Eşimden bunu beklemezdim...

ben olsaydım diye düşünüyorum ne yapardım?
aklımı çok kurcaladı ve özellikle de bişiylerden şüphelendiysem makul bir şekilde mutlaka sorardım.
karıştırma meselesine gelince; anlık bişy gerkmiştir pc de kullanılabilir , sonuçta hayatı paylaşıyoruz.
tlfçmuzda kontör olmadığında onun telefonundan bir yerleri aramdık mı hiç?pc yi kullnamak da bu kadar normal.ama eşimle konuşmadan sonra ' eğer ki seni sevmiyorum boşanalım ' derse de aldatılan kadın olmaktansa gururlu kadın olmayı tercih ederim.
ama önce konuşup dinlemek ön yargılı olamamk gerkir.bikinili fotoğraf gelmiş olabilir.belki daha sonra silerim diye bırakmış ve öylece kalmıştır. belki de orada o fotoğrafın olduğunu bile unutmuştur.bazen olaylar dışarıdan farklı görünür.

yok artık daha neler en başta ne kadar uzak olursa olsun sen hangi akla hizmet görüşmelerine izin verdinki ablacımm hatayı başta yapmışın diil bikinilii daha başka ne resimlerini yollar oo..valla kusura bakma ama canınıda sıkmak istemem ama hata en başta sende bu işin anlayışı şunu bunu olmaz insanoğlu çiğ süt emmiştir ne yapacağını kestiremezsinn...kızlar bana katılan varsa lütfen söleyin haksızmıyım

öncelikle üzülmene üzüldüm bir bayan olarakk ve keşke bunu yaşamamış olsaydınız diyorum... bir kere evlilikte neden senin benim diye bir ayrım olur onu anlamam... eşinin o resmi saklaması senin pc kurcalamandan daha büyük bir ayıp bilmem farkındamısın?? açıklama yapamamaktan korkması gereken eşinin ta kendisiyken sen nasıl bu endişenin içindesin bunuda anlayamadım.. ayrıca şunuda merak ettim evli bir adam neden eski sevgilisiyle konuşur... bak resim alışverişini bir yere bırakıyorum konuşma işini neden yapar diyorum başta????? mesela sende böyle "arkadaşça" niyetlerle eski bi sevgilinle konuşsan oda seni tolere edebilecekmi??? ayrıca hiç eşininde ona resim göndermiş etmiş olabileceğinden diyaloglarının ne boyutta olduğundan şüphelenmiyormusun hiç???? bence sen aklına takılabilecek birsürü şey varken yanlış yerlerde geziyorsun.. eşine bu soruları arka arkaya sorsan zaten sana neden bilgisayarımı karıştırdın diyecek hali kalmaz... her ne duyacak olursan ol bu konuda mutlaka hakkını savun ve bunun açıklamasını iste.. bu iş öyle basit bişiy değil... o resim neden bikinili neden yollanma gereği duyulmuş bu ne seviyesiz bi diyalogtur ben olsam bunları tek tek sorar burnundan getiririm eşimin... bu işi kolay atlama arkadaşım sen..... canın daha fazla sıkılmasın... :1shok:

ıçine atma bence hasta olursun arkadaşım.belki kötü niyet yoktur, konuş için rahatlasın.:teselli:

Daha açamadım konuyu ama o bilgisayar başındayken sık sık yanına gittim yanında oturdum ne yapıyor diye baktım... elbet bir gün konuşulacak bu yanına kalmayacak.
Ama ben o kızı da anlamıyorum... biliyor eşimin evli olduğunu... evli erkeğe bikinili fotoğrafını ne diye yollarsın. Bu ne biçim birşeydir, amacın ne senin...
Düşünüyorum aralarında nasıl bir konuşma geçti o an ki o kız o fotografı yolladı ona....pek birşey uyduramıyorum.. belki uydurmak ta istemiyorum...

Hayır bir de 6 senedir yüzünü görmediğin adama o kadar zamandan sonra iki kez internetten konuştun diye aşık mı oldun... bu ne biçim birşey... üstelik eşim anlatmıştı bana o kızı, onlar çıkmaya başladıktan sonra erkek arkadaşı olduğunu ve ayrılmak istediğini söylemiş eşime... şimdi de vardır erkek arkadaşı belli mi olur...
belki de kafadan sakat kimbilir. Olmasın böyle kadınlar...daha beddua etmiyorum ama edersem tutar çünkü "Allah ile mazlum arasında perde yoktur" diye bir hadis var...

