En basindan bu hakkini elinden aliyorsunuz cocugun.
Ayrica o zaman size de sorulmaz mi madem her cocuk babayla mi buyumek zorunda mi diye dusunuyorsunuz, peki her kadin cocuk sahibi olmak zorunda mi? Ya da yalnizlik zor, yalniz kalmayayim bir cocugum olsun diyorsunuz da, her cocuk sahibi olan yalniz kalmamayi garantilemis mi oluyor?
Yalniz kalayayim cocugum olsun, sperm bankasi var, aa olmadi ben tek basima beceremedim sosyal hizmetler var... E annesiz buyuyen cocuk hic yok mu canim!!!

Ingiltere de nüfus cüzdanında baba yazmayabilir anne istemezse lütfen türkiye ile kiyaslamayin

Ayrıca ileride yalnız kalmamak için çocuk yapmayı da bırakın artık.Böyle amaçlarla bir canlı dünyaya getirilmez.
Bir canlıyı büyütmek ona maddi veya manevi imkanlar sunmak,onunla sevginizi paylaşmak istersiniz sonuçta olayın merkezinde ''o'' olur dünyaya getirirsiniz.''ileride yalnız kalmamak için'',''yaşlanınca bakılmak için'',''evliliğimi kurtarmak için'' gibi ''ben''li cümlelerle çocuk düşünülemez.

dinden bihaber modern tayfa işine baksın bence.
işine gelmiyorsa dini alet etme. modern hayat, çağdaş görüş de geç.

modern hayat tayfa dersin ama modern hayatın bulduğu araçları kullanmaktan da vazgeçmezsin değil mi?
madem o kadar modernizm düşmanısın niye internet kullanıyorsun.
senin kafada olsa dünya şimdi çocuğuna aşı bile bulamayacaktın. bence de yobaz tayfa sussun.
dini sizin gibilerden çok daha iyi biliriz evelallah.

Erkeklerle uğraşmaktan bıktım bence yeniden evlenip cocuk yspmayi beklemek ruhsal saglimi bozabilir ☺

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim@prayforlosers ))
Konu sahibi çok uzun yıllardır Londrayim şu ana kadar bir tane bile sperm bankasından çocuk yapan birini tanımadım. İngiliz yada başka milletlerden hickimse düşün. .
Herkes istediği gibi karar vermekte özgürdür elbette ama anne ve babaya bir yuva sıcaklığına muhtaç binlerce çocuk varken bunu yapmak bencillik degilmidir?
Kendi kanininizdan olması çok önemli olmamalı. .önemli olan o çocuğu canınınizdan öte sevmek olmalı. .madem aynı şehirde yaşıyoruz çevrem çok geniştir evlat edinmek isterseniz size yardımcı olabilirim..

Ne desem anlamicaksiniz zaten

Sana göre doğru Kuranı hic okudun mu helal diyosun madem sende bi âyet göster helal olduğuna dair

kuranda açıkca haram olduğu yazmayan her şey helaldir.
siz internetin helal olduğuna dair bir ayet gösterin madem öyle?
hayatınızda kaç kere kuran okudunuz da millete akıl veriyorsunuz.

Bu konuyu kilitlemekle kalmayacağız elbette, polemik, hakaret, üslup gibi kural dışı yorumlar varsa lütfen parmaklar çalışsın, yormayın beni KİB yapın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…