Esimden Bosanmak uzereyim!

ahsensux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
1
0
1
30
Merhaba hanimlar,

ben 3 yildir evliyim ve 16 aylik bir oglum var. Esimden 6 aydir ayriyim. Suan babamin evindeyim. Esim beni sevmedigini ve bosanmak istedigini soyleyip anahtarlari elimden alip gitmemi soylemisti. Ayrildiktan 4 ay sonra arkadasima beni sevdigini ve eve geri gelsin demis. Ben geri gitmedim tabi. Sonra bosanma davasini actim henuz bosanmadik ama mahkeme suruyor. Esimle iki gun once gorustum beni sevdigini soyledi. Ama asla seni gelip bananin evinden almam diyor. Ne zaman kendini hazir hisedersen ozaman evine geri gel diyor. Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim hanimlar?

Adam sizi evden kovuyor. Sizi insan yerine koymayıp sevdiğini arkadaşına soyluyor. Don emrini arkadaştan alıyorsunuz yanı. Ta ki 2 gün öncesine kadar. Sonuç çocuğunuz var ve yuvanızın yıkılmasını istemiyorsunuz. Bu yuva dediginiz şey tam olarak nasıl bir yuva? Kırmak istemiyorum ama gerçekten anlamadığım için soruyorum.

Merhaba hanimlar,

ben 3 yildir evliyim ve 16 aylik bir oglum var. Esimden 6 aydir ayriyim. Suan babamin evindeyim. Esim beni sevmedigini ve bosanmak istedigini soyleyip anahtarlari elimden alip gitmemi soylemisti. Ayrildiktan 4 ay sonra arkadasima beni sevdigini ve eve geri gelsin demis. Ben geri gitmedim tabi. Sonra bosanma davasini actim henuz bosanmadik ama mahkeme suruyor. Esimle iki gun once gorustum beni sevdigini soyledi. Ama asla seni gelip bananin evinden almam diyor. Ne zaman kendini hazir hisedersen ozaman evine geri gel diyor. Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim hanimlar?
6 aydir bebek gorulmuyor mu hic.
ama illa bir daha denemek isterseniz tabi ki karar sizin

Cocugumuz var ve yuvamin yikilmasini istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim
Belliki geri döneceksiniz, neden buraya yazdiniz ki?
Evin anahtarlarını alıp 1 yaşındaki bebekle beni kapıya koyan adam birdaha beni rüyasında görür. Ama siz geri döneceğiniz için ne yaparsam yapıyım bana mecbur diyerek ilerde tekrar kapıya konma ihtimaliniz çok yüksek.

Merhaba hanimlar,

6 ayın sonunda sevgilisinden ayrılıp kürkçü dükkanına geri mi dönmüş bu adam. Biliyorsunuz ki ilk fırsatta o evden tekrar gidecek bu adam
Hem sizi evden kovuyor hem de kendi ayağınla geleceksin mi diyor. Pehh ne kadar çok seviyor o öyle sizi. böyle aşk görmedim. aşktan gözlerim yaşardı.

Yuva yok ki? Hangi yuvayı kurtaracaksın tam olarak? Dün elinden anahtarı alıp kapıyı gösteren adamın, 2 ay sonra yine aynı şeyi yapmayacağına nerden biliyorsun, nasıl güvenle huzurla yaşayacaksın ki o evde?

insan eskimiş eşyasını böyle kolay kapı önüne koymuyor. Karısı ve bebeğine bu muameleyi yapan adamın koca diye koynuna girmek ağrınıza gitmeyecek mi?

Başkasında umduğunu bulamamıştır muhtemelen bari elimdekini kaybetmeyeyim demiştir. Git deyince giderseniz Gel deyince de gelmenizi bekler tabi. Ama hayır gelmez ne böyle evlilikten ne de böyle kocadan.

Sahsen bende adamin konu sahibini aldattigini düsünüyorum. Bebek de umrunda degil belli ki. Uzatmanin anlami yok. Evden atan o birde gelip almıyor bile

biraz karakter sahibi bir insan olsaydı el kadar çocukla seni elinden anahtarını alıp kapının önüne koymazdı.
ayrılma niyeti varsa kendisi giderdi. ama dediğim gibi karakter sahibiyse...
sende şimdi gelmiş ne yapayım diyorsun. hangi yuvayı yıkmayacaksın, bebeğini ve annesini düşünmeyen adamla olanı mı? ya da seni babanın evinden asla almam deyip ego yapanla olanı mı?
donuna kadar alıp 6 ayı kiminle geçirdiyse ona yollamalısın..

Gerçekten sevse elini taşın altına koyar. Sevdiğine ikna etmek için peşinde koşar. Babanın evine de gelip özür diler ,hatasını telafi etmek ister. Git deyince gitsin, gel deyince gelsin. Yok öyle bir dünya. Planları bozulmuştur. Bir şeyler ters gitmiştir. Dönerseniz ilk tartışmada ben mi getirdim, kendin geldin, gelmeseydin diyecek. Boşanmaktan başka bir yol göremiyorum.

