• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden boşanmayı düşünüyorum çünkü şiddet var...

Genelde erkekler sinirlerini kontrol altına almakta zorlanırlar.Heleki sizde hakaretle üstüne daha çok giderseniz durum içinden çıkılmaz bir hal alır.
Eşiniz şiddet gösterdiği için haklı demiyorum tabiiki,çok çirkin bir şey ama sizin hakaret etmenizde çok hoş bir şey değil.
Kesinlikle ikinizinde terapiye ihtiyacı var,ikinizinde sinir kontrol etmede problemleriniz var maalesef.
Allah cc yardımcınız olsun.

bi kere açık ve net söylim şiddete baştan izin vermeyeceksiniz sonra böyle alışkanlık haline getirirler her kavgada vururlar bir tane, erkeklerde ne kadar ne kadar gurursuzlarsa artık kendilerinden kat ve kat zayıf eşlerini dövmekten ne zevk alırlar anlamıyorum sonuçta bayanız gücümüz kuvetimiz belli insan kendinden güçsüz bir insana nasıl el kaldırır dik karşısına abini babanı dayını amcanı bakalım dövmeyi aklından geçerebilecekmi? böyle insanları aciz, psikopat ve gurursuz olarak görüyorum kusura bakma eşin ama kadına dayağı hazmedemiyorum..

Ben beş yıllık evliyim ve bir kızım var. Aslında aramız iyiydi ama eşimle bir tartışma yaşadık facebook yüzünden ben hakaret ettim sinirlenince o da bana şiddet gösterdi.ben sinirlenince bağırıp hakaret ediyorum,eşim de bu halimden nefret ediyor ve şiddet gösteriyor.son 1,5 yıldır böyleyiz.ben boşanmak istediğimi söylüyorum .benden özür diliyor ama sonuç aynı olur diye korkuyorum her tartışma da... Kızlar aslında eşim iyi biriydi artık bana tahammülü kalmamış.ne yapsam bilmiyorum ailem destekçi ama ben boşanmaktan korkuyorum...

Öncelikle ne mutlu ki eşimi artık sevmiyorum demiyorsunuz,, sadece ortadaki sorun çok bariz ve hallolması gerek.. Eşim iyi biri ama artık tahamülü kalmadı diyorsunuz, bence ilk etapta kendinizi sakin tutmayı deneyin, çünkü öfkeyle ve şuursuzca yapılan her davranış zararla sonuçlanıyor. Ben de çabuk sinirlenen ve düşüncesizce davranan bi insandım ama eşim sayesinde kendimi törpüledim, eğer sinirlendiğim veya hoşuma gitmyen bi durum varsa konuşmuyorum, veya başka bi odaya gidiyorum eğer kendimi tutamayacaksam evden çıkıp bi hava alıp geliyorum. Eşinizn yaptığı kesinlikle tasvip edilecek bi davranış değil şiddete son derece karşıyım ama siz bu yönde değişirseniz eminim ki o da düzelme yoluna gidecektir. Kızınızla eşinizle huzurlu olun, birlikte sevdiğiniz aktiviteleri yapın ve eğer eşinize olan sevginiz bitmediyse onun da size karşı bitmediğini düşünüyorsanız evliliğinizi bitirmeyin, çözüm odaklı olun yeter..

Kızlar ne yazık ki eşimle barışmak istemesem de barıştım.hepinizin yorumları inanın benim için hem gerekli hem değerli çünkü sizin dışınızda paylaşabileceğim kimse yok.üzgünüm ama artık eşim çirkin konuşsa da karşılık vermemeye,tartışma yaratmamaya özen göstereceğim.yani evliliğim için elimden gelen çabayı göstereceğim. Eşimle barıştığımızdan beri ona sıcak,içten,güleryüzlü davranmaya özen gösteriyorum.ve eşim çok mutlu oluyor,o da beni memnun etmeye çalışıyor.ben eşime boşanmak istediğimi söyledim böyle devam edersek diye, eşim seni bırakmam diyor.istediğim bu halimizin oturması ve bunun için üzerime düşeni yapacağım.eşim saygısız davransa da ben seviyeyi düşürmemeye kararlıyım.ne dersiniz kızlar? Öneri ve uyarılarınıza açığım...

Sizin adınıza çok sevindim.İnşaAllah birdaha birbirnizi üzmezsiniz.
Aldığınız karar çok güzel.Belki ilk etapta susmak,karşılık verememek sizi yıpratıcak ama emin olun sonunda istediğiniz yuvaya kavuşmuş olacaksınız inşAllah.
Allah yardımcınız olsun.

Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Back
X