- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi Sashacrossa
-
İlla kurana Sperm bankasının konusu geçecek diye bişey yok. Her müslüman bunu bilir ki haram bu. Esin olmayan birinin sperminden çocuk oluyo. Bu zina değildir de nedir.
Öyle ama teyzem 41 de tüp bebek yoluyla yaptı. Bence acele karar vermeyinRahimbelli yastan sonra tasimayabiliyor bebeği düşük yapıyor yumurtanın olması kesin çözüm deil
S
Zaten farkında mısınız yazıyormu bilmem kendi düşüncem dedimİlla kurana Sperm bankasının konusu geçecek diye bişey yok. Her müslüman bunu bilir ki haram bu. Esin olmayan birinin sperminden çocuk oluyo. Bu zina değildir de nedir.
Gavurlastik nedir yahu hangi cagdasiniz
Londra dada yasasam turkum ve iki kültür çok farklı y3ani tabi çatışma yasaniyor
gerçekten tüm sorumluluğu alabileceğine inanıyorsan yapabilirsin bence kötü uyumsuz bir ailede büyümesindense tek-ebeveynli büyümesi daha iyidir. üstelik londrasın her türlü desteği alabileceğin bir yerde.
şimdiden hayırlı olsun.
Babasız büyütmeye hakkin yok demiş bazıları.sanki her evlenen cocuk sahibi olan baba çocuğuna sahip çıkıyor ve bakıyor ..terk eden bisuru baba yokmu
Ben ayet var demedim ki zaten. Ayrıca günümüzdeki herşey için de bir ayet yok. Dediğim gibi ben fetva merci değilim. Araştırıp neden uygun olmadığını öğrenebilirsinizkurandan bir ayet gösterin uygun olmadığına dair?
Bu tür asabiyet saldırı içeren mesajlara cevap vermiyorum kavga çıkarmaya meyillisiniz ve size bu zevki yasatmiycam winkkMayflower75 da Londra' da. İnanılmaz bir kadın. Keşke tanışsanız, Türk ve son derece modern.
Ayrıca Londra' da yaşıyorum orada sperm bankasından çocuk almak son derece yaygın demişsiniz. Çocuk evlat edinmek değil mi?????
Siz Londra' nın hangi gettosunda yaşıyorsunuz Allah aşkına?
Boşverin bence çocuk evlat edinmeyi. Biraz gelişim göstermeniz gerek ilk önce. Annenizin sözünden çıkmayı öğrenmek gerek. Önce rol model bir anne olabilmek gerek...
Mecbur kalırsam sperm bankasını değerlendirirdim ama öncelik esirgeme kurumundan bir melekle yaşlanmak olurdu...Kızlar 35 i geçtim geç evlendim eşimle anlamadık ve 2 yıl sonunda ayrıldık.bebek istiyorum kafama uygun kimsede yok.erkeklere güvenim kalmadı bıktım uğraşmaktan her ilişki bir sorun..londrada yaşıyorum tatil için suan ixmire geldim. Uzun zamandir sperm bsnkasindan cocuk yspmayi dusunuyordum.ailem karşı geliyor . Tabi onlar evli mutlu çocuklu ..annem babam 70 a dayanmış ..ilerde tek başına yapayalnız kalmaktan korkuyorum.siz olsanız napardiniz. .birini bol evlen demeyin çünkü kimse yok kafamda ..birini bul yeniden tani..evlen bilmemne amaaan uzun is....
Ben ayet var demedim ki zaten. Ayrıca günümüzdeki herşey için de bir ayet yok. Dediğim gibi ben fetva merci değilim. Araştırıp neden uygun olmadığını öğrenebilirsiniz
Çok güzel bi dille anlatmissiniz ellerinize sağlık yüreğinize de tabiiBabası olmayacak o ayrı da, en kötüsü bir yerlerde kardeşini bulup yakınlık duyma ihtimali değil mi..
Bilmiyorum bir sınırlaması var mıdır bir kişiden şu kadar sperm verilebilir vs. diye ama. Yine de garip değil mi bir yerlerde kardeşi olacak...
Erkekler niye bağışlıyor acaba gerçekten merak ettim şimdi?
Ah yazık evlatsız kalmasın kadınlar diye mi? Bir yerlerde çocukları var onların da, umurlarında değil.
Ya bilmiyorum benim kafama yatmıyor hoş bulmuyorum.
Siz bilirsiniz tabi.
Bu kadar derin düşünmek istemiyorum babasız büyüyen milyonlarca cocuk var ..sonuçta ilerde karşıma biri çıkabilir ve onu kendi evladı gibi sevebilir ama cocuk doğurma yaşım geçiyor ve doğru erkeği beklemek çok saçma geliyor artikBabanızın olmadığını ve annenizin sizi sperm bankası vesilesiyle dünyaya getirdiğini düşünün. Çocukken hiç baba demeden büyüdüğünüzü düşünün. Baba nedir kimdir? Kocaman bir boşluk! Annenizin size bunu yapmaya nasıl hakkı yoksa sizin de doğacak çocuğunuza bunu yapmaya hakkınız yok. Siz kendinizi sadece kendinizi düşünüyorsunuz, bu çok büyük bir bencillik bence çocuğunuza karşı.
Evli insanlar da boşanabilir, ozaman da çocuklar babasız büyür diye düşünüyorsanız o çocuklar babasız değil sadece babaları ile aynı evde yaşamıyorlar hepsi bu. Ikisi çok faklı.
Babanızın olmadığını ve annenizin sizi sperm bankası vesilesiyle dünyaya getirdiğini düşünün. Çocukken hiç baba demeden büyüdüğünüzü düşünün. Baba nedir kimdir? Kocaman bir boşluk! Annenizin size bunu yapmaya nasıl hakkı yoksa sizin de doğacak çocuğunuza bunu yapmaya hakkınız yok. Siz kendinizi sadece kendinizi düşünüyorsunuz, bu çok büyük bir bencillik bence çocuğunuza karşı.
Evli insanlar da boşanabilir, ozaman da çocuklar babasız büyür diye düşünüyorsanız o çocuklar babasız değil sadece babaları ile aynı evde yaşamıyorlar hepsi bu. Ikisi çok faklı.
Sende fetvayı vermişsin helal diye bence orda dur yanlış konuşuyorsunhemen dinci tayfası gelmiş uygun değil diye, kuranda açıkca haram olarak belirtilmeyen her şey helaldir ve bu durumun dinen bir sakıncası yok çünkü kadın yalnızlık yerine çocuk sahibi olma amacında bunu da o dönem olmayan bir yolla yapacak. o dönem böyle bir şey yoksa kim nasıl günah diyebilir.
bu internet günah demek gibi saçma bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?