eşimden çekiniyorum...

:) esim simdi bilgisayarin basinda isiyle ugrasiyor. sana guzel bir ornek verebilmek icin ona sordum dedimki: askim bemi seviyor musun? onun cevabi sana yakindir interneti yasaklayacagim. sacma sapan sorular sorms ben de cevaplamiyorum giciklik degil mi dedi:) biz 3yillik evliyiz bir kizim var ki bu esimin yumumusamis hali. artik ben onu tanidim ondan birseyler beklemekten vazgectim. ben sevgimi gosteriyorum.boyle daha mutluyum. bir de biliyorumki esim dile getirmese de beni seviyor. bunu nrreden anliyorum. bakislarindan ve olaylaar karsisindaki tutumundan

canım yerinde olsam ben de çok etkilenir ve kafaya takardım. yorgunsa bile azarlayarak ve suçlayarak cevap vermemesi lazım.
çok yorgunum tatlım ama sözüm olsun diyebilir mesela. bence bu böyle giderse oturup konuş. kırıldığını anlat,
tavırlarının değişmesi lazım sana karşı

evet ya:(

karakter meselesi canım, gerçekten yoruluyorsa bunu direk söylüyordur..
erkekler net varlıklar, bizim gibi değiller..sen de haklısın tabi daha yenisiniz ama hayat şartları işte.

evleniyorsun taş çatlasın bir hafta sonra işbaşı yapıyorsun..e haliyle insanlar da duyarsızlaştı artık

erkeklere kendi davrandıkları gibi davrandığında anlıyorlar.. sen de taktik geliştir..doğal ol ama..
Bu kadar net olmasalar, biraz düşünseler keşke, sen beni yanlış anlıyorsun diyor...

canım herkes bir olmuyor inan ki.bazı erkekler vardır sürekli ilgi alaka ister bazıları vardır,duvardan beter.evliliğiniz henüz yeni birbirnizi bile evin içinde yeni tanımaya başlıyorsunuz.bende eşimle bazen yaşarım bu durumu.ama alıştım takmamaya başlayınca ben daha mutlu oldum inan ki.eşine samimi bir dille nelerden hoşlandığını,nelerden hoşlanmadığını anlatmalısın bence.o da sana anlatsın.öğrendiklerinize göre davranırsınız birbirinize.zaman herşeyi çözüyor.sabredince de evlilik tadından yenmiyor....

İşşallah tadından yenmez kıvama çabuk gelir:)

sız duygusalsınız esınız ıse mantık ıle hareket edıyor sanırım .bazı ınsanlar duygularını gosteremezler esınızın durumuda bu olsa gerek

insan evlenmeden bi tatile cıkmalı birazda olsa aynı evi paylasmalı sonra bu ne yaa dememeli sanrm(: beklenti ne kadar yüksekse hayal kırıklığıda o seviyede yüksek oluyor..

Eşimden çok çekinmeye başladım. Nasıl anlatayım bilemiyorum. Bir kere en küçük olayda küsüyor, somurtuyor. Bana olmadık zamanlarda ters cevaplar veriyor. Haziranda evlendik, yeni evliyiz yani...Güzel bir şey söylerken bile, canım çok yorgunum böyle şeyler sorma diyor. Mesela onu 2 gün görmüyorum, eğitimde...Telefonda konuşuyoruz, özledin mi beni diyorum, öfff böyle çocukca şeyler sorma diyor.
Telefonda birşey konuşurken konu konuyu açarya, bambaşka bir yere gidiyor konu; bunu mu konuşacağız telefonda falan diyor. Şakayla karışık falan değil, ciddi söylüyor. Bunlar sorun değil tabi, küçük şeyler...Ama hep küçük şeylerden huzursuzluk çıkıyor, ben iyi bir moddayken yüzüm düşüyor. Geçiştiremiyorum, çok mu hassas davranıyorum diyorum. Çünkü bana hep çok hassas olduğunu söylüyor, bunlara takılma diyor. Güzel bir şekilde telefonda konuşurken yüzüm asık telefonu kapatıyorum. Evdeykende sofraya mutlu oturup, mutsuz kalkabiliyorum. Ben mi çok abartıyorum? Siz böyle detaylara takılır mısınız?

bir tavsiye,eşini cok önemsediğini belli etme askından cıldırsanda belli etme erkekler bu dilden anlarlar çünkü..her zaman kaçan kovalanır değişmez kuraldır bu sen kaç o kovalasın birazcık sık dişini ve sabret bu yöntem hiç yarı yolda bırakmıyor:)

Ben 5½ yillik evliyim, 2½ yasinda ilk oglum 7½ aylik ikinci oglum. Esimden hicbirzaman güzel sözler seni seviyorum vs duymadim. Sevgili nisanli oldugumuz zaman fazla görüsemezdik (düsman aile cocuklari gibi biseyiz :)) O zamanlar mesajlar mailler gönderirdi siirler yazardi ama yazardi guzel seyler. Ama hic bir zaman AGIZdan duymadim. Beni cok üzüyor tabiiki. Bana hitab ederken bi CANIM demesi bence cok zor degil.. Ama olmayinca olmuyor demekki.. Ben üsteledikce dile getirdikce üzüntümü benle dahada inatlasiyor.. Sevmiyor demekki böyle seyleri..

Back
X