ya bir de evlilikte senin benim ayrımı yok tabi ki aynı evi aynı yatağı paylaşiyoruz ama benim fikrime göre aynı hayat paylaşilsa bile gene de herkesin bir özel sahası olmalıdır. Ama insanlar arasında özel saha olması bunu suistimal etmek gerektiği anlamına gelmiyor. Tam aksine ben ona saygı gösteriyorsam o da bana bu saygının hakkını vermek zorunda ötesi yok. Yani ben bugün onun bilgisayarını karıştırdım evet, ama bu aslında yanlış birşey, onunda benim bilgisayarımı karıştırmasını istemem. Birşey bulacağından değil, eylem çirkin sadece... Ben başka çok alakasız birşeye bakmak için açmıştım onun bilgisayarını ve o resmi de tesadüfen gördüm bu da ayrı. Ama ortak hayat paylaşan insanların arasında asıl olmaması gereken şey başka kadın ve ya erkeklerin fotografları ve haddini aşan konuşmalarıdır.. Yoksa ayrı bilgisayarlar olması ve eşlerin bunlara bakıp bakmamaları değil...hatta dediğim gibi bakılmaması gerekir...
biraz karışık oldu ama umarım düşüncelerimi anlatabildim.

Ama tabi böyle bir olaydan sonra yakın takipteyim artık...kusura bakmasın...yarın işe gitsin maillerini de karıştırıcam...

Son düzenleme:

canım bu korkuyla bu kendine güvensizlikle yşarsan kusura bakma aldatılmıyorsan bile aldatılırsın
konuyu kocana aç hesap sor tehdit et vs vs kendinin olanı koru
ayrıca sen sevmediğini söylese yani kabul mü edcen evliliğin devam etmesine

canım sanane şu kızdan onun davranışları değil eşinin davranışları seni bağlar kıza takılıp suçlama

daha ilk sayfalarda bunun sadece bir fotodan ibaret olmadığını ve başka problemlerde olduğunu düşündüğümü yazmıştım.
nitekim sonraki mesajınızda zaten daha önceden de sorunlar yaşadığınızı, bir kere bavulunuzu dahi topladığınızı yazmışsınız.

şu kırmızıyla işaretlediğim yerleri anlayamadım pek.
hep söyledim gene söyleyeceğim.
sizin eşiniz kendi evliliğini, karısını düşünmeden eski sevgilisiyle konuşuyor, eşinin ne hissedeceğini düşünmüyorsa elalemin kızı niye düşünsün?
onun sorumluluğunda mı bu evlilik?

bir de 6 senedir yüzünü görmüyordu iki kere internette konuştu diye aşık oldu demişsiniz.
yani aklınızı kurcalamak gibi olmasın ama nereden biliyorsunuz?
sizin karşılaştığınız sadece bir fotoğraf..

daha önceki yazdıklarınıza istinaden söylüyorum; yoksa doğrsu budur diye değil, yanlış anlamayın;
bence sevilmediğimi bilerek oturmaktansa, gururumu alıp gitmek daha iyi..

sizden boşanmak istediğinden şüphelediğiniz bir insanla yaşamak mi kolay yoksa mücadele etmek mi?
bence mücadele etmek...

gene diyorum..
bu konu konuşuldukça konuşulur, başka sorunlardan da bahseder konu sahibi..
geçmiş biraz puslu gibi..

Benden önce davranmışsın güzelim. Bende aynı konuya değinecektim. Nedense eşleri bir halt yiyen kadınlar devamlı karşıdaki kişiye yükleniyorlar.
Konu sahibi arkadaşım, eşiniz bir halt yiyor siz bırakın öbür kadını, eşinizi sorgulayın, ona hesap sorun. O bikinili resimler madem gönderildi (gönderirken eşinizin boğazını sıkmamıştır herhalde öbür kadın) neden hala saklıyorki, silsin gitsin. Ama yapmamış. Öyleyse suçun % 90 ı eşinizde. Kusura bakmayın ama öbür kadın kendini parçalasa bile, eşiniz istemedikten sonra bir şey yapamaz. Demekki eşiniz bu muhabbete izin vermiş.
Siz en iyisi gizli saklı maillerini karıştıracağınıza eşinizi karşınıza alın konuşun.

eski kzı arkadaşı olabilir ama şu anda normal arkadaş olamazlarmı sence. hepimizin yokmu böyle arkadaşları. bana arkadaşlık teklifinde bulunanlar hatta evlenme teklifi eden arkadaşlarıma cavabım hayır olduğu halde görüşüyoruz konuşuyoruz. tabiiki bazılarına eşim kıskandığı için görüşmüyorum ama görüştüklerimde var. bunda hiçbir ard niyet yok. eşinde aynı niyettedir buna inanıyorum.

görüşülebilir tabi; bu çiftlerin ortak karalarıdır ama eski sevgilinin bikinili resmini yollaması biraz garip değil mi?

ki ben kendimi çok geniş, kıskanmayan biri bilirim ama bu bana bile garip gelir yani.

