- 9 Temmuz 2016
- 67
- 27
- 18
- Konu Sahibi Sashacrossa
-
Amaan o hayirliyi bekleyeceğim diye 60 yaşına gelirim ben ....ben londrada yaşıyorum orta butur şeyler sorun degilAldınız ve çocuğunuz oldu diyelim ilerde oğlum senin baban belli değil ben seni şurdan aldım mı diyeceksiniz inşallah tez Zaman'da karlınıza hayırlı birisi çıkar
Sperm bankasından çocuk yapmakAffınıza sığınarak dini açıdan hangisi uygun değil sorabilirmiyim cidden merak ettim :)
ben çocuğa karşı olduğum için yine yapmazdımIrkını sağlık durumunu gen haritasını herşeyini bilerek yapıyorsun bütün bilgiler orda mevcut
Bende aynı yorumu yapicaktim kesinlikle haklısın mantık dışı ve günah tabiki bu böyle sacmalik olmaz gavurlastik iyice biz muslumaniz kardeşimNe kadar aci bir soz aslinda...
Bence cok bencilce dusunuyorsunuz. Sirf siz kendi kaninizdan! bir cocugunuz olmasina hevesleniyorsunuz diye bir cocugu en basindan babasizliga mahkum etmeye ne hakkiniz var?
Belki burdakiler bana kızacak ama tutamıcam kendimi affınıza sığınarak Kuranı kerimimiz de görmediğim şeyi hocalar başkaları söyledi diye günah olarak göremiyorum belki yazıyordur bir yerlerde ama sperm bankasımı varmış o zamanlar yahu ben şaşıyorum böyle gördükçeSperm bankasından çocuk yapmak
Yumurtalarını dondur ileride evlenince çocuğun olur. Yaşım geçti derdi olmaz.Kızlar 35 i geçtim geç evlendim eşimle anlamadık ve 2 yıl sonunda ayrıldık.bebek istiyorum kafama uygun kimsede yok.erkeklere güvenim kalmadı bıktım uğraşmaktan her ilişki bir sorun..londrada yaşıyorum tatil için suan ixmire geldim. Uzun zamandir sperm bsnkasindan cocuk yspmayi dusunuyordum.ailem karşı geliyor . Tabi onlar evli mutlu çocuklu ..annem babam 70 a dayanmış ..ilerde tek başına yapayalnız kalmaktan korkuyorum.siz olsanız napardiniz. .birini bol evlen demeyin çünkü kimse yok kafamda ..birini bul yeniden tani..evlen bilmemne amaaan uzun is....
Sperm bankasından çocuk almak da adetlere uygun değil, zorlarsanız bazı yöreler de boşanmak da...Evet haklısınız ama turk adetlerine uygun değil ailem karşı geliyor
Sperm bankasından çocuk almak da adetlere uygun değil, zorlarsanız bazı yöreler de boşanmak da...
Vay arkadaş, Londra' da yaşayan hatun bu kadar cahilce düşünüyorsa ben ne diyeyim.
Diyeyim ki
' Don' t be selfish. Let's adoption.'
Rahimbelli yastan sonra tasimayabiliyor bebeği düşük yapıyor yumurtanın olması kesin çözüm deilYumurtalarını dondur ileride evlenince çocuğun olur. Yaşım geçti derdi olmaz.
Ya dönemimiz için evet doğru sonuçta pek çok şey geçmişte yoktu. Ama biz fetva merci değiliz. Neyse ben kendi fikrimi söyledim zaten babasız çocuk büyütmek en son isteyeceğim şeydi ama kısmetBelki burdakiler bana kızacak ama tutamıcam kendimi affınıza sığınarak Kuranı kerimimiz de görmediğim şeyi hocalar başkaları söyledi diye günah olarak göremiyorum belki yazıyordur bir yerlerde ama sperm bankasımı varmış o zamanlar yahu ben şaşıyorum böyle gördükçe
İlla kurana Sperm bankasının konusu geçecek diye bişey yok. Her müslüman bunu bilir ki haram bu. Esin olmayan birinin sperminden çocuk oluyo. Bu zina değildir de nedir.Belki burdakiler bana kızacak ama tutamıcam kendimi affınıza sığınarak Kuranı kerimimiz de görmediğim şeyi hocalar başkaları söyledi diye günah olarak göremiyorum belki yazıyordur bir yerlerde ama sperm bankasımı varmış o zamanlar yahu ben şaşıyorum böyle gördükçe
Dini açıdan bakarsak uygun değil. Tabi buna uyup uyumamak size kalmış. Bir de şu an hamileyim ve eşimle boşanma aşamasındayız. Kara kara düşünüyorum tek başıma çok zor olacak. Ilkinde en büyük yardımcım oydu çünkü. Iyi düşünün zor bir karar
Ya herkesin kendi inancı bunu sorgulamıycam ama çocuk babasının kim olduğunu bilmeyecek psikolojisi bozulabilir.Rahimbelli yastan sonra tasimayabiliyor bebeği düşük yapıyor yumurtanın olması kesin çözüm deil
S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?