- Konu Sahibi aycaozdemr
Öğretmenim istesem kimseyi dinlemem ama ben de istemedim sanırım.İçki problemimiz var gerçi son konuşmamdan ve kararlılığımdan sonra 3 haftadır içmiyor diyebilirim.19 aylık oğlum var çok zor büyüttüm Hakkari de doğu hizmeti yaptık tek başınaydım eşim her gece ya içiyodu ya işteydi[eşim polis memuru] ağlardı sabahlara kadar çözüm bulamaz ben de ağlardım.Sürekli yalnızdım yani.Geceleri evde olursada oğlumun ağlamsına dayanamazdı daha hiç bi şey anlamayan oğluma bağırırdı bebeğim çok korkardı.Eşim mesleğinden dolayı sanırım çok mutsuz bunu eve de yansıtıyo.Ayrılama kararını aldım ama uygulayamadım ailemden destek görmedim maddi acıdan destek lazım değil ama yanımda olmaları lazım boşanma esnasında ve sonrasında çünkü benim eşim boşanma lafını duyunca bile çıldırıyo ciddi anlamda bana zarar veriyo ev den bi gün kovdum gece geç gelmişti yine içmişti sabredemedim içkili olduğunu hesaba katmadım bana zarar verdi detayları anlatmıyacam çok korktum kesin ölcem sandım.Aileme anlattım eşimle konuşmadılar bile.Tehdit ediliyorum zaten ayrılırsam başıma gelecekler eşim tarafından sürekli anlatılıyo bana.Benim kafama takdığım şey eşimin bana yaşattıkları değil neden ailem beni umursamıyo durumun ciddiyetini anlattım niye babam eşimin karşısına çıkıp kızımın yanındayım demiy
ğlumun gelişimi çok önemli hiç etkilenmemeli sağlılsız bir aile ortamında büyümemeli allah bana yardım etsinn.