Zaten ne gelse cok modern,cagdas olmaya calisan kadinlarin basina gelir.Erkekler cocuk gibidir.Rahat birakilmaya gelmez maalesef.Ipin ucunu biz kadinlar elimizde tutmak zorundayiz.Yoksa o koca zaptetmesi biraz zor olur.
bu ne demek açıklayabilir misiniiz?
ben sizin deyiminizle oldukça modern ve çağdaş olduğumu düşünüyorum ve eşimle ilgili 6 senede olumsuz hiçbir şey yaşamadım
çünkü onu yularından tutup zaptetmem gereken bir varlık olarak görmüyorum
ayrıca başka bir konuya da yazmıştım, telefon pc karıştırmak çözüm değil, adamın niyeti bozuksa istediğini yapar, delil de bırakmaz
o yüzden bana anlamsız geliyorr karıştırmak
eşler zaten telefonunun karıştırıldığını bile bile olmaması gereken birşeyi orda bırakır mı hiç?

görüşülebilir tabi; bu çiftlerin ortak karalarıdır ama eski sevgilinin bikinili resmini yollaması biraz garip değil mi?

ki ben kendimi çok geniş, kıskanmayan biri bilirim ama bu bana bile garip gelir yani.

Bir kadinin bir erkege bikinili fotosunu göndermesi icin arkadasliktan cok daha öte bir paylasim olmali kanimca...ister eski sevgilisi olsun ister yeni tanistigi bir kadin olsun..CADIARZU

Konu sahibi arkadasim..o kadincagiz hatali olabilir..evli barkli bir adamla eski sevgiliside olsa görüsmesi hatta bikinili resmini yollamasi cok yanlis...lakin esin cok daha hatali..esinden bu yüzü bulmasaydi o kadin böyle özel olan bir resmi ona yollamazdi kanimca...

O yüzden sen otur bir düsün...esinin evlilige olan bakis acisi seninkinden cok farkli sanki...evliligi saglam kilan tek sey hedeflerin ve beklentilerin ayni olmasidir bana göre..

Evlilik bir sandal gibidir ancak ve ancak ayni yöne kürek cekersen o sandal yürür en siddetli firtinalari bile asar fakat sen o yana o buyana cekerse hicbir yere varamazsiniz...

Son düzenleme:
yaşadıklarına üzüldüm..kötü bir durumdasın ve bence iki seçeneğin var..

birincisi eşini karşına al resmi göster ve KARARLI bir şekilde ne bilmem gerekiyorsa anlat de..

duyacağın şeyler pek hoş olmayabilir...
we sonunda kendi yolunu çizersin...

ikincisi...SUS... we bununla yaşamaya çalış.....

Size evlilik veya arkadaşlık teklif edilmiş siz hayır demişsiniz, ama bu kişilerle bir ilişkiniz olmamış. Bence sizin olayınızla, arkadaşın olayı aynı değil. Oysa ki konu sahibi arkadaşın eşi diğer kadınla bir ilişki yaşamış. Bu ilişkinin daha sonradan arkadaşça devam ettirilmesi bana biraz tuhaf gelir, heleki bikinili resimlere kadar iş gidiyorsa iyice tuhaflaşır.

resmi tesadüfen bulduğunu yazmışsın.ona da aynen böyle söyle.ve iş ilişkisi olan iki arkadaşın niye bikinili fotoğrafını yolladığını.seni kaybetme korkusu yok gibi geldi eşinin.ama yine de bişekilde onsuz da ayakta durabileceğin mesajını ver,onu kaybetmek istemediğini de.zor bi durum.Allah yardımcın olsun

Eşiniz istemese o kız fotosunu yollamaz..

Evli bir erkeğe nasıl foto yollar, Beddua edicem vs. demişsiniz de..Ondan söyliyorum..

İkincisi kızın fotoyu yolladığından emin misiniz? Eşiniz Facebokk vs. biryerden kopyalamış olamaz mı?

En son olarak da; eşiniz bunu Pc de sizin de göreceğinizi tahmin ederek saklamak_ silmek bile gereği duymaması da ilginç..

Azeri kizi kullanıcısından alıntı
Zaten ne gelse cok modern,cagdas olmaya calisan kadinlarin basina gelir.Erkekler cocuk gibidir.Rahat birakilmaya gelmez maalesef.Ipin ucunu biz kadinlar elimizde tutmak zorundayiz.Yoksa o koca zaptetmesi biraz zor olur.

aynen katılıyorum. tamam modern çağdaş olmayalım cahil olalım büyü mü yaptıralım mesela:1ninca:, allah allah yahu kelimeleri hiç seçmiyorlar bazen??
üstelik erkek benim bildiğim rahat bırakılmaya değil sıkmaya gelmez:)) ortayolcu olcaksın en güzeli aslında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…