Belliki geri dönme isteğiniz var sadece destek bekliyorsunuz ...
Birincisini affetmek ikincisine zemin hazırlamaktan başka bir işe yaramıyor ..
Bakın çocuk kucağınızda sizi sevmediğini söyleyip anahtarı elinizden alıp sizi göndermiş..Bu süreçte belliki sizi iki gün öncesine kadar arayıp sormamış ...Arkadaşınızla haber göndererek sizi yoklamış..
Velev ki döndünüz ....Bu tarz adamlar canları sıkılınca gönderir ama almaya gelmez kendin gel der ..gelince de kendi ayaklarınla geldin benmi getirdim der bunu birde yüzüne vurur sonra bidaha gönderir...
Sıkıntı ne neden tartıştınız bilemem..Ama adam adam olsaydı ne olursa olsun gelir karısının gönlünü alır barışmak için çabalardı..oda yok...
Siz neden dönmeye meyillsiniz peki buda ayrı bir konu aslında..baba evinde rahatlı değilsiniz?Üzerinizde baskımı var?
Tabi ne yaşadığınızı sadece siz biliyorsunuz nasıl rahat edecekseniz öyle davranın bilip bilmeden buradan ahkam kesmek doğru olmaz..

Adam sizi evden kovuyor. Sizi insan yerine koymayıp sevdiğini arkadaşına soyluyor. Don emrini arkadaştan alıyorsunuz yanı. Ta ki 2 gün öncesine kadar. Sonuç çocuğunuz var ve yuvanızın yıkılmasını istemiyorsunuz. Bu yuva dediginiz şey tam olarak nasıl bir yuva? Kırmak istemiyorum ama gerçekten anlamadığım için soruyorum.
+1

Tek tek gideyim
1-evden kovuyor = adam kusurlu
2- dava aciyorsunuz =once dolayli sonra size direkt sevdigini söylüyor
3- sizi kovan adam ne hikmetse babanizin evine gelip özür dilemeye tenezzul etmiyor =donerseniz mahkemede kendi döndü diyerek davayı dusurecek
Yani yuva tek basina sizin cabanizla kurtulmaz ve size bir sey diyeyim mi, eger kendiniz giderseniz davada hakliyken haksiz duruma duseceksiniz belki davaniz da düşecek siz dondugunuzle kalacaksınız ama eve dönünce yaşayacaklariniz değişmeyecek
Bosanin diyemem ama en azindan durusmanin gorusulmesini bekleyin, gerekirse mahkemede de bunu dile getirin yani beni kovdu ama baskasi araciligiyle sevdigini söylüyor babamin evine gelip benden özür dilemeye tenezzul etmiyor ben inanmıyorum diyeceksiniz

Yanı geri dönün bir daha kovduğunda kucağınızda bebeğinizle bir daha baba evine dönün sonra bir daha geri gelin böyle gezmeye gider gibi evlilik yaşayın siz zaten kararınızı vermişsiniz arkanızda destek arıyorsunuz olanda kucaginizdaki sabiye oluyor

Tek tek gideyim
1-evden kovuyor = adam kusurlu
2- dava aciyorsunuz =once dolayli sonra size direkt sevdigini söylüyor
3- sizi kovan adam ne hikmetse babanizin evine gelip özür dilemeye tenezzul etmiyor =donerseniz mahkemede kendi döndü diyerek davayı dusurecek
Yani yuva tek basina sizin cabanizla kurtulmaz ve size bir sey diyeyim mi, eger kendiniz giderseniz davada hakliyken haksiz duruma duseceksiniz belki davaniz da düşecek siz dondugunuzle kalacaksınız ama eve dönünce yaşayacaklariniz değişmeyecek
Bosanin diyemem ama en azindan durusmanin gorusulmesini bekleyin, gerekirse mahkemede de bunu dile getirin yani beni kovdu ama baskasi araciligiyle sevdigini söylüyor babamin evine gelip benden özür dilemeye tenezzul etmiyor ben inanmıyorum diyeceksiniz
Bunlar benim de aklıma gelmişti ama işin teorik kısmını tam bilmediğim için yazmak istememiştim. Tam olarak budur, uzaktan komut vererek kendi talebi olduğunun üstünü kapatıyor. Kendi kusurlarını gizlemek ve karısını kusurlu göstermek için planlı hareket ediyor.

canı isteyince elinden anahtrarları alıp babanın evine postalayacak sonra canı isteyince tıpış tıpış ayaklarınla dön diyecek he vayy be ne güzel dünya. Arada canı sıkıldıkça bekar kalmak istedikçe yollar yollar geri alır falan mı zannediyor. Çocuk tek senin çocuğun değil. Çok pişmansa tıpış tıpış gelsin babanın elini öpsün senden özür dilesin söz versin döneceksen de öyle dön. tükürdüğünü yalasın o önce bi sen dönmeyi sonra düşün

Back
X