- 18 Nisan 2015
- 95
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi hayalimkece
-
Sadece 4-5 gunluk anlasmazlik yuzunden mi sogudun hemen yani? Bir de iyiligi beklentisiz yapmak lazim ben onun anasina yemek yapiyorum o bana nasi kotu davranir beklentisine girerseniz insanlara surat asarsaniz o yaptiginizin bi manasi kalmaz. Hic gitmeyin daha iyi.Sevmediğini sanmıyorum ramazanın başında böyle değildik 4-5 gündür sadece bu şekilde davranıyor ama fazla kırıyor iki gündür.bi bağırıyor sonra bişey olmamış gibi davrannıyor.bu sefer ben bişey olmamış gibi davranamıyorum işte yüzümü düşürüyo bikere.istiyoki bağırıyım çağırıyım küfür ediyim aşağılıyım sinirim geçince karının yüzü gülsün hiçbi sorun yokmuş gibi davransın oda
senin yerinde kim olsa aynı şekilde davranırdı. ne yani pasamiz istediği hakareti yapsin sonrada güleryüz beklesin oh neguzel !! ben böyleyim deyin beni böyle kabul et deyin. kimse kimse için huyundan vazgeçemez kusura bakmasın..Aslında şöyle evlendiğimizden beri ben yetersizim.eşim herşeyi kusursuz istiyo bende yetemiyorum.ki kendiside kusursuz değildir.herşeyime karışır.ev temizliğime konuşmama giyinmeme kızımı yetiştirmeme hep bana karşı bi memnuniyetsizliği var 4 senelik evliyiz.dönem dönem bi kaç hafta bu tarz sorunları kırarak yüzüme vurur.sanki o kusursuzmuşta ben beceriksizmişim gibi.görücü usulü evlendik ama çok sevdiğini söylüyo.sözde hiç pişman değil.ama beni bazen çok pişman eder.en kötü huyu hep güler yüz beklemesi.ne yaparsa yapsın bana nasıl muamele ederse etsin hep gülmeliyim.küfür etsede yüzüm düşmemeli yüzsüz gibi hiçbişey olmamışcasına mutlu olmalıyım.yapamıyorum kızlar içim kötüyken gülemiyorum
Aslında şöyle evlendiğimizden beri ben yetersizim.eşim herşeyi kusursuz istiyo bende yetemiyorum.ki kendiside kusursuz değildir.herşeyime karışır.ev temizliğime konuşmama giyinmeme kızımı yetiştirmeme hep bana karşı bi memnuniyetsizliği var 4 senelik evliyiz.dönem dönem bi kaç hafta bu tarz sorunları kırarak yüzüme vurur.sanki o kusursuzmuşta ben beceriksizmişim gibi.görücü usulü evlendik ama çok sevdiğini söylüyo.sözde hiç pişman değil.ama beni bazen çok pişman eder.en kötü huyu hep güler yüz beklemesi.ne yaparsa yapsın bana nasıl muamele ederse etsin hep gülmeliyim.küfür etsede yüzüm düşmemeli yüzsüz gibi hiçbişey olmamışcasına mutlu olmalıyım.yapamıyorum kızlar içim kötüyken gülemiyorum
hayır herhangi bir kompleksim yok tam tersi eşime göre fazla olduğumu düşünüyorum.hiçbi güven eksikliğimde yok çok şükür.ama o kendini fazla kısursuz görüyo sanırım.mesela çok unutkan bişey söylerim demedin diyip yalancı çıkarır ısrarla.bide onun fırçasını yerim.bişey isterim bikaç aya olursa şükür ederim.hepsini biliyo söylüyorum.Nasil bir karaktere sahipsiniz??herhangi bir kompleksiniz var mi?ozguven sorununuz var mi?herhangi bir zaafiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?