esimden bosandim kafama uygun kimse de yok .sperm bankasından çocuk yapcam..

sperm bankasindan cocuk yaparmiydiniz

• evet mecbur kalsaydım yapardım

OY: 7 18,9%
  • hayir asla yapmazdim

OY: 30 81,1%

• Ankete Katılan
    37
Aldınız ve çocuğunuz oldu diyelim ilerde oğlum senin baban belli değil ben seni şurdan aldım mı diyeceksiniz inşallah tez Zaman'da karlınıza hayırlı birisi çıkar
Amaan o hayirliyi bekleyeceğim diye 60 yaşına gelirim ben ....ben londrada yaşıyorum orta butur şeyler sorun degil

Ben yapardım sonuçta bu devirde ya çocuktan önce yada sonra boşanmalar çok yaşanır hale geldi. Zaten baba çocukla ilgilenmiyor ki. Hep anneler ve siz İngiltere de yaşıyorsunuz. Herşey daha kolay olur. Bunu yaşamış kadınlar bulup iletişime geçseniz daha iyi olur

Hayır böyle bencil birsey yapmam. Kendini o çocuğun yerine koy , kimden olmuşsun belli değil ve babasız büyüyeceksin. Çocuk dogdugunda tıpkı o spermini aldığın adama benzeyecek belki , kafanda kuracaksin nasıl biri olduğunu vs. . Yalnız kalmamak için böyle birşey yapma, ilerde kimin yalnız kalacağı da belli olmuyor, analar evlatlarıni kaybediyor , ya da belki sen o çocuğu doğuracaksin senin başına bişey gelicek o çocuk yalnız kalacak.

sperm bankasından çocuk yapmayı düşünmek bana çok bencilce geliyor. siz anne olmak istiyorsunuz ama bunu tek başınıza yapmaya karar vermişsiniz. peki doğduktan sonra o çocuk ne olacak? baba kavramını hiç bilmeyecek. baba belirsiz. bu durum çocuk için çok travmatik ve ilerideki yaşantısında da bununla ilgili psikolojik sorunlar yaşar. çok istiyorsanız evlat edinme konusunu araştırabilirsiniz. o kadar çok çocuk var ki aile bekleyen..

Ne kadar aci bir soz aslinda...

Bence cok bencilce dusunuyorsunuz. Sirf siz kendi kaninizdan! bir cocugunuz olmasina hevesleniyorsunuz diye bir cocugu en basindan babasizliga mahkum etmeye ne hakkiniz var?
Bende aynı yorumu yapicaktim kesinlikle haklısın mantık dışı ve günah tabiki bu böyle sacmalik olmaz gavurlastik iyice biz muslumaniz kardeşim

Sperm bankası bana cok bencilce geliyor.sirf kendi kaninizdan olsun diye bi cocuk babasiz büyüyecek. asla düşünmezdim. evlatlık alıp büyütmek daha mantikli biyolojik olarak annesi olmayabilirsiniz ama sevgi bağı bunu unutturacaktir benim görüşüm...

Sperm bankasından çocuk yapmak
Belki burdakiler bana kızacak ama tutamıcam kendimi affınıza sığınarak Kuranı kerimimiz de görmediğim şeyi hocalar başkaları söyledi diye günah olarak göremiyorum belki yazıyordur bir yerlerde ama sperm bankasımı varmış o zamanlar yahu ben şaşıyorum böyle gördükçe

Çocuk alırdım ama sperm bankasından değil sosyal hizmetlerden

Yumurtalarını dondur ileride evlenince çocuğun olur. Yaşım geçti derdi olmaz.

Evet haklısınız ama turk adetlerine uygun değil ailem karşı geliyor
Sperm bankasından çocuk almak da adetlere uygun değil, zorlarsanız bazı yöreler de boşanmak da...
Vay arkadaş, Londra' da yaşayan hatun bu kadar cahilce düşünüyorsa ben ne diyeyim.
Diyeyim ki
' Don' t be selfish. Let's adoption.'

Gavurlastik nedir yahu hangi cagdasiniz

Londra dada yasasam turkum ve iki kültür çok farklı y3ani tabi çatışma yasaniyor

Ya dönemimiz için evet doğru sonuçta pek çok şey geçmişte yoktu. Ama biz fetva merci değiliz. Neyse ben kendi fikrimi söyledim zaten babasız çocuk büyütmek en son isteyeceğim şeydi ama kısmet

gerçekten tüm sorumluluğu alabileceğine inanıyorsan yapabilirsin bence kötü uyumsuz bir ailede büyümesindense tek-ebeveynli büyümesi daha iyidir. üstelik londrasın her türlü desteği alabileceğin bir yerde.

şimdiden hayırlı olsun.

İlla kurana Sperm bankasının konusu geçecek diye bişey yok. Her müslüman bunu bilir ki haram bu. Esin olmayan birinin sperminden çocuk oluyo. Bu zina değildir de nedir.

kurandan bir ayet gösterin uygun olmadığına dair?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…